reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

widze ze coraz fajniej tylko trzeba sie oswoic ale chyba nadal niektore dziewczyny nie maja dostepu niestety dlatego to nowe forum powstalo ;-)

reklama
Natalia BRAWO ALE SIE POSTARAŁAŚ :-)

Jeśli większośc dziewczyn sie przeniesie to ja też ale mysle że to forum nie jest takie złe i napewno bysmy sie przyzwyczaiły. A dziewczyny które nie mają dostępu mogłyby sie jeszcze raz sie zarejestrować. Ale sie dostosuje. :tak:

Hej...
Mnie sie nadal nie podoba...
Niby forum to my, ale jakos nie moge sie przyzwyczaic do zolto-rozowego my :p nawet moje buzki sie nie wklejaja :p a ja przywyklam robic wszystko na klawiaturze a nie myszka latac :p

Poza tym np Joeey zostala zbanowana i nie wejdzie na forum, bo chyba jej IP zablokowalo - a wszystko dlatego, ze zdublowalo nazwe jej nicka i wyslalo zle hasla :p
I takich osob jest wiecej., jak np Natalka... i pewnie sporo onnych osob...
Ja wszystko rozumiemm, ale jak juz sie robi taka zmiane, to trzeba robic ja dokladnie...
A nie dziewczyny (Joeey i Natalia) pisza do nich maile, a bb je zlewa totalnie nie odpisujac w ogole !!

Echh...
szkoda gadac...

AśkaW - mój numer gg to 959163, odezwij sie prosze :)

to pa

dzien doberek o poranku :-)

no ja wlasnie musialam sie zarejestrowac powtornie, bo za diabla nie chcialo mnie wpuscic, szlo tylko na stara Gonie, :rofl2: poszly w kosmos posty - ilosc, awatarek, ale niewazne, i tak mi sie nie podoba, macie racje, ze forum to nie grafika ale my, zgadzam sie, ale dla mnie jest sporym utrudnieniem powolne otwieranie sie stron, straszne mulenie - dla mnie to strata czasu, ktory i tak mi sie kurczy :sick: pewnie inne laski tez maja z tym problem. No zniechcecilo mnie, jednym slowem :confused:

Kamila - na Pampersie moze bede ale jak juz to raczej pod wieczor i nie wiem czy na 100% bo musimy isc ze Staskiem po skierowanie do laryngologa - cos sobie za bardzo ciagnie za uszko.

Gabi czemu Cie nie bylo??

ide po kawe, Stas sie budzil co 2 godziny, a co najlepsze mi sie teraz kompletnie odechcialo spc, wzielam prysznic i sie poobijam chyba z przyjemnoscia :happy:

Ej kobitki kobitki...dajcie nowemu BB szansę, nie skreślajcie go odrazu... najłatwiej jest krytykować.... fakt że jest jeszcze sporo błędów, ale jest też dużo udogodnień. Ja wczoraj w miare możliwości sobie poustawiałam wszystko i jest już ok, Nawet do tej szaty graficznej się przyzwyczaiłam już i coraz bardziej mi się podoba.....
Rozumiem doskonale Joeey i Nathalie bo pewnie tez bym się na ich miejscu wściekała że mnie zbanowano ale myślę że jest nas tu na BB tak duuużo i napewno większości się nowe zmiany nie podobają w czym dają wyraz pisząc maile do BB, ale pomyślcie same że gdyby administratorzy zaczęli odpisywać na wszystkie maile to zabrakło by im czasu na dokonywanie poprawek :)

dziewczyny głowa do góry ja tez byłam zbanowana
ale kliknelam zeby mi zmienilo haslo i z tym nowym haslem po jakims dluzszym czasie weszlam i juz ok moge wchodzic

moim zdaniem nie ma co sie obrazac na to nowe forum
zreszta nie badzmy niewdziecznicami
ludzie z BB udostepnili to forum za darmo postarali sie i cos zmienili
wiadomo ze tam gdzie sa zmiany to trooche trwa zeby sie przywzyczaic
ja pamietam ze mi sie BB na poczatku nie podobało bo takie smutne niebieskie ponure ale potem bylo juz ok

nie dziwie sie ze troche im nie wyszlo te przenoisny na inna platforme ale zdziwilabym sie jakby w 100% było ok

do mnie ludzie z BB odpisali :

Witaj,
Bardzo Cię przepraszam za problemy. Niestety procedura przenoszenia forum z jednej aplikacji do drugiej jest bardzo skomplikowana. Krótko mówiąc - powinno już działać.
Wejdź na stronę:
https://www.babyboom.pl/forum/login.php?do=lostpw
i wpisz swój email. Postępuj dalej według poleceń.

Pozdrawiam
Janek

takze moim zdaniem nie ma co pochopnie sie stad wynosic bo forum to my!! ale przy przeprowadzce to juz nie bedzie to samo..

o nawet mi pasek wrociło no ten z tym ile dzidzia ma miesiecy :)

przekazcie dziewczynom zbanowanym zeby kliknely zmien haslo potem powinno je wpuscic

No nAeszcie jestem!!!Zrobilam to samo co magdamaj jestem po wielkic trudach!!:nerd:

Nie jest rewelacjnie ale moze w koncu wszystko dopracuja i bedzie git.

Dawno mnie nie bylo i chcialam sie pochwalic ze zdalam egzamin z automy!!!Jestem strasznie szczesiwa z tego powodu!!

Haia raczkuje i ma juz 8 zebów!!!:eek:

o inie wiem co tam jeszcze....

MIalam dzis straszny sen ,ale nie bedepisac o nim,bo jest taki bardzo nieprzyjemny.Moze choc troszke nadrobie teraz.;-)

reklama
Steffi - rozumiem, że do mnie ten post był głównie kierowany :D
Mnie tu męczy najbardziej to, że nie widać np na Grudniu ostatnich trzech stron, tylko pierwsze trzy i napis ostatnia strona... A jak sie wejdzie w watek na ostatnia stronkę, to nie widać, na której poprzedniej skończyłam - mnie to skutecznie odstrasza od "nowego bb"

Madziu
- mam im byc wdzięczna, bo zarabiają na forum ??? hehehe, przecież teraz nic za darmo - oni nam udostępnili za darmo, ale przecież ile tu jest reklam - to forum nie jest darmowe zatem :)
a tak z innej beczki - jak zapiekanka ???

Do góry