reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamciaw wracając do wózka to tak:
-stelarz mam trophy air 6 chromowo-czarny taki z 6 pompowanymi i skrętnymi kółkami, ma jeszcze 3 stopniową amortyzację
-gondolka prelude
-siedzisko spacerowe Opera z osobną budką Panama
-fotelik Elios Safe Side. Wszystkie te części są zintegrowane ze stelarzem. Zakada się je za pomocą łaczników, które były w komplecie. Najlepiej to sobie w sklepie poogladaj takie wózeczki. Są naprawdę fajne. Co prawda bardzo podoba mi się ten wózeczek który wybrałaś MUTSY ale szczerze Ci powiem że u mnie w sklepach to nigdzie nie mozna go było dostać, i nie widziałam go na żywo, ale też jest superaśny.
Jeszcze jest sporo czasu aby podjąc decyzję jaki wózek kupić. Życzę miłego decydowania ;D
A co do pieska to fajna przygoda ;D ;D ;Dmój niestety taki opiekuńczy w stosunku do dzieci nie jest, chyba że sytuacja go zmieni :D :D :D, czego bym bardzo chciała

Sylwiaczek witamy na forum, czyżbyś była z 81 roku tak jak ja?? ;D

reklama
ale tu dzisiaj cicho :( ja sobie siedzę sama w domku bo męzuś jest w pracy i mi się nudzi trochę więc zgodnie z pomysłem agnes.kol zakładam wątek o wyprawkach ;D to sobie poplotkujemy o dzidziowych zakupach w osobnym temacie ;)

Dobrze, dobrze Mamusie - grzejcie sie na sloneczku zamiast sterczec przed monitorem! 8) 8)

Bardzo jestem podekscytowana bo dzis z jednej piersi ucieklo mi kilka kropelek. ;D ;D Bardzo malutko - stanowczo za malutko na wkladki laktacyjne, ale bardzo sie podjaralam. ;D ;D Bardzo bym chciala karmic piersia i jak pisalyscie, ze niektore z Was to juz mocno ciekna, to sie zaczelam lekko niepokoic (ach bo taka panikara jestem) kiedy mi cos zacznie leciec! No i jest! Chyba wywolalam kropelki moimi myslami. ;D ;D

:) Dziękuję za miłe powitanie Mamuśki!
GABI- jestem z Twojego rocznika a dokładnie z czerwca! I obie czekamy na świąteczne niespodzianki.... Myśle, że to najwspanialszy prezent jaki dostanę ja i moi bliscy....
I szczerze mówiąc jestem zdziwiona wiadomością na temat "cieknącego mleczka" ;D To kiedy moze się pojawić?
Ja narazie się lubuję w podskokach, które wykonuje moje Maleństwo.... Wiecie co?! Nigdy nie myślałam, że to tak piękne uczucie..... ;)
Powiedzcie mi.... Bo ja nie dowiadywałam się jeszcze czy będzie to chłopiec czy dziewczynka.... Warto o to pytać gina? Co prawda mnie korci ale z drugiej strony to takie wyjątkowe przetrzymać swoją ciekawość do ostatniej chwilki.....Gorące cmokasy!!!!

Hej dziewczyny witam was po przerwie, odpoczywałam nad morzem z rodzinką.

widze że dzisiaj tu puski. A ja nie mam co robić , chyba wskrabię sie na strych i pościągam worki z rzeczami dla małego. Czas zrobić przegląd , poprac coś dokupić.
acha chciałam zapytac ile razy miałyscie robione badanie krwi i moczu bo ja dopiero raz! I nie wiem czy to prawidłowo?

donia31 ja miałam robione dopiero drugi raz morfologie i mocz, pierwsze na początku ciąży. Też się trochę tym przejmowałam, ale jest ok

Sylwiaczek81 ja chce wiedzieć, nastawiamy się na dziewczynkę, nawet już sie do dzidzi zwracam po imieniu ;D
Mi z cyca też nie leci, ale sie tym nie przejmuję ;)

Czesc Dziewczynki!!
Ja tylko na chwilke...
Maz mi niestety ( i bardzo dobrze) nie pozwala zupelnie siedziec...
Dziekuje Wam wszystkim za rady. Pewnie zaczne od tych sliwek i siemienia lnianego... No cos musi w koncu zadzialac. ;)

Z wyprawka i meblowaniem musze przystopowac. Przyznaje sie, ze nie mam sily o tym myslec. Za bardzo sie boje... Przyjdzie 32 tydzien to wtedy bede juz pewna, ze moge sie szykowac. NA razie - STOP.
Tymbardziej, ze w piatek znow byly jazdy i biore 12 x1/2 tabletki. Co 2 godziny wlaczajac noc. Nie dosyc, ze jestem niewyspana to jeszcze wiecznie nacpana...

Trzymam za Was i Wasze pociechy mocno kciuki.
Pewnie sie odezwe od czasu do czasu.

Pa!!!

PS. Nie wiem czy wiecie, ale w kazdy wtorek o 14:35 na TV2 jest odcinek z ta zaklinaczka Tracy Hogg. Podobno jej ksiazki sa bardzo dobre, to mysle, ze warto tez zobaczyc co ona wyczynia z tymi dzieciakami!!!

Aussi - bardzo dobrze, ze maz Cie pilnuje. ;D Trzymamy tu wszyscy mocno, mocno kciuki!! Bedzie dobrze! ;D ;D Ani sie obejrzysz a bedzie 32 tydzien. O tych sliwkach i siemieniu lnianym powiedziala mi tesciowa i jej to ponoc bardzo dobrze dziala. ;D

Donia - witaj po przerwie! Czy dobrze odpoczelas?

paaricia wypoczęłam i to bardzo , nawet się ciesze ze nie było wielkich upałów bo bym się umęczyła. No a teraz niestety szara rzeczywistość, gotowanie , sprzatanie i nawet dzisiaj robiłam pranie tyle tych rzeczy sie nazbierało na urlopie.

reklama
cześc dziewczyny ale tu spokój aż dziwne ;)
ja własnie wróciłam z 3dniowego pobytu u rodziców i jestem obżarta do granic możliwości ;D
Sylwiaczek witaj na forum. Nie wiem można wytrzymac do rozwiązania nie pytając lekarza o płeć :p ale jeśli dasz rade to taka niespodzianka... fajnie.
Donia ja mam co druga wizyte robiona morfologie i mocz ale jak widzisz co lekarz to inne zalecenia.
Aussi trzymaj się dzielnie. Ja i mój maluszek ściskamy mocno kciuki ;D
Beata wiem że dni mijają i jakos wytrwam jeszcze te 54dni. Mojemu nie żale się bo on ma tam znacznie gorzej jest sam a ja mam tu rodzine no i małego rozrabiake ;D .Wkurza mnie to że trzeba jeździc za granicę do pracy bo u nas w kraju jest do dupy.

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

Do góry