reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ojejej no i teraz mamy 2 fora i cos mi sie zdaje, ze nowe forum zdominuje. Juz teraz jest tam wiekszosc, czesc sie poobrazala na zmienione bb, wiec chyba juz nic z powrotu na to nie bedzie. A szkoda! :sick: No ale dostosuje sie.

reklama
Ojejej no i teraz mamy 2 fora i cos mi sie zdaje, ze nowe forum zdominuje. Juz teraz jest tam wiekszosc, czesc sie poobrazala na zmienione bb, wiec chyba juz nic z powrotu na to nie bedzie. A szkoda! :sick: No ale dostosuje sie.

Witajcie przy porannej kawce :-)

Dziś przychodza malowac nam pokój i przez 2 dni nie bede miała dostępu do netu w pracy buuuuu :no: :-( :-(

no i widze że tu jakies podziały powstały na 2 fora :-( :-( :-(

aż mi sie nie chce wcale wchodzić :-( polubiłam bb i nawet zaczeło mi sie podobac po zmianie ale widze że tu takie podziały :-(

w takim razie żegnam się :-(

papa

Witam!!

Szmutno :hmm:
zarejestrowałam sie na nowym forum!!mi wszystko jedno gdzie będziemy pisać....tylko zebyśmy tam wszystkie były :elvis: o rany...ale kupa:sick:

No witam kolezanki!!!!
Tyle czasu spedzielysmy na bb!!!mi to jest obojetne!!tylko dajcie znac gdzie jestescie bo sie gubie!!!!

Magdamaj wygralam aukcje i kupilam synusiowi swietny komplecik ,spodnie,sweterek!!!!wkleje na zakupach tylko nie wiem gdzie czy na bb czy na grudniowych mamusiach!!!

Paula, Pati, Steffi, Moskito i inne niezdecydowane... chociaż wejdzcie zobaczyc na tamto forum :)

Paula - myślisz że ja nie mam sentymentu do bb ??? przecież jestem tu jedna z najdłuższych foremek w tym momencie... ale sory, bez Natalki i Joeey dla mnie nie ma forum - bez Was wszystkich tez, ale zrozumcie, ze Wy (My) mamy wybor, a one poki co nie... Nadal nie maja tu wejscia :(

Troche mi sie przykro zrobilo jak Was czytam... umowmy sie, ze nie przekaze tego dziewczynom, ktore dostepu nie maja, zeby im przykrosci nie robic :(

I piszecie, ze nie ma sie co dzielic i ze trzeba wybrac jedno forum.... jakie to egoistyczne... bo wyczuwa sie ze to ma byc bb - bez kilku dziewczyn, ktora juz nie sa wazne, ma byc tu i koniec....

mykam
pa

Czesc dziewczyny
ja rowniez nie mialam dostepu do bb i musialam specjalnie nowe konto zakladac bo tamte poszlo w piz:wściekła/y: :wściekła/y: ...
Ja jestem neutralna i sie dostosuje do wiekszosci dziewczyn, tylko wazne zebysmy sie trzymaly razem jak zawsze :tak:

bravo wilolus

a jak chodze jak pokrecona bo mi cos w szyje jakis miesien sie zepsul i tak boli juz od 3 godzin ze hey no normalnie szok

Wandzik darling moim zdaniem Nathalie i Joeey na pewno mogly by sie tu zalogowac i miec wszystkie swoje posty back - patrz przyklad wiolus
ja serio dlugo probowalam i w koncu mnie wpuscilo

no i jestem zdania ze powinnysmy sie trzymac razem ale tez zal mi bb

wiec bede pisac na oba fora :-D:-D:-D:-D:-D:-D

poszlam sama ze soba na ten kompromis :-):-):-):-):-)
i wilk cały i owca syta

reklama
no i Wandzia nie popadaj w płaczliwy ton bo to do ciebie nie pasuje jajcaro-fajansiaro jak to mowila moja pani od nart :happy::happy::happy::happy:

przeciez wiesz ze wszystkie forumowiczki nasze są a zwłaszcza Nathalie i Joeey !!!:tak::tak:

Do góry