reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sto latek dla Madzi:-):-D
Hej, miłego dzionka:-)
Joanna - Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)Cudownych wspólnych chwil i jak najmniej kłótni.:-)
monia- czuje twój ból z tymi pobudkami. Mam co noc to samo 4 albo więcej:no::wściekła/y: Jak się obudzi 4 razy to nawet idzie się wyspać. Czasami mam wrażenie że juz nie dam rady wstać do tej pracy, ale niestety potrzebuję jej:-(
stefanka- fajnie że już masz neta .Ja niestety dalej nie mam już trzy tygodnie minęły od podpisania umowy. Normalnie w kulki sobie lecą.
Jutrzenka- mój łukasz to cały czas pachnie mleczkiem i smoczki też
Diankus- piętnaście minut to zawsze coś:blink:

Łukaszowi wyrósł trzeci ząbek prawa górna jedynka. I idzie następny.w nocy płakał miał temperaturę i zrobił trzy kupki. Przez godzinę o 4 rano nosiłam go na rękach i uspokajałam. Padam.:no::wściekła/y:

reklama
monia nie przejmuj sie tak ta wagą, moja nela odkąd raczkuje to nic nie je bo nie ma czasu za to w nocy nadrabia i wstaje do mleczka po 4 razy, a i tak straciła na wadze :-p

sto lat dla Madzi! :-)

gratki ząbka dla Lukaszka ;-)

ide robić pranie bo mała padła więc wkońcu mogę coś zrobić w domu, milego dnia laseczki :-)

Hej Hej:-):-):-):-)

Zaległe buziaki dla Pabla i Kubusia:-):-):-)

Oraz zaległe zyczenia rocznicowe dla grzechotki i Joannny:-):-)

Ja tak ciągle latam z kuzynkami po sklepach:)) no i nie mam dla Was czasu, ale Wy sie na mnie nie pogniewacie, nie??:-D:-D

Odpisałabym do wszystkich, ale mam malutko czasu:zawstydzona/y: Więc napiszę tylko do jednej naszej koleżanki, kochanej Stefanki:-):-):-)

Moja Droga a skąd Ty wiesz jak się robi DRUGIEGO dzidziusia???????

Dobra kochane, spadam na shoping:-D:-D:-D:-D

dobry dzien...
no własnie stefanka...a ty skąd wiesz jak sie robi drugiego dzidziusia??????:blink:

wczorach za szybko pochwaliłam pabla bo wieczorem znow dostał biegunki i nie wiem czy to nie reakcja na antybiotyk....
kur...
dobrze za za 3 godziny bedzie już mąż...

joanna i grzechotka...miłosci duzo wam zycze
a tobie madziulka zdrówka przed wszystkim

ide sie robić na bóstwo....no wiecie..

helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
100LATEK DLA MADZIULKI
MAŁA DZIS WSTAŁA O 9,30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale sie wyspałam hihih a teraz wcina paluszka ze mna hihihihi mały łakomczuch
Stefanko nareszcie a ja juz powoli umierałam z tesknoty za Toba
Viki oby to było tylko po antybiotyku no i zycze samych wspaniale spedzonych chwil z mezusiem
Jutrzenka a widzidz to była trzydniówka dobrze ze sie tak skonczyło
a u nas kropi deszcz buuuu i na spacer chyba nie pójdziemy buuuuuu
miłego dzionka laseczki

Stefanko kochana. Sama chciałabym już wiedzieć na 100% czy to faktycznie córunia. Ale tego chyba dowiemy się w styczniu:sorry2::sorry2::sorry2: Tak coś mi się wydaje.
Anetka dzięki za fluidy córeczkowe. Oby podziałały:tak::tak::tak:

A my właśnie po lekarzu i kazał juz ostawić ranki do zarośnięcia, myć pupę w mydlinach i nie pokazywać się więcej. No chyba że coś nas zaniepokoi:tak::tak::tak: Tak więc jeden kamień z serca.
Muszę się Wam pochwalić że kupiłam sobie wczoraj super aparat cyfrowy i już nie mogę się doczekać jutrzejszego kuriera. Wreszcie będę mogła porobic nam zdjęcia i się Wam pokazać:tak::tak::tak:

Witam

Madzia dziękuje za życzenia

Weroniczka to teraz nam pozostaje czekać na foty i jak mała się urodzi to będziesz nam się chwaliła

Viki ja jestem pewna na 100% że to antybiotyk bo jak kojarzę to 3 doba podawania chyba wiec u moich dzieci też często pokazywała się biegunka :-( ja zwiększałam ochronę antybiotykową na noc dawała 2 kapsułki aby jelita i brzusio nie bolał tak przez te biegunkę

Sylwia tobie to dobrze ;-) po sklepach biega ja nawet nie wiem jak się wybrać aby dzieci na zimę przygotować odpowiednio a już nie będe mówić o sobie nie długo to worek po kartoflach chyba założę nie mam w ogóle żądnych normalnych ciuchów

Elcia ale mała dała ci po spać :tak: moja mnie wykańcza w nocy się budzi z 3-4 razy oczywiście jeden raz to jedzenie butli mi się domaga śpię teraz na dobę jakieś 5-6 godzin z przerwami bo albo madzia lub starsze mnie budzą wiec nie śpię ciągiem nawet 2 godziny a rano trzeba wstać i starsze dzieci do przedszkola wysłać :-(
kal.aga fajnie że ma już kolejnego zęby ja tez juz chce żeby Madzia miała ale ona w ogóle się nie śpiesz

Stefanko szkoda że sobie poradziłaś z netem myślałam że będę nie zastąpiona :-) ale i tak się ciesze żę już masz pokoik dla księżniczki bardzo mi się podoba ;-)

Grzechotko tylko dzień doby a gdzie jakiś większy poscik my tu tęsknimy :tak:

reklama
weronika super wieści czekamy wiec na fotki!!!!
anetka - tez mysle ze to antybiotyk wywołał biegunke chociaz to 2 doba. no zobaczymy, poki co odstawilam go i jutro ide do lekarza.

elcia..ile ja bym dała zeby pablo spał do 8 chociaż...i zeby w nocy sie nie budził..tymczasem dzis popłakiwał chyba co 10/15 minut....ja po prostu padam juz, i czasem wkurzam sie ze V. ma taka prace i musze wszystkiemu sama podołac..czasem nie daje juz rady..jestem wykonczona fizycznie i psychicznie...
no ale juz nie narzekam. mam nadzieje ze odpoczne teraz jak V bedzie w domu i moje zdrowie tez wróci do normy bo nie bylo ciekawie...

sylwia miłego shopingu heheheheh ale ci dobrze....ja tez musze sie kiedys wyrwac bo ostatnio moje zycie to ciagły dom, szkoła, dzieci i tak wkółko..nawet nie ma z kim pogadac....

jezuuuuu ależ ja dziś narzekam i marudze...
ide bo jeszcze wam sie udzieli....

Ostatnia edycja:
Do góry