reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

kartka200.jpg

Kamilko nasza kochana !!!! Właśnie kończysz 19 lat ;) ;D ;D i z tej oto okazji pragnę złożyć Ci najszczersze życzenia... Oby w Twoim życiu było zawsze wiele optymizmu, obyś była nadal taka jaka jesteś i żeby wszystko Wam się układało :) No i żebyś w końcu założyła złoty krążek na palec, wraz ze swoim ukochanym :)
Tego Ci życzy cała nasza rodzinka :)

kartka842.jpg

reklama
czesc dziewczynki!!!witam wszystkie przy kawusi porannej!!!!!!!

Kamilko wszystkiego najlepszego z okazjii urodzinek!!!duzo milosci,szczescia,spelnienia marzen i pociechy z synusia !!!!!!!!!!!

Wiolus strasznie sie ciesze ze znalazlas dobra lekarke i teraz trzymamy kciuki zeby to nie bylo nic powaznego a napewno nie bedzie!!!a tesciowa kopnij w du.pe zeby sie wkoncu baba otrzasla!!!!!

Dzień dobry :)
ja też witam przy kawusi :)

Kamilko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i planów, pociechy ze swoich chłopaków i dużo dużo miłości!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dziewczyny a co do tego allegro co pisalam ze usunieto aukcje gostka!!!dostalyscie meila od allegro ze zmienieja hasla i jesli ktos nie odpowie w ciagu 12 godz. to kasuje wszystkie aukcje danej osoby????i chyba dlatego usuneli aukcje tego goscia!!!!napisala mi ze wyslala paczke i jak chce to poda mi numer nadania !!!!to z tego wynika ze wysalal tylko tak jak Wiolce trzymia wiesniaki fotelik to mi perfumy!!!

A tak wogole drogie kolezanki to pogoda jest do bani!!a ja mam dzis jazde do bielska tam gdzie bede miala egzamin-dodam ze jade sie juz zaplanowac na niego!!!!ale bede miec chrzest bojowy bo leje jak z cebra!!!!a no i idziemy dszis z malym do mojej mamy na weekend i ciesze sie bardzo z tego powodu!!!!!!!!!!!!

dzień dobry

Wioluś
, bardzo się cieszę z nowych wieści o Oleńce. Trzymamy kciuki, żeby wszytsko było dobrze.

Kamilko wszystkiego co najlepsze z okazji tych 19... :laugh:

A ja wyszłam z siebie i nie wiem kiedy wrócę, więc na razie tyle.

Ale mimo wszystko miłego dnia....

reklama
Wiolus dopiero teraz przeczytałam o Oli bo wczoraj nie miałam czasu nadrabiać, ale że zobaczyłam iż coś się dzieje to musiałam sie cofnąć....i też trzymałabym mocno kciuki i nadal mocno mocno trzymam :) fajnie, że znalazłaś taką dobrą lekarkę, to najważniejsze, zeby Cie dalej poprowadzić, no super, że diagnozy nie są takie straszne jak myślałaś :) napewno wszystko będzie dobrze, trzeba w to wierzyć, a skoro lekarka mówi że da się to naprawić to już jest światełko w tunelu :) ucałuj i uściskaj ode mnie i od Kacperka Olunię  :-* :-* :-* trzymamy kciuki głowa do góry a wszystko bedzie dobrze!!!!
a co do Twojej teściowej .....bez komentarza  ::)

ide pokazać zdjęcie mojego zęba dentystce! niech coś z nim w końcu zrobi żeby przestał mnie boleć!

Do góry