reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

:D Hej Mamuńki!!!
Miłego dzioneczka życzę razem ze swoim Dzidziulkiem!!!
Tak, spacery to pierwszorzędna sprawa!!! Trzeba się poruszać (dopóki jeszcze możemy- hi hi hi)....
A oprócz spacerowania trzeba się i maleństwa oszczędzać!!!! Ja też miałam i czasami mam z tym problem bo zawsze wszystko robiłam szybciutko i sprawnie bez zbędnego bumelowania.... ;) A teraz trzeba po trochu- nawet zakupki na dwa razy rozłożyć....
Tak to jest z nami "ciężaróweczkami"..... ;)
U mnie pochmurno.... Buuuu.... A nawet już pada... Ojej, a miałam wybrać się do lasu....

Gorące cmokaski!!!! :-* :-* :-* :-*

reklama
Oj, ja też bym sobie na leżaczku poleżała, ale na razie podwórko mam rozkopane, pracy dużo, a i leżaczkiem nie dysponuję, więc Aussi - odpoczywaj za nas obie! ;)

Sylwiaczku uwazaj z wizytami w lesie, bo podobno plaga kleszczy! Mi zabronili na grzyby chodzic ;) Ja tam zlego kusic nie bede i sobie grzybobranie daruje.

czas się zbierać do pracy :p jak tu iść w taka beznadziejną pogodę najchętniej nie wychodziłabym dziś spod kołderki ;D
trzymajcie się ciepło 8)

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

Hej Dziewczynki!

Ale mi sie dostalo za te zakupy! Dobrze, dobrze! Fajnie, ze sie tak nawzajem pilnujemy. ;D To teraz bede extra uwazna z ta przeprowadzka. 8) Wlasnie zaraz ruszamy po wiecej pudel do pakowania i juz jutro albo pojutrze przeprowadzka!!

Hejka dziewczyny !

Ale dzisiaj upał ! Wytrzymać nie można ! Byłam z mamą na targowisku i myślałam, że zemdleję, ale nie ma co się dziwić, w cieniu 27 stopni i ani jednej chmurki na niebie ! A co gorsze to z dnia na dzień ma być coraz cieplej ! :p

Ola - ja jestem na Mazurach ! U rodziców ... Jak u Ciebie tak zimniutko to zapraszam ! ;D

Sylwiaczek - dziękuję Ci serdecznie za informacje ! Właśnie wchodzę na tą stronkę ! Troszkę to pewnie potrwa, bo komp zamula na maxa ! Ale skoro mówisz, że sprawdzone i że jest fajniutko to może się tam wybierzemy ! Jeszcze mi powiedz, jak możesz, ile płaciliście za dobę za wynajęcie pokoju 2- osobowego ??

Ziemzia - wiem, że Gdańsk jest cudowny i Westerplatte również. Jak byłam w liceum to każde wakacje tam spędzałam ! Mam tam baaardzo dużo rodzinki (i w Gdańsku i w Gdyni i w Sopocie), bo moja mama się w Gdańsku urodziła, ale wywędrowała na Mazury ! ;) Ale ja chce wyjechać tak wiesz potajemnie żeby nikt z rodzinki nie wiedział, bo bym zaraz musiała wszystkich odwiedzić ! Aaa, no i raczej wolałabym do takiej malutkiej miejscowości, bo Gdańsk mi bardzo Olsztyn przypomina (oczywiście Gdańsk jest większy, ale klimat jak dla mnie podobny) ! ;) Ale dzięki za info ! ;D

Powiem Wam w ogóle szczerze, że wolałabym w góry jechać ... Ale ... chyba za daleko ! Podróż by trwała kupę czasu i nie wiem jakbym to zniosła ! A nad morze mamy kawałek ! ;D Ale nie ma jak to górski klimat ! ;)

Paaricia - no, no ! ::) Uważaj na siebie ! Ja już sobie wyobrażam jak to będzie jak będziesz się przeprowadzała do waszego wymarzonego domku ! ;)

Beatko - trzeba było tak od razu, teraz to już wszystko jasne!!
Paaricia - też jakoś ci trochę nie wierzę i najchętniej to bym kazała przywiązać cię do jakiegoś fotela na czas przenoszenia klamotów ;)

reklama
Cześć dziewczynki!!
Własnie wróciłam z miasta, ale ogrodniczek ciążowych nie dostałam :( dostawa dopiero w czwartek
Wiecie ,że dzis rano miałam mokrą piżamę z przodu, chyba z cycków zaczyna cos kapać ;D :D w końcu :D
Dzidzka wczoraj wieczorem tak kopała, że aż chwilami przesadzała ;D a jaki brzuch krzywy miałam :laugh: chyba wystawiła tam nogę, bo jak nacisnełam to oddawała ;D ;D ;D

Pogoda rzeczywiście super. Może troche tego lata jeszcze troche będzie, bo mój mąż narzeka, że miał urlop i beznadziejna pogoda byla ;)

Do góry