reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam się słonecznie

my dziś jak zwykle od 6 na nogach ale zaraz maruda może skusi sie na drzemkę i ja też

ostatnio jestem strasznie zmęczona głowa mnie boli wieczorem to myślałam że oszaleję z bólu a jeszcze żadnych tabletek przeciwbólowych w domu nie mamy:baffled: i dziś juz sie obudziłam z bólem oszaleję

Jutrzenko zobaczysz że mały się przyzwyczai szybko do babci i nie będzie problemu a budzi sie bo mu narazie twojej bliskości brakuje ,mama była cały czas a teraz w ograniczonym wymiarze ale wszystko będzie ok

co do sprzeczek to ja właśnie wczoraj miałam takową jeszcze na dokładkę do tego bólu głowy:baffled::angry:ale szkoda słów

miłego dnia życzymy ide bo maruda marudzi znowu:baffled::laugh2:

reklama
Witajcie!!!:-)

Stefa nie obcinaj kucyka......nieeeeeeeeeee...........:-p:-p:-p
Grzechotka sex z rana pomaga na ból głowy.......:rofl2:

Dziewczyny miłej, udanej soboty...

My wybieramy się nad morze...pewnie turystów pełno ale damy radę:tak::-)

pa

Witam w ten piękny słoneczny poranek...
Jak ciepło jest. Bombowo :-D

Dota!!! Specjalnie z tym morzem tak wyskakujesz z rana... :crazy::crazy::crazy:;-);-);-)

Jeju ja też chcę nad morze... :-:)-:)-(

U nas nocka ok. Nigdy nie ma problemu z nocami...
Mąż właśnie wyszedł do szkoły a my z Julcią same. O 10 mam klientkę a potem do babci :tak:

Dota a ja zawsze myślałam że to jest właśnie wymówka od sexu :laugh2:

U nas też upał szkoda że morza nie mamy to niesprawiedliwe morze powinno być wszędzie
a tak swoją drogą to łódź żeby nawet rzeczki nie miała ani jeziorka same bajora śmierdzące tu są

Dota!!! Specjalnie z tym morzem tak wyskakujesz z rana... :crazy::crazy::crazy:;-);-);-)
:tak:

Jasne, że specjalnie....hehehheh i jeszcze fotki będą ale to dopiero wieczorem:tak::-p

No a z tą Waszą Łodzią to śmiesznie.....sama nazwa obliguje...a tu żadnych wodnych rozrywek...no jedynie basen:-D

ha jest nawet kompleks luksusowych basenów ze ślizgawkami ale oczywiście trzeba luksusowo za nie zapłacic 45 zł od łepka :szok:i idz tu z całą rodziną :angry:

Dzień dobry Kochane Mamuśki:-):-):-)

Dota jeszcze miesiąc i ja będe miała do morza jeszcze bliżej niż Ty:-p:-p szkoda że tylko przez dwa tygodnie:-)

Grzechotka ja tez tak mam że jak położę się spac z bólem głowy to rano się z nim obudzę:tak::tak: współczuję Ci kochana:-(

A u nas cichych dni ciąg dalszy:-p:-p:-p:-p

Dzien doberek wszystkim!!!!!!

u nas tez dzis upal, ja rano musialam na targ sie udac i w ten skwar przy tej ilosci starych babek to masakra byla, no ale zakupy zrobione :)))))

malenstwo teraz spi a jak wstanie to zje jogurcik i na dworek z dziadkiem pojdzie to mama troche dom ogarnie, bo jak malenstwo jest w domku tu cala podloga jego, juz nie staje na glowie teraz szykuje sie do raczkowania, a po za tym pelza mi po pokoju

milego dzionka wszystkim zycze

reklama
LASKI ZAPOMNIAłAM SIE POCHWALIC @ PRZYJECHAłA
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
NIGDY SIE TAK NA JEJ PRZYJSCIE NIE CIESZYłAM:tak::tak::tak::tak::tak:
MIłEGO WEKENDU ZYCZE
ALE TU PUSTO -JAK NIGDY

Do góry