reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ziemzia trzymaj sie kobitko!!napewno bedzie dobrze!!!!

Gratulacje wielkie dla Agatki!

No to my bedziemy sie zbierac!!!musze zapakowac malego do mojej mamy i bedziemy pedziec!!!!buziaki i do niedzieli drogie kolezanki!!!milego weekendu zyczymy!!!

reklama
Moskitku dobra wybaczam, nie mozna tak od razu cala rura ;D trzeba dozowac ;D

Hanka niesamowita masz corcie, naprawde :o niezla babeczka

Dor jaka ciape, co Ty gadasz? wiesz jakie sa normy dla dzieci w tym wieku - wczoraj czytalam dzieciowe gazetki segregujac niepotrzebne to wiem ;D raczkowanie przewidziano w 10 miesiacu, a teraz czyli ok 8/9 wlasnie bujanie sie na kolankach z uniesiona dupcia i czolganie jak zolnierz. Stas zrobi pare raczkow jak mu sie chce i jest wyspany, za to chetnie wspina sie przy jakiejs przeszkodzie na kolana i probuje na stopki. Ma taka smieszna krowe do bujania - plastikowa wersja Karolkowego konika na biegunach ;D i na niej uwielbia wstawac trzymajac krowsko za uszy ;D

Ewela powodzenia, jak soebie w deszcz poradzisz to juz zawsze :laugh: i tez milego weeku, wysciskaj mame pewnie steskniona za wnusiem ;)

Dziękujemy, zaraz przekażę!
Dor, to "klap na pupę" zdarza nam się ostatnio tak często, ze jakiś malutki siniak na pupie nam się nawet pojawił - to musiało być jakies niefortunne "klap".
Super wygląda taki maluch jak łapie równowagę - jakby wracał po ostro zakrapianej imprezce!

A co do żłoba, to trochę głupio i szkoda, ze nie poszła wczoraj i dziś, no ale siła wyższa, panie mówią, ze każdy poniedziałek jest trochę "rozmazany". Dzidziów jest tam teraz 8 od pół do półtora roczku i dwie Ciocie, bardzo sympatyczne babki. Moja Agata zakumplowała się z takim Kacperkiem o miesiąc starszym, bo tylko jemy nie przeszkadza jak się na nim podpierz żeby wstać ;) A acperek biedniotki alergik strrraszny, prawie sie popłakałam jak go zobaczyłam, cała skórka popękana i drapie, oj...

Ziemzia, jeszcze kilkanaście lat i się wyśpisz jak Miśkę na kolonie wyślesz :)

Ziemzia, no chyba, ze wtedy to bedziemy w takim stresie, ze tez ze spanie nici... no to może za 18 lat??? ale ostatnio mama mi mówiła, że raczej tez nie... więc obiecać nic nie mogę! ;)

Ziemzia, może wcześniej zrobimy tak: najpierw my zaprosimy Misie na noc do siebie, a potem Wy Gabryche. Nie trzeba będzie czekać, aż małe podrosną do wieku kolonijnego, może wcześniej uda się taki plan zrealizować.

Haniu Gratulacje dla Agatki, zdolna dziewczynka.

Dor, nasza rehabilitantka też mówiła, ze dzieci książkowo zaczynają raczkować między 9 a 11 miesiące, Weronisia ma więc jeszcze dużo czasu.

A ja sobie drugą kawusie zrobiłam, bo oczy mis ie same zamykają
nażłopię się kawy, a potem się dziwie, ze mi dziecko spać nie chce ;D

No nieźle - dziewczyny!! To wychodzi na to, że wyśpię się w trumnie, jak mawia moja babcia!!! Ale Klucha ma dobry system - zawsze to 50% nocy w spokoju, gorzej jak do tego czasu zapadnę na bezsenność, albo lunatyzm i będę Pluszowego Misia dokarmiać przez sen, hahahahaha!!

Hanka jestem w szoku !!!! :o :o :o :o :o Wielkie gratulacje dla Agatki, a tesciowa sie nie przejmuj - ja podobno tez pszlam w wieku 8 miesiecy :) Różnie to bywa :)

reklama
Do góry