reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka- dobrze że Ci BB nie zablokowali:tak::tak:Ale ja to mam dobrze w pracy.:-) (tylko płacą marnie, ale to normalne na wschodzie) Niektórzy to nawet sobie grają w gierki przez internet:szok:
elcia- udanych zakupów, żeby kapusta ci się świeża trafiła i nie przepracuj sie:happy2:

reklama
Ahoj!

:-) a ja dziś wolne mam!
Grzechotka, Elcia u mnie też się kurzy niesamowicie. Wymyje podłogę, ale wyschnie i już panele działają ja magnesik. Czasem muszę się przyznać, że podłoga z 4 dni nie myta :sorry2:
Grzechotka też nie lubię tego święta, ale i zmarłym się należy, co nie:sorry2:
A my jedziemy jutro na wies do rodziny K. i na groby rodziny ze strony teścia. Jakoże nie robiliśmy wesela,a slub prawie po tajniacku był, więc pierwszy raz zobacze na oczy tę część rodziny. Tremę mam.
Viki trzymam kciuki za zdrówko!
Dota no fajne.
W ogóle widze nowe podpisy...tez muszę odświeżyć :tak:
Głowo Sylwii przestań boleć!
Kal.aga no ładnie się obijacie po necie w tej pracy! No nie wiem o co chodzi z tym godzeniem, ale przyznaję rację - jest super :-):-)

A u nas tez słoneczko i ciepełko, na szczęście już tak nie wieje jak wczoraj (okropny halny dawał się we znaki). I czekają nas dzisiaj zakupy i spóźnione urodzinki mojego siostrzeńca :happy:

Miłego dnia!

Magda..."no ładne":crazy:hmmm....Twoje tez-no ładne:-p

Ojej to Cie rodzina jutro pozna....ale będę Cię mierzyc, obserwowac,patrzec na kazdy Twój ruch...heheh:-D
powodzenia! moze wypij sobie jakieś piwko po drodze;-)

Jutrzenka najwazniejsze, ze masz BB w pracy:-)

Sylwia:-)

dziewczynki:-) ide troszke posprzatac....:-)

Dota po pierwsze to nie napisałam "no ładne" tylko "no fajne" a po drugie zapomniałam dodać ozdobnika "nooooo faaaajneeee" :-)
nieee no piwko to nieee....ale na pewno coś mocniejszego :tak::tak::tak:
Joanna ale Ci dobrze tak wspawac przez 11 :szok:
U nas musztra już o 5, a po butelce może łaskawie Pan da nam posapć z godzinkę :rofl2:

Dopiłam kawkę, Wiktorek został zbudzony przez telefon :dry: zapomniałam wyłączyć :wściekła/y:
No to jemy obiadek i spadamy w miasto :-)

Buziaki

A ja posprzątam dopiero jak wrócę do domu, znaczy się koło 15.30, chyba że:sorry2::dry: Łukasz już mi posprzątał:-D;-):-D Częściowo zrobiłam porządki w ubiegłą sobotę także zostało ...... mi kurze powycierać, poodkurzać dywany, podłogi pomyć itp.:baffled:
Nie lubię sprzątać, ale lubię jak jest czysto w domu. Tylko krasnoludki jakoś nie chcą mi posprzątać:-(

heh....Magda się czepaisz: ladne,fajne....jedno i to samo....:-p
Ale z ozdobniekiem lepiej to wyglada:tak:
Aga - krasnoludki....hihi...chyba każdej z nas by sie przydały;-)

Tez uciekam, maly sie obudził....:-)

cmok!:-)

reklama
Do góry