reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

joannna nie pisz postow jeden po drugim tylko edytuj :) a jesli chodzi o album to mi sie nie otwiera.
grzechotka mi ten tez sie baaardzoo podobal :))

reklama
heheh grzechotka tym robalem powaliła mnie na łopatki hahaha to sie usmiałam:rofl2:
a tak wogole to grzechotko kochana nie zmajstrowalismy (chyba) nowej istotki;-) przedwczoraj odstawiłam cerazetki bo juz mialam dość zlego samopoczucia i rosnącej wagi...wiec teraz mam stresa dopiero haha
ale co tam...

viki ja tez odstawiłam bo 2 kg mi przybyło znowu i nerwa miałam strasznego a poza tym to libido zero teraz już lepiej jest:-D i mąż się cieszy:laugh2:
chyba ja jednak wkładkę założę

Mi jeszcze troszkę do 30 brakuje :-p Od grudnia dopiero mam ćwierć wieku na karku :-p Ale mi się też wydaje, że to wszystko przez stres.
Joanna, a mi się album otwiera i widzę Ksawerka :tak:

grzechotka ja szukam kogos tzn wyszolonego lekarza ktory mi implant zalozy...tylko ze nie mozna tego w polsce kupic bo tej metody jeszcze nie ma..ale ponoc sa prywatne kliniki ktore byc moze to sprowadzaja... jestem na etapie poszukiwan...

to nie słyszałam o takim implancie ale to i tak pewnie kupę kasy kosztuje:no:

a w sumie to niech faceci sie zabezpieczają słyszałam że sterylizacja jest odwracalna:laugh2:

a z tym wyszkolonym to nie pomogę bo nie znam takowego bądż takowej

reklama
Hej dziewczynki.
U mnie mdło tak że nie mam na nic siły:sorry2::sorry2::sorry2: A do tego przychodzi dziś teściowa do Stasia na urodziny bo jak zwykle musiała się wybić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Impreza miała być jutro ale ona dziś przyjdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i musiałam specjalnie dla niej kupowac ciasto żeby ją czymś poczęstować z okazji urodzin Stasiowych. Piec specjalnie dla jednej osoby mi się nie chciało:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: No i przez nią przyjęcie urodzinowe będzie tylko dla mojej rodziny więc przeniosłam je na niedzielę.

Kacha trzymamy kciuki za wizytę i za Twoje serducho.

Do góry