reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

:D Hej Mamuńki!!!
Miłego dzioneczka życzę razem ze swoim Dzidziulkiem!!!
Tak, spacery to pierwszorzędna sprawa!!! Trzeba się poruszać (dopóki jeszcze możemy- hi hi hi)....
A oprócz spacerowania trzeba się i maleństwa oszczędzać!!!! Ja też miałam i czasami mam z tym problem bo zawsze wszystko robiłam szybciutko i sprawnie bez zbędnego bumelowania.... ;) A teraz trzeba po trochu- nawet zakupki na dwa razy rozłożyć....
Tak to jest z nami "ciężaróweczkami"..... ;)
U mnie pochmurno.... Buuuu.... A nawet już pada... Ojej, a miałam wybrać się do lasu....

Gorące cmokaski!!!! :-* :-* :-* :-*

reklama
Oj, ja też bym sobie na leżaczku poleżała, ale na razie podwórko mam rozkopane, pracy dużo, a i leżaczkiem nie dysponuję, więc Aussi - odpoczywaj za nas obie! ;)

Sylwiaczku uwazaj z wizytami w lesie, bo podobno plaga kleszczy! Mi zabronili na grzyby chodzic ;) Ja tam zlego kusic nie bede i sobie grzybobranie daruje.

czas się zbierać do pracy :p jak tu iść w taka beznadziejną pogodę najchętniej nie wychodziłabym dziś spod kołderki ;D
trzymajcie się ciepło 8)

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

Hej Dziewczynki!

Ale mi sie dostalo za te zakupy! Dobrze, dobrze! Fajnie, ze sie tak nawzajem pilnujemy. ;D To teraz bede extra uwazna z ta przeprowadzka. 8) Wlasnie zaraz ruszamy po wiecej pudel do pakowania i juz jutro albo pojutrze przeprowadzka!!

Hejka dziewczyny !

Ale dzisiaj upał ! Wytrzymać nie można ! Byłam z mamą na targowisku i myślałam, że zemdleję, ale nie ma co się dziwić, w cieniu 27 stopni i ani jednej chmurki na niebie ! A co gorsze to z dnia na dzień ma być coraz cieplej ! :p

Ola - ja jestem na Mazurach ! U rodziców ... Jak u Ciebie tak zimniutko to zapraszam ! ;D

Sylwiaczek - dziękuję Ci serdecznie za informacje ! Właśnie wchodzę na tą stronkę ! Troszkę to pewnie potrwa, bo komp zamula na maxa ! Ale skoro mówisz, że sprawdzone i że jest fajniutko to może się tam wybierzemy ! Jeszcze mi powiedz, jak możesz, ile płaciliście za dobę za wynajęcie pokoju 2- osobowego ??

Ziemzia - wiem, że Gdańsk jest cudowny i Westerplatte również. Jak byłam w liceum to każde wakacje tam spędzałam ! Mam tam baaardzo dużo rodzinki (i w Gdańsku i w Gdyni i w Sopocie), bo moja mama się w Gdańsku urodziła, ale wywędrowała na Mazury ! ;) Ale ja chce wyjechać tak wiesz potajemnie żeby nikt z rodzinki nie wiedział, bo bym zaraz musiała wszystkich odwiedzić ! Aaa, no i raczej wolałabym do takiej malutkiej miejscowości, bo Gdańsk mi bardzo Olsztyn przypomina (oczywiście Gdańsk jest większy, ale klimat jak dla mnie podobny) ! ;) Ale dzięki za info ! ;D

Powiem Wam w ogóle szczerze, że wolałabym w góry jechać ... Ale ... chyba za daleko ! Podróż by trwała kupę czasu i nie wiem jakbym to zniosła ! A nad morze mamy kawałek ! ;D Ale nie ma jak to górski klimat ! ;)

Paaricia - no, no ! ::) Uważaj na siebie ! Ja już sobie wyobrażam jak to będzie jak będziesz się przeprowadzała do waszego wymarzonego domku ! ;)

Beatko - trzeba było tak od razu, teraz to już wszystko jasne!!
Paaricia - też jakoś ci trochę nie wierzę i najchętniej to bym kazała przywiązać cię do jakiegoś fotela na czas przenoszenia klamotów ;)

reklama
Cześć dziewczynki!!
Własnie wróciłam z miasta, ale ogrodniczek ciążowych nie dostałam :( dostawa dopiero w czwartek
Wiecie ,że dzis rano miałam mokrą piżamę z przodu, chyba z cycków zaczyna cos kapać ;D :D w końcu :D
Dzidzka wczoraj wieczorem tak kopała, że aż chwilami przesadzała ;D a jaki brzuch krzywy miałam :laugh: chyba wystawiła tam nogę, bo jak nacisnełam to oddawała ;D ;D ;D

Pogoda rzeczywiście super. Może troche tego lata jeszcze troche będzie, bo mój mąż narzeka, że miał urlop i beznadziejna pogoda byla ;)

Do góry