Magdamaj brawa dla Ciebie ogromne! Podziwiam osoby, które jeszcze wierzą, że może w tym kraju być lepiej. A powiedz mi, bochyba jesteś w temacie, co z urlopem macierzyńskim. Mam działalność i planuję 2 dziecko i zastanawiam się, czy będę musiała w tym czasie przymierać głodem czy nie.
Widziałyście to:
BARDZO WAżNE
od nocy 15.09 do 17.09 forum będzie nieczynne, wiąże się to z nową wizualizacją, którą kończymy przygotowywać. Proszę się już zaopatrywać w leki przeciwdepresyjne;-))
Kurcze, ciekawe czy nam tu dużo pozmieniają. :
Jużs ie przyzwyczaiłam do tego forum w takiej właśnie szacie graficznej.
Jeszcze nie nadrabiałam, bo nie wiadomo kiedy moje dziecko raczy się obudzić.
U mnie ok, szkolenia przełożone na 16.00 więc bomba, a moja stara niech się w du.pę ugryzie. 8) A wiecie co, za 2 tygodnie chcemy jechać do Warszawy na zakupy i zadzwoniliśmy do mamy Tomka czy by mogła przyjechać do Ingusi i powiedziała, że oczywiście, kiedy tylko chcemy, przyjedzie choćby pociągiem (wtedy może bo to weekend). Aż się ucieszyła, że będzie mogła wnusią się zająć! :laugh: Nie to co moja mama.
A wracając do pracy to wczoraj byliśmy w pubie naszą grupą nowo przyjętych lektorów i było bardzo miło. To moje pierwsze wyjście chyba od 2 lat, he he. Szkoda tylko, że nie mogłam pić przez dietę...
To już chyba wszystko co chciałam napisać, teraz idę nadrabiać.