reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wanda - moze i male mieszkanko ale to i tak maly czynsz... Ja mam 480 za 74 m2 ale lacznie z wodą zimną i ciepla, ochrona i miejscem parkingowym czyli 6,4 zl/m2.  A siostra w Cz-wie, na takiej sobie dzielnicy bez wody ma 59 m2 i placi prawie tyle co ja  ::)
Tobie wychodzi 4,5 zl/m2 czyli nieźle. A to jest z woda?

Ufff....przebrnelam! ;)
Dzis widze dzien o pieniadzach.U nas zalezy jaka pogoda i czy zima czy lato.Pawel ma sklep z artykulam budowlanymi i w zimie jest zastoj interesu bo jest mniej remontow,teraz przy tak wielkich upalach tez nie jest rewelacyjnie.Czesem wychodzi na czysto 2000,czasem 1500,a ja nie mam zadnej kaski :(ale jestesmy na utrzymaniu tesciow i mozna cos odlozyc.

Ja Hanie jauz dawno przestalam brac do siebie bo nie moge sie wyspac z nia,ale w lozeczku tez niezle jej spanie idzie.Tylko czasem jak sie chce przekrecic na bok i wpada na szczebelki to sie przebudza.

Gabi to niesety nie moj aparat,Mama juz mi kupila tylko przyjedzie z nim z Wloch dopiero 21 sierpnia.

Moja miescina jest malutka a za mieszkanie 56m2 rodzice placa tez duzy czynszna pewni wiekszy niz jooey.Tylko ze maja dofinansowanie z opieki spolecznej chyba i mniej im wychodziale 250 bez wody i pradu a to kolejne 200zl

witam

ale upał Pojechalismy dzis po wiatraczek i..........puste półki Dopiero po 3h poszukiwań kupilismy ::) :p i teraz wieje chłodek po pleckach ;D

kredytu na szczęscie nie mamy ale pewnie przy kupnie większego mieszkania będziemy musilic wziążć z 20tyś :p

Karina a wiec tak: mieszkam w Elblagu - wiec to nie Wawa i ceny mniejsze, dzielnice mam paskudna (jedna z najgorszych w moim miescie - patologia itp) i jest to stare budownictwo i to chyba najwazniejszy czynnik, 40 m2, to jest juz z woda chodz ja glupia bo chyba w ciazy jeszcze wpuscilam kogos do licznikow i sprawdzili, ze pobieramy 19 m3 wody miesiecznie i byla afera bo u Nas tylko jedna osoba zameldowana, ze niby mieszka stad tak niski kosztorys czynszu no i dostalismy niedoplaty za ta wode 1100 i trzeba bylo zabulic  ::) ale i tak jak dojda rachunki za tel, internet, cyfre, prad gaz (ogrzewanie mamy na gaz) to wychodzi 1000 jak nie lepiej  :p

Karina - no niestety u mnie woda osobno... To jest chyba tylko czynsz, zreszta nie wiem :( hehehe
Ale i tak nie jest zbyt drogo :) zdecydowanie taniej niz mielismy w Bydzi, bo nie ma windy :) A winde, niby malo licza za sama winde, ale za to przywalaja za sam czynsz wiecej i inne rzeczy, bo sama eksploatacja windy najdrozsza jest :)
Joeey - niezle z ta woda - a tu u nas, widac ze wielkopolska - babka w spoldzielni od razu zapytala ile osob bedzie miszkac, a nie ile bedzie zameldowanych ;D ;D ;D skubance jedne :)

reklama
Do góry