reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Beatko no to też macie nieciekawie ale pewnie perspektywy lepsze
Gabi to samo miałam napisac do Natalki ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Ja tez bym sie bała takiego kredytu ale jak jeststała i pewnna praca to czemu nie. są zawody których mozna być zawsze pewnym np budzetówka typu policja, wojsko itp itd

najskuteczniejsze produkty z dostepnych na rynku ale nie dam Ci 100?% pewnosci bo proces wypadania po ciazy jest nieuchronny :p :(

kurde, to juz 7 miesiecy po ciazy, nie karmie juz piersia, od miesiaca biore witaminy na wypadanie wlosow i stosuje odzywki na wypadanie, ponoc zaqlecane nawet po chemii, a wlosy jak lecialy, tak leca :( dlatego pytam...
ale sprobuje, moze to pomoze :)

A i jeszcze mi się przypomnialo:
joeey - moze to rozbudzanie sie ady jest spowodowane zmiana otoczenia - moja gabrysia tez we Wloszech zaczela gorzej sypiac  Ale na pocieszenie powiem ze po powrocie do kraju znowu lepiej sypia  ;D
Ty masz taki maly czynsz??? 120 - szok? Jeszce o takim niskim nie syszalam - to ile wychodzi za m2?
Kredytow przestalam sie bac - zawsze mozna sprzedac mieszkanie z kredytem ( prawie wszystkie ogladane przez nas mieszkania przed zakupem byly z kredytem).... a ceny mieszkan ciagle rosna wiec na tym nie stracimy. Teraz moj kuzyn szuka wiekszego mieszkania w W-wie i jest afera - nie ma co kupic.

Co do calowania dzieci - mi szczerze to nie przeszkadza bo caluja Gabrynie tylko moi najblizsi - a pierdzioszki to robie jej tylko ja i moj tatko. Ja tez nie caluje obcych dziecki - tylko Gabrysie i dzieci moich 2 siostr. W usta tez nie praktykuje choc ostatnio Gabi mnie pocalowala podczas zabawy i na dodatek z jezyczkiem!  :D

Karina - no wlasnie dlatego sie nie boje az tak bardzo kredytu :) Mieszkanie ktore sprzedalismy w Bydgoszczy, teraz warte jest 20 tys wiecej niz te 3 miesiace temu !!!! w szoku jestem !!!!
A czynsz Joeey ma maly, bo male mieszkanko i w Elblagu, a to nie jest az taka wielka miejscowosc :) tak mi sie wydaje :) A dla porownania, my za moje 66 metrow placimy niecale 300 zeta ;D ;D ;D

a co do calowania moich dzieci, to nikt oprocz nas nie caluje Paulinki... tesciowa sie boi, a moi rodzice nawet jak od czasu do czasu pocaluja, to jakos to przezyje :)

mój tato stosował swego czasu ten zestaw Vichy na swoją łysinę i nawet działałao a to sprawa genetyki. teraz zaprzestał i pogodził się z losem :)
pozdrawiam

reklama
Wanda - ALPICORT E, jest świetny! Ale to na receptę od dermatologa! I do tego rewalid. Vitapil ma za mało witaminek...Mi pomogło, choć bylo już kiepsko...Leciało mi z głowy po 300 włosów dziennie...Polecam!

Do góry