reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

heja laski co porabiacie??? ja was czytam i piwko pije :-D:-D:-D:-D
Stefanka a czemu nie odpowiedziałas na moje pytanie jakie zadałam rano ????
Grzechotka i Sylwia tez nie:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Elcia!!! przeczytałaś co nam jedna koleżanka napisała :sorry2::sorry2::sorry2: ? ? ?

Po prostu mamy brudno w chałupach :-D:-D:-D za to nasz jeden śliczny grudniaczek ma czyściutkie skarpeteczki hehehe... ta perfekcyjna pani domu Ci może powie jak się sprząta
żeby rajstopki były czyste :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Elciu moja kochana u nas też sie brudzi:tak: Sprzątam regularnie raz w miesiącu;-):-p żartuję. Co drugi dzień latam z mopem ale i tak skarpety brudne:-)

Stefanko nie znam melodii do tych piosenek:sorry2: wogóle sama muszę sie pouczyc jakiś nowych kołysanek bo niedługo Marcel powie żebym się uciszyła:baffled: bo ciągle mu śpiewam dwie te same:zawstydzona/y::-D
dawaj zdjęcia mieszkanka:-)

hehe Paula jak ta nasza perfekcyjna pani domu ma czysto to mi zaraz kaktus na rece wyrosnie hihihih przeciez ona sprzata tylko na swieta hihihi czyli 2 razy w roku hihihihi
leca sie chyba kapac i lulu

Hej Laleczki
Nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć...:sorry2:
Tak mi tygodnie zlatują szybko i tylko weekend/koniec weekedu/weekend/...itd
Czasami nie wiem gdzie sama mam poczatek a gdzie koniec.
Dziś w ramach rozrywki wyrwałam sie z kolegami z pracy na kręgle...polecam gorąco! (ale nie dla pań dbających o pazurki ;-))
Ostatnio Wiktoruś robi nam pokazówki i sprawdza kto silniejszy i na ile może sobie pozwolić. Na hasło "nie wolno" płacze jakby go podpalali i się obraża. Babcie jak tylko wejdą do domu chce wyrzucić od razu za drzwi i przywiera do tatusia.
No i w ogóle to synuś tatusia i mamusia jest zazdrosna ... troszeńkę ;-):sorry2::-D
A po za tym jest niezwykle mądrym chłopczykiem....jak zapewne wszystkie grudniaczki. I większych problemów z nim nie mamy

Mam nadzieję że wszystkie chorowitki juz pozdrowiały!
Weroniczka jak tam brzusio i samopoczucie?! Już pewnie cięzko co?!!
Kasieńko mimo wczesniejszych ...dziwnych ;-)...gróźb..widzę że jesteś - i o chwała Ci !!

A po za tym co tam???

hej

elcia ja też mam taki sam problem ale sie tym nie przejmuję u mnie wystarczy godzina i już na nowo jest kurz zetrę kurze a za chwile już widzę na nowo poza tym mamy psa gubi sierść odkurzam codziennie i myje podłogę tak co dwa dni bo mi się nie chce codziennie na zmianę myje albo ajaxem albo wodą samą żeby za dużo detergentów nie było na pododze

magda hehhe znam te fochy na nie wolno u nas jest najpierw śmiech z mamy że mi czegoś zabrania patrzy się na mnie śmieje sie i np wkłada psie chrupki do buzi jak mu zabieram albo stanowczo mówię że nie wolno ryczy poryczy poryczy zobaczy że nie reaguje to sie czymś zajmie typu drapanie ściany albo owieranie szafek:-D:-D

dostałam semesa od viki

tak tak zyje dziś zakonczyłam latanie po lekarzach narazie jest średnio

dziś znowu zapowiada się ładny dzień więc dzis też wybywamy na spacerek długaśny a jutro wszystkich świętych eee nie ubię tego święta nie lubie chodzić na cmętarze w tym roku jedziemy do R na cmętarz z jego mamą za łódź mam nadzieję że chociaż ładna pogoda bedzie

Hej:-)

Grzechotka Ty poranna ptaszyno:-D;-)

ojej no właśnie jutro swieto...wyjezdzacie gdzieś????:baffled:

Ja perfekcyjna pani....hihi...o jak mi milo:-):-pchyba,,ze to nie o mnie chodziło:rofl2:
A ja nie lubie małemu zakładać rajstopek....nawet mu nie kupuje....miał jedne od cioci ale na szczęscie wyrósl...hihi

Madzia:-)hejka:-)

Viki to czekamy na Ciebie:-)

Cos tam jeszcze cos tam jeszcze...bla bla....odezwe sie potem , teraz słonce mi swieci po oczach...:tak:
Fajne zdjęcie wkleiłam w podopisie nie?? :-)

paaaaa:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-):-D:-):-D
Uwielbiam się godzić:-):-D:-):-D

Ciekawe kiedy Łukasz przestawi sobie zegarek , bo dziś wstał o 5:no::no: Pobrykał po łóżku i po mnie i o 6 poszedł z powrotem spać. A ja niestety musiałam już wstawać do pracy łeeeee:wściekła/y:

dota- fajneee zdjecie:tak:

alocha laseczki
Dota tak tak to o tobie było hihihi ze 2 razy na rok sprzataszhihihihi fajowe zdjatko

u nas bleee pogoda wieje ze hoho no ale musze do sklepu myknac po kapuste :crazy::crazy:
zmykam bo tyle mam do roboty ze głowa mała miłego dzionka laseczki

reklama
Witam

Dotka nie widze Twojego zdjęcia bo mamy blokody na neta porobione i tylko niektore rzeczy dzialaja, na szczescie BB TAK :tak::tak:

Kal.aga jaka Ty zadowolona z rana :-D:-D:-D:-D

U mnie dzis pieknie, slonce swieci ale zimno.

Do góry