reklama
Moskito - no tez współczuję, dla nas to tylko pierś (tzn.dla mnie i Pawła) a gazety brukowe typu fakt czy superekspres (bo to dla mnie najgorsza z mozliwych prasa) będą o tym "głośno" pisać
Ana - najlepiej będzie, jak sama do niej maila napiszesz z zapytaniem. Ja nie chcę wyjść na plotkarę. Ale powiem Ci, że chciałabym byc tak odważna...
Ana - najlepiej będzie, jak sama do niej maila napiszesz z zapytaniem. Ja nie chcę wyjść na plotkarę. Ale powiem Ci, że chciałabym byc tak odważna...
Sorbus no wlasnie, Moskito ma racje, nie udalo sie.
No nic, mily czas sie skonczyl, wzywa zupka Staska, kurczaczki do piekarnika i sterta prasowania - czy u Was tez prasowanie nigdy nie znika : : : ;D my jeszcze nigdy (no moze raz ale dawno temu jeszcze przed Staskiem ) wyszlismy na prosta, a tak zawsze sie cos pierze albo suszy albo czeka do prasowania ;D
jezu, Wanda zmiluj sie bo Ci nastrzelam na dupe ;D ;D ;D nie wiedzialam ze to tajemnica i cos powaznego, teraz juz mnie zafrapowalas na maxa ;D ;D ;D wole sie nie domyslac tylko znac prawde, bo zawsze zle sie domysle i potem kwas :TO OGLASZAM KONKURS - KTO WIE CO SIE DZIEJE Z PAMCIA BO COS PRZEOCZYLAM
No nic, mily czas sie skonczyl, wzywa zupka Staska, kurczaczki do piekarnika i sterta prasowania - czy u Was tez prasowanie nigdy nie znika : : : ;D my jeszcze nigdy (no moze raz ale dawno temu jeszcze przed Staskiem ) wyszlismy na prosta, a tak zawsze sie cos pierze albo suszy albo czeka do prasowania ;D
jezu, Wanda zmiluj sie bo Ci nastrzelam na dupe ;D ;D ;D nie wiedzialam ze to tajemnica i cos powaznego, teraz juz mnie zafrapowalas na maxa ;D ;D ;D wole sie nie domyslac tylko znac prawde, bo zawsze zle sie domysle i potem kwas :TO OGLASZAM KONKURS - KTO WIE CO SIE DZIEJE Z PAMCIA BO COS PRZEOCZYLAM
jsorbek pisze:No myślałm zę do 300 ł to spoko mozna kaske odzyskac a powyżej 100 zazwyczaj za pobraniem biorę a teraz to jeszcze bedę dodatkowo rządąła opcji + 5zł z możliwoscia otwarcia paczki
a tak mozna - z otwarciem paczki ???
Ale Ty będziesz tak sprzedawać czy tak kupować - bo nie zrozumialam ???
Ja ostatnio kupowałam za tysiaka i wziełam za pobraniem, bo to juz stracha miałam.
Jezu Sorbek - nie pisz po linijce, bo sie wcisnac nie moge
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja bede tak kupować ale powyżej 100 zł - można na poczcie za pobraniem dopłacić 5 zł i sprzedawca zaznaczy ze mozna otworzyć
Od niedawna to weszło
nie mam pjęcia :-[ :-[ :-[
Od niedawna to weszło
wanda_23 pisze:dziewczyny HILFE !!!
czy któras wie, jaka długość ma szlak bursztynowy i jak długo sie go przemierzało od Adriatyku do Bałtyku ???
nie mam pjęcia :-[ :-[ :-[
reklama
O rany - coś mi sie stało z photobucketem, chyba za duzo zdjęć na raz chciałam wkleić :
Wandzik - pozwól ze ja ci odpowiem !!poczta polska ma w pakiecie nową usługe mozna otworzyć paczkę przy naczelniku(za jedyne 5 zł ) wtedy masz pewność,ze w paczce zamiast np aparatu nie ma cegły :
Sorbuś - zależy czy chcesz sie napracować nad obiadkiem czy nie???mozesz zrobić spagetti, kluski śląskie z sosem grzybowym, ziemniaki z jajkiem sadzonym, homara :
Wanda - aleś pytanie przywaliła : : chciałabym pomóc - ale nie mam zielonego...
Wandzik - pozwól ze ja ci odpowiem !!poczta polska ma w pakiecie nową usługe mozna otworzyć paczkę przy naczelniku(za jedyne 5 zł ) wtedy masz pewność,ze w paczce zamiast np aparatu nie ma cegły :
Sorbuś - zależy czy chcesz sie napracować nad obiadkiem czy nie???mozesz zrobić spagetti, kluski śląskie z sosem grzybowym, ziemniaki z jajkiem sadzonym, homara :
Wanda - aleś pytanie przywaliła : : chciałabym pomóc - ale nie mam zielonego...
Podziel się: