reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień Dobry:-):-):-)

Buziaki dla Kubusia

Ja kurde siedzę jak ten kołek i czekam na dostawę lodówki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mieli byc miedzy 7 a 11, mają jeszcze 15 minut tylko:baffled: Marcel poszedł spac i ja tez bym się kimnęła a tu d...pa:wściekła/y::wściekła/y:

Grzechotka my na sylwestra może pojedziemy do znajomych ale jeszcze nie jestem pewna czy mi się chce:baffled:

Hej Dziewczynki :-)
Przede wszystkim ogromne buziaki dla Kubusia :-)

Jednak to moje dziecko potrafi czasami okazać akt łaski i dzisiaj do 9 spało :-) A co do nagranych jego psot to mam nagrane, ale dostaję szału jak długo się na picassę wgrywa i zawsze w końcu rezygnuję, poza tym mam też sporo filmików w telefonie i nie wiem jak je przerobić (a właściwie to nie chce mi się :zawstydzona/y:), żeby były w dobrym formacie.

I ja proszę mi tu nie świrować i wszystkie, które mogą widzimy 13 grudnia w Wawce :-)

Mówię wam miejsce do mieszkania jest piękne ale dziura nad dziurami, żadna komunikacja publiczna tu nie dociera, jak ktoś nie ma samochodu to ma wielki problem musi rowerem jechać 7 km do Rejowca, który jest troch większy takie mini miasteczko żeby dostać się do miasta:no::no::no:. To mnie najbardziej dobija w tym miejscu w którym mieszkam tak poza tym jest cisza, spokój ludzie są mili :happy:i ze względu na to lubię to miejsce:tak::tak::tak:. Na szczęście mam samochód, który jako tako jeszcze działa i wozi mnie do pracy.

Sylwia ja myślę że wszystkie dziewczyny z północy będą chętne obejrzeć całą Polskę wzdłuż :-D:-D:-D:-D:-D
A tak poważnie to wybierasz się w lutym? I czemu Zakopane? Ferie?

Jeju ja na samą myśl jechania z Julką dłużej niż dwie godziny dostaję gęsiej skórki :baffled:

Może jeszcze napiszę do Ewy... jak by miała czas tego 13...

Jedziemy na dwa tygodnie z siostrą, jej dzieciakami i z mamą:tak: Dorota jedzie żeby Kubusiowi klimat zmienic bo strasznie choruje a ja jadę powdychac swieżego powietrza:-D:-D Po tygodniu przyjeżdżają nasi panowie i na kilka dni będziemy jechac na śląsk:tak:

A dziewczyny to powinny się wybrac:tak: wkońcu ja tam będę:-p:-p:-p

reklama
Do góry