reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamciaw wracając do wózka to tak:
-stelarz mam trophy air 6 chromowo-czarny taki z 6 pompowanymi i skrętnymi kółkami, ma jeszcze 3 stopniową amortyzację
-gondolka prelude
-siedzisko spacerowe Opera z osobną budką Panama
-fotelik Elios Safe Side. Wszystkie te części są zintegrowane ze stelarzem. Zakada się je za pomocą łaczników, które były w komplecie. Najlepiej to sobie w sklepie poogladaj takie wózeczki. Są naprawdę fajne. Co prawda bardzo podoba mi się ten wózeczek który wybrałaś MUTSY ale szczerze Ci powiem że u mnie w sklepach to nigdzie nie mozna go było dostać, i nie widziałam go na żywo, ale też jest superaśny.
Jeszcze jest sporo czasu aby podjąc decyzję jaki wózek kupić. Życzę miłego decydowania ;D
A co do pieska to fajna przygoda ;D ;D ;Dmój niestety taki opiekuńczy w stosunku do dzieci nie jest, chyba że sytuacja go zmieni :D :D :D, czego bym bardzo chciała

Sylwiaczek witamy na forum, czyżbyś była z 81 roku tak jak ja?? ;D

reklama
ale tu dzisiaj cicho :( ja sobie siedzę sama w domku bo męzuś jest w pracy i mi się nudzi trochę więc zgodnie z pomysłem agnes.kol zakładam wątek o wyprawkach ;D to sobie poplotkujemy o dzidziowych zakupach w osobnym temacie ;)

Dobrze, dobrze Mamusie - grzejcie sie na sloneczku zamiast sterczec przed monitorem! 8) 8)

Bardzo jestem podekscytowana bo dzis z jednej piersi ucieklo mi kilka kropelek. ;D ;D Bardzo malutko - stanowczo za malutko na wkladki laktacyjne, ale bardzo sie podjaralam. ;D ;D Bardzo bym chciala karmic piersia i jak pisalyscie, ze niektore z Was to juz mocno ciekna, to sie zaczelam lekko niepokoic (ach bo taka panikara jestem) kiedy mi cos zacznie leciec! No i jest! Chyba wywolalam kropelki moimi myslami. ;D ;D

:) Dziękuję za miłe powitanie Mamuśki!
GABI- jestem z Twojego rocznika a dokładnie z czerwca! I obie czekamy na świąteczne niespodzianki.... Myśle, że to najwspanialszy prezent jaki dostanę ja i moi bliscy....
I szczerze mówiąc jestem zdziwiona wiadomością na temat "cieknącego mleczka" ;D To kiedy moze się pojawić?
Ja narazie się lubuję w podskokach, które wykonuje moje Maleństwo.... Wiecie co?! Nigdy nie myślałam, że to tak piękne uczucie..... ;)
Powiedzcie mi.... Bo ja nie dowiadywałam się jeszcze czy będzie to chłopiec czy dziewczynka.... Warto o to pytać gina? Co prawda mnie korci ale z drugiej strony to takie wyjątkowe przetrzymać swoją ciekawość do ostatniej chwilki.....Gorące cmokasy!!!!

Hej dziewczyny witam was po przerwie, odpoczywałam nad morzem z rodzinką.

widze że dzisiaj tu puski. A ja nie mam co robić , chyba wskrabię sie na strych i pościągam worki z rzeczami dla małego. Czas zrobić przegląd , poprac coś dokupić.
acha chciałam zapytac ile razy miałyscie robione badanie krwi i moczu bo ja dopiero raz! I nie wiem czy to prawidłowo?

donia31 ja miałam robione dopiero drugi raz morfologie i mocz, pierwsze na początku ciąży. Też się trochę tym przejmowałam, ale jest ok

Sylwiaczek81 ja chce wiedzieć, nastawiamy się na dziewczynkę, nawet już sie do dzidzi zwracam po imieniu ;D
Mi z cyca też nie leci, ale sie tym nie przejmuję ;)

Czesc Dziewczynki!!
Ja tylko na chwilke...
Maz mi niestety ( i bardzo dobrze) nie pozwala zupelnie siedziec...
Dziekuje Wam wszystkim za rady. Pewnie zaczne od tych sliwek i siemienia lnianego... No cos musi w koncu zadzialac. ;)

Z wyprawka i meblowaniem musze przystopowac. Przyznaje sie, ze nie mam sily o tym myslec. Za bardzo sie boje... Przyjdzie 32 tydzien to wtedy bede juz pewna, ze moge sie szykowac. NA razie - STOP.
Tymbardziej, ze w piatek znow byly jazdy i biore 12 x1/2 tabletki. Co 2 godziny wlaczajac noc. Nie dosyc, ze jestem niewyspana to jeszcze wiecznie nacpana...

Trzymam za Was i Wasze pociechy mocno kciuki.
Pewnie sie odezwe od czasu do czasu.

Pa!!!

PS. Nie wiem czy wiecie, ale w kazdy wtorek o 14:35 na TV2 jest odcinek z ta zaklinaczka Tracy Hogg. Podobno jej ksiazki sa bardzo dobre, to mysle, ze warto tez zobaczyc co ona wyczynia z tymi dzieciakami!!!

Aussi - bardzo dobrze, ze maz Cie pilnuje. ;D Trzymamy tu wszyscy mocno, mocno kciuki!! Bedzie dobrze! ;D ;D Ani sie obejrzysz a bedzie 32 tydzien. O tych sliwkach i siemieniu lnianym powiedziala mi tesciowa i jej to ponoc bardzo dobrze dziala. ;D

Donia - witaj po przerwie! Czy dobrze odpoczelas?

paaricia wypoczęłam i to bardzo , nawet się ciesze ze nie było wielkich upałów bo bym się umęczyła. No a teraz niestety szara rzeczywistość, gotowanie , sprzatanie i nawet dzisiaj robiłam pranie tyle tych rzeczy sie nazbierało na urlopie.

reklama
cześc dziewczyny ale tu spokój aż dziwne ;)
ja własnie wróciłam z 3dniowego pobytu u rodziców i jestem obżarta do granic możliwości ;D
Sylwiaczek witaj na forum. Nie wiem można wytrzymac do rozwiązania nie pytając lekarza o płeć :p ale jeśli dasz rade to taka niespodzianka... fajnie.
Donia ja mam co druga wizyte robiona morfologie i mocz ale jak widzisz co lekarz to inne zalecenia.
Aussi trzymaj się dzielnie. Ja i mój maluszek ściskamy mocno kciuki ;D
Beata wiem że dni mijają i jakos wytrwam jeszcze te 54dni. Mojemu nie żale się bo on ma tam znacznie gorzej jest sam a ja mam tu rodzine no i małego rozrabiake ;D .Wkurza mnie to że trzeba jeździc za granicę do pracy bo u nas w kraju jest do dupy.

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

Do góry