reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes - mam nadzieje ze sie nie pochorujecie

Sorbus - no u nas wszystko wporządku, młody rośnie jak na drożdżach, zaczął mi pyskować po swojemu, wszędzie go pełno i wogóle - mistrzostwo swiata chłopak ;D ;D a Monia zabawia swych gości ;D ;D ;D

Beatko - strasznie sie ciesze ze Twoja chłopinka wraca, i wreszcie bedziecie razem ;D ;D

Ewela - czasem sie zdarza ze allegro przez pomyłke blokuje aukcje!!! ale przypomniało mi sie moje okropne allegrowe doswiadczenie - brrrrrrrr - sprawa na policji juz jest - gosciu oszukał nas (kilkadzisiąt osób) i zbił na tym sporą sumke!!mam nadzieje ze wkońcu złapiął ***&^%*^%$7676 pana

Steffi - ;D ;D ;D ;D ;D dobre

Natalia - to ja tez mam kawała
- Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów?
- dupa na boku ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
no- to ja lece wstawić pranie

016.gif

fajne kawaly wszytskie.....ja tez zaraz zalapie doline - moej dziecko jest naprawde okropne - nie dosc, ze nie umie sie sama pobawic, ciagle lazi za mna i sie na mnie wiesza wyjac, ze chce na rece, nie mam sily i pier...taka zabawe, co za rozpieszczony lucyfer  ::) kocham ja ale ona mi nie daje oddychac czasami - a raczej coraz czesciej, przez nia nie moge sie ubrac ani zjesc jak czlowiek  :p i to nie zdarza sie raz na tydzien tylko co drugi dzien  :mad: dobra to se posmecilam bo zasnela..................
Komarku milo Cie znowu widziec ! wklej jakies nowe fotki Karolka  ;)

No nie gadajcie, że cycka nie widziałyście ???

Madziu - no niestet, ale po zmieszaniu czerwonej i zielonej wyjdzie Ci brazowa... :p

no to co z tym cyckiem?????? pokazała cycka???

Agnes.kol a jak tam sprawa z tym facetem nieuczciwym deweloperem??? cos mu musicie placic???

i kur...jeszcze deszcz pada, a ja takie plany na dzis mialam - ale oczywiscie przez spiacego lucyfera teraz nigdzie nie wyde, a bylam umowiona  ::)

Komarku chyba masz jakis blad albo co...

reklama
Do góry