reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magdus my tez będziemy kupować nowy wózio dopiero na wiosnę :( No cóż, trzeba jakoś wytrzymać, choć bardzo korci jak dziewczyny juz kupują ::)

A tymczasem śpijcie słodko bo ja już padam ... Dobranoc :)

reklama
ale zamieszanie z dostępem do albumiku... ciekawe czy to nasza ziemzia próbuje się do niego dostać a tu takie teorie spiskowe powstają ;) :p

tez juz idę lulu, dobranoc

siemanko z rana...

wczoraj wrocilam juz z wizytu u tesciow i bardzo dobrze bo zawsze 2 dnia juz mi dzialaja na nerwy..;D..no ale bylo bardzo milo i sympatycznie nie moge nic zlego powiedziec..:D
(h)anka..:)..bardzo fanie ze AL w swojich wybrykach nie jest sam ..ale teraz nam musza oczy wyrosnac z tylu glowy

no a my juz od 6:30 nie spimy znaczy sie Al no i jak chcac nie chcac tez nie spie..a pospalabym sobie jeszcze z 2 godzinki..:)

didi to chyba Al z Ewą się zmówili bo ona tak samo tyle tylko że ja jeszcze kimałam do 7,30 i nagle obudziła mnie poranna bryza czyt.kupa Ewy ;D i myslałam że jeszcze komara przytne jak ją przewiny ale moja mądra mama do mnie zadzwoniła bo do godz.8 ma darmowe rozmowy i mnie skutecznie wybudziła no ale może i dobrze bo tak pewnie nie mogła bym się z łóżka zwlec ;)

dobra teraz lece do porannych obowiązków ;)

Witam!

Bartyś (Anetko) ja będe z mężem :-) - powiedziałam mu, że w niedzile jedziemy do Krakowa i że spotkamy sie z rodzinkami - ucieszył się.
Oczywiście obawiamy się o parkowanie (na parkingu płatnymza drogo). Czesto udawało nam sie zaparkować pod zamkiem (ul. Straszewskiego) - może i w niedziele się uda.
A Wy gdzie parkujecie? Macie jakieś tajne miejsca na samochód?

Pozdrawiam

reklama
cześć, dzień dobry!

Didi, jak ja się teraz zawału nie nabawie przez to moje stojace dziecko, to będzie dobrze. Rzeczywiście oczy trzeba mieć cały czas wokół głowy. No i nie zdawałam sobie sprawy, że mam w domu tyle "niebezpiecznych" sprzętów, a kojec w przypadku Agatki nie wchodzi w grę, bo na pewno nie zechciałaby w nim siedzieć

Do góry