reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja dostałam od Cioci ze wsi całą siatę tegorocznych, mrożonych kozaczków i borowików więc będę się obrzerać w zimie świeżymi grzybkami:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ataata no to się zarejestrowałam ale dopiero na 31 sierpnia bo wcześniej nie ma miejsc. Będę musiała poczekać na widok maluszka:wściekła/y: Ale trudno.Kiedyś wcale nie było usg i kobiety jakoś to znosiły.

O matko ale terminy!!! Co ich pogięło??
Ja wtedy dostałam bez problemu na 4tyg później, a chciała mnie zapisać nawet na wcześniej bo było wolne... Normalnie szok!!!
No ale tak jak mówisz, kiedyś tego nie było i było dobrze;-)

Ataata no to się zarejestrowałam ale dopiero na 31 sierpnia bo wcześniej nie ma miejsc. Będę musiała poczekać na widok maluszka:wściekła/y: Ale trudno.Kiedyś wcale nie było usg i kobiety jakoś to znosiły.

Weroniczka ja też sie już nie mogę doczekać kolejnego usg. U mnie też sierpień. trochę szybciej niż u Ciebie, ale niektóre z nas SZCZęśCIARY już widziały swe maleństwa :-) , więc odliczam dni. Stęskniłam się za widokiem dzidziusia. Zwłaszcza, że urósł sporo. No a najbardziej czekam na zobaczenie jaka płeć.

no właśnie sobie też Ewcia i teraz chyba pójdę sobie kupić świeżych i zrobię z nich coś na obiad bo aż mi ślinka zaczęła lecieć na myśl o potrawie z grzybkami:tak::tak::tak: Tylko nie iwem czy uda mi się kupić bo w czwartek nie było a pani sprzedawczyni powiedziała że jest zakaz wstępu do lasu ze względu na suszę i jak narazie nie ma dostawy grzybków:wściekła/y::wściekła/y: No ale może juz dziś będą.

Ewa ale ja jeszcze nawet nie widziałam mojej dzidzi, bo zbyt późno zgłosiłam się do mojego gin. i robienie usg w pierwszym trymestrze przepadło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A co do płci to chyba mnie zaraziłyście i też będę chciała się dowiedzieć jaka. Ale napewno chłop bo u mojego męża w rodzinie same chłopy a to niestety płeć brzydka decyduje o płci.

Z tych moich grzybków co wczoraj nazbierałam to co najwyżej jakiś gorący kubek wyjdzie ;) Ale dobre i to ;) Dzisiaj po pracy je podduszę i pomyślę co dalej z nimi robić ;-)

reklama
Do góry