reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Witaj Klucha :-* :-* no w sumie to ja ciebie tez dawno nie widziałam ;D ;D ;D i bardzo sie ciesze ze Cie teraz widze ;D ;D ;D ;D

no a ja z albumiczku naszego przepięknego wracam ;D ;D ;D

Ewcia
olśniewająca - a jakie rzęsy ::) ::) ::) ::)
Kamilka - cuudo dziewczynka, cudo ;D ;D ;D (ps. Gocha witam cie, bo chyba nie było okazji wcześniej, i musze ci powiedzieć ze piękna laseczka z Ciebie i napewno super kobitka wogóle - jak wszystkie Goski ps 2 - ja tez mam tak na imie ;D ;D ;D ;D ;D)
Maksio- no boooskiiii - a ta minka uśmiechnięta ::) ::) ::) rozpłynąć sie można
Oleńka słodkości, a jak fajnie zasnęła ;D ;D ;D Sliczna z niej mała kobietka
Gabi Karinowa - brak mi słów - prześliczna ;D ;D
Karolek - a to moje, to sie nie wypowiadam ;) cała mamusia
Paulinka i Ada
- no jak tu nie napisać ze są przecudowne - ps. Adzie to diabełka juz w oku widac, a Paulinka....dla takich oczu można zabić ;D ;D ;D
Atek - noo, niezły przystojniak ;D ;D ;D będzie miał branie, jak nie wiem ;D
Maja magdamajowa - sliczna golfistka, ale musiała mieć ubaw na tym polu
Maja Sorbusiowa - sesja z tatusiem łapie za serce, naprawde!!i miałam ci juz kiedyś pisać ,ze ma rozbrajający uśmiech, ;D ;D
Staś - normalnie mnie zelektryzował ;D ;D boski chłopak, te oczy ::) a mamusia śliczna jak cacuszko ;D

no to na razie tyle ;D ;D ;D

Wandzia - dzięki - uratowałas mnie ;) ;D ;D coś przez to nadrabianie mi sie pochrzaniło :-[

Ewela - to ja w takim razie będę rzadko wpadać ;D ;D dam wam tyle radości ;) ;D ;D ;D zartuje, niestety - będzie mnie tu coraz więcej ;D ;D ;D ;D

Paula
- no tak, teczki są u nas w Polsce ostatnio w modzie ::) ::) ::) i Ewela dobrze prawi, dobry duszek z Ciebie

KAMILKO

Z okazji urodzin zycze Ci aby każdy dzień był niezapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy będą...Powodzenia we wszystkim co robisz:)

reklama
Do góry