reklama
Paula21
Grudzień '07
Elcia!!! przeczytałaś co nam jedna koleżanka napisała ? ? ?
Po prostu mamy brudno w chałupach za to nasz jeden śliczny grudniaczek ma czyściutkie skarpeteczki hehehe... ta perfekcyjna pani domu Ci może powie jak się sprząta
żeby rajstopki były czyste
Po prostu mamy brudno w chałupach za to nasz jeden śliczny grudniaczek ma czyściutkie skarpeteczki hehehe... ta perfekcyjna pani domu Ci może powie jak się sprząta
żeby rajstopki były czyste
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Elciu moja kochana u nas też sie brudzi Sprzątam regularnie raz w miesiącu;-) żartuję. Co drugi dzień latam z mopem ale i tak skarpety brudne:-)
Stefanko nie znam melodii do tych piosenek wogóle sama muszę sie pouczyc jakiś nowych kołysanek bo niedługo Marcel powie żebym się uciszyła bo ciągle mu śpiewam dwie te same
dawaj zdjęcia mieszkanka:-)
Stefanko nie znam melodii do tych piosenek wogóle sama muszę sie pouczyc jakiś nowych kołysanek bo niedługo Marcel powie żebym się uciszyła bo ciągle mu śpiewam dwie te same
dawaj zdjęcia mieszkanka:-)
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Hej Laleczki
Nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć...
Tak mi tygodnie zlatują szybko i tylko weekend/koniec weekedu/weekend/...itd
Czasami nie wiem gdzie sama mam poczatek a gdzie koniec.
Dziś w ramach rozrywki wyrwałam sie z kolegami z pracy na kręgle...polecam gorąco! (ale nie dla pań dbających o pazurki ;-))
Ostatnio Wiktoruś robi nam pokazówki i sprawdza kto silniejszy i na ile może sobie pozwolić. Na hasło "nie wolno" płacze jakby go podpalali i się obraża. Babcie jak tylko wejdą do domu chce wyrzucić od razu za drzwi i przywiera do tatusia.
No i w ogóle to synuś tatusia i mamusia jest zazdrosna ... troszeńkę ;-)
A po za tym jest niezwykle mądrym chłopczykiem....jak zapewne wszystkie grudniaczki. I większych problemów z nim nie mamy
Mam nadzieję że wszystkie chorowitki juz pozdrowiały!
Weroniczka jak tam brzusio i samopoczucie?! Już pewnie cięzko co?!!
Kasieńko mimo wczesniejszych ...dziwnych ;-)...gróźb..widzę że jesteś - i o chwała Ci !!
A po za tym co tam???
Nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć...
Tak mi tygodnie zlatują szybko i tylko weekend/koniec weekedu/weekend/...itd
Czasami nie wiem gdzie sama mam poczatek a gdzie koniec.
Dziś w ramach rozrywki wyrwałam sie z kolegami z pracy na kręgle...polecam gorąco! (ale nie dla pań dbających o pazurki ;-))
Ostatnio Wiktoruś robi nam pokazówki i sprawdza kto silniejszy i na ile może sobie pozwolić. Na hasło "nie wolno" płacze jakby go podpalali i się obraża. Babcie jak tylko wejdą do domu chce wyrzucić od razu za drzwi i przywiera do tatusia.
No i w ogóle to synuś tatusia i mamusia jest zazdrosna ... troszeńkę ;-)
A po za tym jest niezwykle mądrym chłopczykiem....jak zapewne wszystkie grudniaczki. I większych problemów z nim nie mamy
Mam nadzieję że wszystkie chorowitki juz pozdrowiały!
Weroniczka jak tam brzusio i samopoczucie?! Już pewnie cięzko co?!!
Kasieńko mimo wczesniejszych ...dziwnych ;-)...gróźb..widzę że jesteś - i o chwała Ci !!
A po za tym co tam???
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
elcia ja też mam taki sam problem ale sie tym nie przejmuję u mnie wystarczy godzina i już na nowo jest kurz zetrę kurze a za chwile już widzę na nowo poza tym mamy psa gubi sierść odkurzam codziennie i myje podłogę tak co dwa dni bo mi się nie chce codziennie na zmianę myje albo ajaxem albo wodą samą żeby za dużo detergentów nie było na pododze
magda hehhe znam te fochy na nie wolno u nas jest najpierw śmiech z mamy że mi czegoś zabrania patrzy się na mnie śmieje sie i np wkłada psie chrupki do buzi jak mu zabieram albo stanowczo mówię że nie wolno ryczy poryczy poryczy zobaczy że nie reaguje to sie czymś zajmie typu drapanie ściany albo owieranie szafek
dostałam semesa od viki
tak tak zyje dziś zakonczyłam latanie po lekarzach narazie jest średnio
dziś znowu zapowiada się ładny dzień więc dzis też wybywamy na spacerek długaśny a jutro wszystkich świętych eee nie ubię tego święta nie lubie chodzić na cmętarze w tym roku jedziemy do R na cmętarz z jego mamą za łódź mam nadzieję że chociaż ładna pogoda bedzie
elcia ja też mam taki sam problem ale sie tym nie przejmuję u mnie wystarczy godzina i już na nowo jest kurz zetrę kurze a za chwile już widzę na nowo poza tym mamy psa gubi sierść odkurzam codziennie i myje podłogę tak co dwa dni bo mi się nie chce codziennie na zmianę myje albo ajaxem albo wodą samą żeby za dużo detergentów nie było na pododze
magda hehhe znam te fochy na nie wolno u nas jest najpierw śmiech z mamy że mi czegoś zabrania patrzy się na mnie śmieje sie i np wkłada psie chrupki do buzi jak mu zabieram albo stanowczo mówię że nie wolno ryczy poryczy poryczy zobaczy że nie reaguje to sie czymś zajmie typu drapanie ściany albo owieranie szafek
dostałam semesa od viki
tak tak zyje dziś zakonczyłam latanie po lekarzach narazie jest średnio
dziś znowu zapowiada się ładny dzień więc dzis też wybywamy na spacerek długaśny a jutro wszystkich świętych eee nie ubię tego święta nie lubie chodzić na cmętarze w tym roku jedziemy do R na cmętarz z jego mamą za łódź mam nadzieję że chociaż ładna pogoda bedzie
dotaZ
Fanka BB :)
Hej:-)
Grzechotka Ty poranna ptaszyno;-)
ojej no właśnie jutro swieto...wyjezdzacie gdzieś????
Ja perfekcyjna pani....hihi...o jak mi milo:-)chyba,,ze to nie o mnie chodziło
A ja nie lubie małemu zakładać rajstopek....nawet mu nie kupuje....miał jedne od cioci ale na szczęscie wyrósl...hihi
Madzia:-)hejka:-)
Viki to czekamy na Ciebie:-)
Cos tam jeszcze cos tam jeszcze...bla bla....odezwe sie potem , teraz słonce mi swieci po oczach...
Fajne zdjęcie wkleiłam w podopisie nie?? :-)
paaaaa:-)
Grzechotka Ty poranna ptaszyno;-)
ojej no właśnie jutro swieto...wyjezdzacie gdzieś????
Ja perfekcyjna pani....hihi...o jak mi milo:-)chyba,,ze to nie o mnie chodziło
A ja nie lubie małemu zakładać rajstopek....nawet mu nie kupuje....miał jedne od cioci ale na szczęscie wyrósl...hihi
Madzia:-)hejka:-)
Viki to czekamy na Ciebie:-)
Cos tam jeszcze cos tam jeszcze...bla bla....odezwe sie potem , teraz słonce mi swieci po oczach...
Fajne zdjęcie wkleiłam w podopisie nie?? :-)
paaaaa:-)
Ostatnia edycja:
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
Hej dziewczynki:-):-)
Uwielbiam się godzić:-):-)
Ciekawe kiedy Łukasz przestawi sobie zegarek , bo dziś wstał o 5 Pobrykał po łóżku i po mnie i o 6 poszedł z powrotem spać. A ja niestety musiałam już wstawać do pracy łeeeee
dota- fajneee zdjecie
Uwielbiam się godzić:-):-)
Ciekawe kiedy Łukasz przestawi sobie zegarek , bo dziś wstał o 5 Pobrykał po łóżku i po mnie i o 6 poszedł z powrotem spać. A ja niestety musiałam już wstawać do pracy łeeeee
dota- fajneee zdjecie
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
alocha laseczki
Dota tak tak to o tobie było hihihi ze 2 razy na rok sprzataszhihihihi fajowe zdjatko
u nas bleee pogoda wieje ze hoho no ale musze do sklepu myknac po kapuste
zmykam bo tyle mam do roboty ze głowa mała miłego dzionka laseczki
Dota tak tak to o tobie było hihihi ze 2 razy na rok sprzataszhihihihi fajowe zdjatko
u nas bleee pogoda wieje ze hoho no ale musze do sklepu myknac po kapuste
zmykam bo tyle mam do roboty ze głowa mała miłego dzionka laseczki
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Witam
Dotka nie widze Twojego zdjęcia bo mamy blokody na neta porobione i tylko niektore rzeczy dzialaja, na szczescie BB TAK
Kal.aga jaka Ty zadowolona z rana
U mnie dzis pieknie, slonce swieci ale zimno.
Dotka nie widze Twojego zdjęcia bo mamy blokody na neta porobione i tylko niektore rzeczy dzialaja, na szczescie BB TAK
Kal.aga jaka Ty zadowolona z rana
U mnie dzis pieknie, slonce swieci ale zimno.