reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamciaw niestety i Twój wózek i mój fotelik jest tam droższy. Mój fotelik co prawda o 20zł. Natomiast Twój wózek miał rózne ceny ale zaczynał się od 500euro. Myslę że taniej kupisz go w Polsce.
Co do bólu plaeców to narazie nie narzekam. Czasami boli mnie kręgosłup jak za długo siedze w jednym miejscu. a tak to nie jest źle.

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

reklama
Czesc Zlociutkie!!
Polecam te sliwki suszone i siemie lniane!!! Dziala!!!
U mnie calkiem dobrze, ale zazwyczaj mam takie kulkudniowe przerwy. Ciesze sie, a potem znow wpadam w depreche.

Ale w koncu juz mniej niz wiecej. ;)
Trzymajcie sie cieplutko.

Witajcie dziewuszki, dzisiaj miałam maratonik po jarmarku dominikańskim (głównie po oscypki ;) ), a teraz wróciliśmy, zrobiłam obiadek i padam na ryjek! A na jutro muszę przygotować jeszcze ogrom różnych pierdół do pracy, kurcze, jakby chciało mi się tak bardzo jak mi się nie chce to bym zrobiła to już daaaawno temu!

Cześć dziewczynki witam Was b serdecznie :) :) :) Wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy. Pogodę mieliśmy nad tym morzem raczej kiepską, na szczęście nie lało, ale chociaż sobie odpoczęliśmy. Niestety, piękny czas obijania się skończył i jutro marsz do pracy, nie chce mi się okrutnie. Z info o moim skarbusiu-Stasiu : rozkopało się dzieciątko u mamusi w brzuszku :D coraz bardziej intensywnie, reaguje na dotknięcia, chociaż mąż mówi, zebym go nie zaczepiała tak często :laugh: , dużo do niego mówię, śpiewam itp. Brzusio urósł ale i tak mi się wydaje mały, no i nareszcie pępek wyszedł na powierzchnię :laugh: Buziaki serdeczne, teraz będę czytać pewnie kilkadni co tam u Was było słychać. Aha, i nad morzem specjalnie obserwowałam wóżki, zrobiłam wzrokowy przegląd od wypasionych Inglesin, Bebe confort... i wszystkie jakieś takie (spacerówy rzecz jasna) małe i ciasne mi się wydawały, dzieci były w nich ściśnięte, co jeszcze raz przekonuje mnie do Marity Roan-u, no nic jeszcze zobaczymy. pa pa cieszę sie, że wróciłam :)

Witam Kochane!!!!
Co do bólu pleców, szczególnie na wysokości krzyża też mogę DUŻO powiedzieć. ;D Nasilają się wieczorem i mijają jak zasnę albo jak "się dobrze rozchodzę".... Ale dokuczają.... Poza tym ostatnio przez kilka nocy drętwiały mi różne partie ciałka i.... O mały włos a bym się połamała! Wsawałam w nocy do wc i po wyjściu z łóżka walnęłam na pupę aż huk się rozszedł! :D Nie poczułam nawet, że noga mi zdrętwiała... Uff... Na szczęście tylko zbiłam sobie kostkę w stopce i od tygodnia mam siniaka a pupa nie bolała.... I powiem Wam, że kładąc się wtedy nie mogłam przestać się chichać- tak mnie to rozbawiło....
No a dziś zbijam bąki z nudy.... No i w ogóle jakaś taka zaspana jestem...
Powiedzcie mi.... Bo ruchy Dzieciątka mam ale nie są jeszcze tak super wyczuwalne .... Wy też tak macie? Byłam ostatnio u gina to wszystko jest o.k. Powiedział nawet, że dzidzio ma bardzo zgrabne nóżki ( to po mamusi... hi hi hi) ale badanie USG nie wykazało jego wagi bo.... Wykazuje podobno od 0,5kg więc mój Skarb dopiero się zbliżał... Ja też nie byłam ogromnym dzieckiem... Po urodzeniu ważyłam 2650- a to podobno udziela się naszym dzidziusiom.... Pyszczaki!!!! :-*

Cześć dziewczynki!!
Ale leniwy dzień, nic dzisiaj nie zrobiłam ;D Mąż zrobił obiad, a ja byczałam ;D Dzidzia dzisiaj wyjątkowo ruchliwa.
Wczoraj połaziłam trochę po mieście i jarmarku i ledwo doszłam do domu, tak mnie nogi bolały :( Już za długie spacery sie nie nadaję :(
Co do bólów pleców, to nie mam wcale ;D
Dzis dostalismy z mężusiem zaproszenie na wesele, ale sie pobawię wkońcu i najem :p ;D
Już sie nie mogę doczekać, jeszcze 2 tygodnie.Tylko co mam ubrać ???

Hej Agness....
No tak... Ubranie w obecnej sytuacji to nie lada problem.... ;) Najwazniejsze zebys sie w tym dobrze czula i zalezy od wielkosci brzuszka.... No i powiem, że ciężko cosik dobrać... Ale dwa tygodnie to mnóstwo czasu więc na pewno coś wykombinujesz! ;D

reklama
Do góry