reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Buziaki dla Madziulki

Asiacur gratki dla Filipka:-):-):-)

Ależ ja sie obkupiłam dzisiaj:szok::szok: Ja dosc często latam na zakupy bo tutaj wszystko jest bardzo tanie, wiec nie stanowi to dla nas jakiegoś problemu:-) Kuzynki też z Polski przyjechał żeby tutaj się obkupic:tak: Jak któraś jest chętna to ja zapraszam:tak:
Kupiłam sobie kilka swetrów, jakieś bluzki, pościel, i nawet nie pamiętam co jeszcze:baffled:

Sorki, że ja tylko tak o sobie ale nie pamiętam co komu odpisac no i zresztą śpieszę sie bo chcę jeszcze inne wątki poczytac. Jakieś nowe zdjęcia w galerii są więc trzeba pooglądac:-)
Buziaki:-)

sluchajcie kobiety!!!
poszukuje prostej piosenki zimowej albo swiatecznej ( lepiej swiatecznej ) takiej dla przedszkolakow!!!! pomocyyyyyyyyyy

hej

gratulacje dla filipa pierwsze kroki to jak milowe kroki super:-D:-D

a mój urwis dopiero spac poszedł zawsze już o 20 spi a dziś nie ryczał dareł się na głowie stawał na zmiane go próbowaliśmu iśpić na nic wreszcie oglądał z namio ucd bo już siły nie mieliśmy a trn waraiat łazi po nas szaleje R jadł jabłko ten mu zabrał ogryzek i dalewaj obgryzać to jabłko nie dał sobie go zabrać
wreszcie zrobiłam mu leciutką herbatę wyjatkowo i poszedł spać nagle wstaje usiadł oparł sie o kanapę( bo uypam go na kanapie) i zasnał na siedząco to jest czort jeden

sylwai fajnie ci ja tez bym sobie takie zakupki zrobiła ale żeby sobie kupić to co ty tu trzeba miec fortunę sama wiesz heheh a jak bym w funtach zarabiała to też bym na zakupy tam jeżdziła

viki na takie dolegliwoiści brzuszkowe + przeziębienie dobry jest pyrosal syrop duzo zdrówka dla biednego Pablusia

buziaki i miłych snów ja już padam zmęczył mnie ten diabełek wcielony

stefanka naucz ich pada śnieg pada śnieg dzwonia dzwonki sań :-D:-D:-D

ale do świąt to jeszcze daleko jak masz czas to zamów sobie jakąś płytkę z piosenkami dla dzieci po angielsku

ha mówiłam że podmienili im dzieci w szpitalu jutro rozwiązanie sprawy

Ostatnia edycja:
reklama
a po polsku no to słuchaj pada śnieg pada śniego dzwonią dzwonki sań...:-D:-D:-D była jeszcze taka piosenka o zimie uhuha taka zima zła
niestety tylko tyle przychodzi mi do głowy

szukaj w płytach Fasolek

Do góry