reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Hej ale ja za wami tęsknięWydaliśmy wszystkie oszczędności ale kompa musimy kupić bo zero kontaktu ze swiatem a na odszkodowanie jeszcze czekamy ten alarm mam nadzieje zapewni nam wieksze bezpieczeństwomam nadzieję że juz w tym albo najdalej w przyszłym tygodniu papa kochane juz sie doczekać nie mogę
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Hej dziewuszki! Sorbek witaj po przerwie
Kurcze nie mam pojecia jak wyswietlac nieprzeczytane posty - macie juz na to sposób??? Prosze pomozcie bo nie wiem jak nadrabiać?:sick:
Kurcze nie mam pojecia jak wyswietlac nieprzeczytane posty - macie juz na to sposób??? Prosze pomozcie bo nie wiem jak nadrabiać?:sick:
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Wanda - super fotka! To ja tez wkleje jedną z gwiazdą
Ok, doczytalam w spr. watkow :-) ale nadal nie widze wiekszosci zdjec w albumie... HELP!
Ok, doczytalam w spr. watkow :-) ale nadal nie widze wiekszosci zdjec w albumie... HELP!
Karina i Wandzia super zdjecia!!!!
Mam do was prosbe-chodzi mi o to ze nie bedzie mnie dzis wieczorem do 22 a potrzebuje wygrac aukcje!!!czy ktoras z was moglaby mi jej przypilnoac i w razie czego pod koniec przelicytowac jakby ktos chcial mnie przelicytowac????prosze niech ktoras pomoze!!!!chetne zapraszam na gg-7456666!!!
Mam do was prosbe-chodzi mi o to ze nie bedzie mnie dzis wieczorem do 22 a potrzebuje wygrac aukcje!!!czy ktoras z was moglaby mi jej przypilnoac i w razie czego pod koniec przelicytowac jakby ktos chcial mnie przelicytowac????prosze niech ktoras pomoze!!!!chetne zapraszam na gg-7456666!!!
Magi
Fanka BB :)
Zalogowalam sie na forum Natalkowym, jednak mysle, ze nie ma co sie tak od razu poddawac, w koncu wazniejsza jest tresc niz wyglad
Natomiast dzis juz to nowe forum nie wydaje mi sie tak brzydkie
Swoja droga, ja przechodze juz druga przemiane forum, na poczatku podobalo mi sie najbardziej, a emotki jakie fajniusie byly
W koncu listopada stuknie 2 lata mojego forumowania,niezle!
W sumie weszlam tu 2 raz i nie bardzo sie jeszcze polapac moge, ale co tam
Natomiast dzis juz to nowe forum nie wydaje mi sie tak brzydkie
Swoja droga, ja przechodze juz druga przemiane forum, na poczatku podobalo mi sie najbardziej, a emotki jakie fajniusie byly
W koncu listopada stuknie 2 lata mojego forumowania,niezle!
W sumie weszlam tu 2 raz i nie bardzo sie jeszcze polapac moge, ale co tam
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
EWELA - chetnie bym pomogla ale nie wiem czy bede wieczorem w domu... A czy Ty widzisz wszystkie foty Wandy w albumie?
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Sorbuś witaj!!! bardzo nam Ciebie tu brakuje i Majusi oczywiście też!!! dobrze, że założyliście alarm, no i szybko kupujcie kompa!!! ;-)
Karina, Wandzia super zdjęcia!!! :-)
a ja już sie zbieram do domku, popracowałam dziś trochę pilniej bo jutro mają nam malowac pokój i mi kompa odłączą :-(
Karina, Wandzia super zdjęcia!!! :-)
a ja już sie zbieram do domku, popracowałam dziś trochę pilniej bo jutro mają nam malowac pokój i mi kompa odłączą :-(
Podziel się: