reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
dobre sa tam obrazki
heheh grzechotka tym robalem powaliła mnie na łopatki hahaha to sie usmiałam
a tak wogole to grzechotko kochana nie zmajstrowalismy (chyba) nowej istotki;-) przedwczoraj odstawiłam cerazetki bo juz mialam dość zlego samopoczucia i rosnącej wagi...wiec teraz mam stresa dopiero haha
ale co tam...
a tak wogole to grzechotko kochana nie zmajstrowalismy (chyba) nowej istotki;-) przedwczoraj odstawiłam cerazetki bo juz mialam dość zlego samopoczucia i rosnącej wagi...wiec teraz mam stresa dopiero haha
ale co tam...
grzechotka
viki ja tez odstawiłam bo 2 kg mi przybyło znowu i nerwa miałam strasznego a poza tym to libido zero teraz już lepiej jest i mąż się cieszy
chyba ja jednak wkładkę założę
chyba ja jednak wkładkę założę
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Mi jeszcze troszkę do 30 brakuje Od grudnia dopiero mam ćwierć wieku na karku Ale mi się też wydaje, że to wszystko przez stres.
Joanna, a mi się album otwiera i widzę Ksawerka
Joanna, a mi się album otwiera i widzę Ksawerka
grzechotka ja szukam kogos tzn wyszolonego lekarza ktory mi implant zalozy...tylko ze nie mozna tego w polsce kupic bo tej metody jeszcze nie ma..ale ponoc sa prywatne kliniki ktore byc moze to sprowadzaja... jestem na etapie poszukiwan...
grzechotka
to nie słyszałam o takim implancie ale to i tak pewnie kupę kasy kosztuje
a w sumie to niech faceci sie zabezpieczają słyszałam że sterylizacja jest odwracalna
a z tym wyszkolonym to nie pomogę bo nie znam takowego bądż takowej
a w sumie to niech faceci sie zabezpieczają słyszałam że sterylizacja jest odwracalna
a z tym wyszkolonym to nie pomogę bo nie znam takowego bądż takowej
Paula21
Grudzień '07
Joanna mi się otwiera twój Album. Albumy - Onet.pl Foto
To adres który się otworzył bez błędu. Wklej go tam gdzie masz suwaczek.
Idę na spacer.:-):-):-)
To adres który się otworzył bez błędu. Wklej go tam gdzie masz suwaczek.
Idę na spacer.:-):-):-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A my zaraz do fizjoterapeuty, w końcu :-) Ale pogoda po prostu do d..., aż się nie chce ruszać z domu.
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej dziewczynki.
U mnie mdło tak że nie mam na nic siły A do tego przychodzi dziś teściowa do Stasia na urodziny bo jak zwykle musiała się wybić Impreza miała być jutro ale ona dziś przyjdzie No i musiałam specjalnie dla niej kupowac ciasto żeby ją czymś poczęstować z okazji urodzin Stasiowych. Piec specjalnie dla jednej osoby mi się nie chciało No i przez nią przyjęcie urodzinowe będzie tylko dla mojej rodziny więc przeniosłam je na niedzielę.
Kacha trzymamy kciuki za wizytę i za Twoje serducho.
U mnie mdło tak że nie mam na nic siły A do tego przychodzi dziś teściowa do Stasia na urodziny bo jak zwykle musiała się wybić Impreza miała być jutro ale ona dziś przyjdzie No i musiałam specjalnie dla niej kupowac ciasto żeby ją czymś poczęstować z okazji urodzin Stasiowych. Piec specjalnie dla jednej osoby mi się nie chciało No i przez nią przyjęcie urodzinowe będzie tylko dla mojej rodziny więc przeniosłam je na niedzielę.
Kacha trzymamy kciuki za wizytę i za Twoje serducho.