reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

ja dostalam odszkodowanie - 300 zl i dzisiaj jak zglosze to tez licze na odszkodowanie od allegro - tylko po to ide na psy :p

reklama
Moskito - no tez współczuję, dla nas to tylko pierś (tzn.dla mnie i Pawła) a gazety brukowe typu fakt czy superekspres (bo to dla mnie najgorsza z mozliwych prasa) będą o tym "głośno" pisać

Ana - najlepiej będzie, jak sama do niej maila napiszesz z zapytaniem. Ja nie chcę wyjść na plotkarę. Ale powiem Ci, że chciałabym byc tak odważna...

No myślałm zę do 300 ł to spoko mozna kaske odzyskac a powyżej 100 zazwyczaj za pobraniem biorę a teraz to jeszcze bedę dodatkowo rządąła opcji + 5zł z możliwoscia otwarcia paczki

Sorbus no wlasnie, Moskito ma racje, nie udalo sie.

No nic, mily czas sie skonczyl, wzywa zupka Staska, kurczaczki do piekarnika i sterta prasowania - czy u Was tez prasowanie nigdy nie znika ::) ::) ::) ;D my jeszcze nigdy (no moze raz ale dawno temu jeszcze przed Staskiem ;)) wyszlismy na prosta, a tak zawsze sie cos pierze albo suszy albo czeka do prasowania ;D

jezu, Wanda zmiluj sie bo Ci nastrzelam na dupe ;D ;D ;D nie wiedzialam ze to tajemnica i cos powaznego, teraz juz mnie zafrapowalas na maxa ;D ;D ;D wole sie nie domyslac tylko znac prawde, bo zawsze zle sie domysle i potem kwas :p ::)TO OGLASZAM KONKURS - KTO WIE CO SIE DZIEJE Z PAMCIA BO COS PRZEOCZYLAM :)

Podsuncie mi jakis pomysł na obiad dla moich pociech :p

tzn dla meżusia bo Maja to jeszcze mimko dzis tylko

a wiecie ze w melku dla dzieci też jest cukier ???

jsorbek pisze:
No myślałm zę do 300 ł to spoko mozna kaske odzyskac a powyżej 100 zazwyczaj za pobraniem biorę a teraz to jeszcze bedę dodatkowo rządąła opcji + 5zł z możliwoscia otwarcia paczki

a tak mozna - z otwarciem paczki ???
Ale Ty będziesz tak sprzedawać czy tak kupować - bo nie zrozumialam ???

Ja ostatnio kupowałam za tysiaka i wziełam za pobraniem, bo to juz stracha miałam.

Jezu Sorbek - nie pisz po linijce, bo sie wcisnac nie moge :p

dziewczyny HILFE !!!

czy któras wie, jaka długość ma szlak bursztynowy i jak długo sie go przemierzało od Adriatyku do Bałtyku ???

Ja bede tak kupować ale powyżej 100 zł - można na poczcie za pobraniem dopłacić 5 zł i sprzedawca zaznaczy ze mozna otworzyć

Od niedawna to weszło
wanda_23 pisze:
dziewczyny HILFE !!!

czy któras wie, jaka długość ma szlak bursztynowy i jak długo sie go przemierzało od Adriatyku do Bałtyku ???

nie mam pjęcia :-[ :-[ :-[

reklama
O rany - coś mi sie stało z photobucketem, chyba za duzo zdjęć na raz chciałam wkleić ::)

Wandzik - pozwól ze ja ci odpowiem !!poczta polska ma w pakiecie nową usługe :) mozna otworzyć paczkę przy naczelniku(za jedyne 5 zł ) wtedy masz pewność,ze w paczce zamiast np aparatu nie ma cegły ::)

Sorbuś - zależy czy chcesz sie napracować nad obiadkiem czy nie???mozesz zrobić spagetti, kluski śląskie z sosem grzybowym, ziemniaki z jajkiem sadzonym, homara ::)

Wanda
- aleś pytanie przywaliła ::) ::) chciałabym pomóc - ale nie mam zielonego...

Do góry