reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Karinko - czy to Pani Szykulska ??? Super ładna fotka :) Co prawda, Pani Ewa nie jest tak ładna jak Krzysiek :-D:-D:-D ale zdjęcie z gwiazdą to zdjęcie z gwiazdą :)
A macie problem z moimi fotkami ???

Magi - w sumie to masz rację :) Nie można sie poddawać :) Ja tam mogę na dwóch klikać :-D:-D:-D

Ale co dziwne to forum to dziwne i przyznam szczerze, że jakoś żółty z różem nie dziłają tak, jak działał niebieski, który jest zresztą na nowym forum :) Jednak niebieski bardziej relaksuje :)

reklama
kurcze mam nadzieje ze zbanowane dziewczyny do nas dołączą
to forum jest oki i maja zmienic kolorki tzn zeby kazdy miał taki kolor jak lubi :)

napisałam im na tamto forum ze zmiana hasla tj. wygenerowanie nowego powinno pomoc..

Wanda - masz rację - Krzysiu jest jak dla mnie - SUPER! Szkoda ze nie mam skanera bo mam sliczne fotki z innymi gwiazdami z - tj. M.Konrad, Linda, Malajkat. Ale Krzysio i tak bije ich na głowę.

Ok czyli nie tylko ja widze tylko 2 fotki Wandy. Poczekamy az sie to poprawi.

A jak wy przegladacie watki? Ja zawsze wchodzilam w odpowiedzi na twoje watki a teraz nawet nie wiem jak zaznaczyc watek jako śledzony?

reklama
Do góry