reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Dziewczyny ale macie zdole dzieci :-) :-) :-) ale co tu dużo mówić wszystkie grudniowe dzieciaczki są zdolniutkie :-) jak nie w mówieniu to w siadaniu czy chodzeniu :-D :-D :-D a na mowe czy chodzenia i tak wcześniej czy później na wszystkie przyjdzie pora :tak: :tak: :tak:

Ciekawe co u Didi może Alutek już sam chodzi, to taki silny chłopak :surprised:

witam was dziewczynki!!!ja dzis mialam w miare przespana nocke!!!pierwsza od 4 dni!!!Szymkowi juz przeszedl katar ale teraz zaczyna coraz czesciej kaszlec!!!juz nie wiem co mam mu xzrobic!!!!
dzisiaj jade do bielska z prawka i ustalam sobie egzamin wiec napisze wam wieczorkiem kiedy bedziecie musialy trzymac kciuki!!!

Dziewczyny,czy ktoras z Was moze mi powiedziec jak jest z dostepem do albumiku ? Ta sprawa dla mnie jest owiana tajemnica.Mialam linka,ale juz nie dziala.W ogole nie kumam jak to dziala.Gdzie trzeba wejsc ?

Ewela a podajesz Szymusiowi jakieś syropki przeciwkaszlowe? myślę że powinnaś żeby mu sie to bardziej nie rozwinęło na oskrzela :tak:

a co do ilości stron to mam propozycje, żebyśmy sobie wszystkie ustawiły na 20 postów na stronie to będziemy miały tak samo :-)

instrukcja jak to zrobić:
szybkie manu - edycja opcji - (zjechać niżej) Opcje wyświetlania wątków - zaznaczyć 20 postów na strone - zatwierdź zmiany ( na samym dole).

:-D :-D :-D co Wy na to ????????

Ustawianie ilości postów na stronie:
PANEL UŻYTKOWNIKA - EDYCJA OPCJI - OPCJE WYŚWIETLANIA WĄTKÓW (i tam można ustawić ilość postów na stronie od 5 do 40)

Kuba niestety też choruje... zaraził się ode mnie.... ma katar i pokaszluje... jak próbuję mu ściągnąć fridą glutki do dostaje napadu histerii :(

Paula - może lepiej 30....

reklama
ja jestem za Paula tylko ciekawe czy poskutkuje!!!
A co do syropow to caly czas mu podaje i mam nadzieje ze nie pojdzie to dalej!!!!wazne ze katar sie skonczyl bo najczesciej to on schodzi na oskrzela!!!!:tak: :tak: :tak:

Do góry