reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moje uwarunkowania genetyczne sprawiły, że jestem z natury szczupła (moi rodzice tacy byli). Nie stosuję żadnych diat :-) jem wszystko ale zdrowo, czyli: dużo owoców i warzyw. Dużo się poruszam, nie usiądę na miejscu. Od noszenia Gabrielki urosły mi bicepsy a brzuszek nabrał ładnych kształtów tareczki :-) Moj sposób na ładną figurę to SPORT :-) Pozdrawiam :-)

reklama
pisalam z Natalka i kazala wszystkie laski usciskac ;D dopiero co wypakowala klamoty na nowym miejscu ;) i nie wie kiedy bedzie miala neta :-[
a Paula kiedy do Nas powroci ??? ale musi jej szwankowac ten komp :p

haj mamusie ;D

Ewela wszystko bedzie dobrze moja siorka miala takie cos i szybciuko ja potraktowali w szpitalu i bylo git ;)

Magda ale Twoj chlopek dowcipnis ;D ;D

a co do Pauli to ona nie ma netu bo sie zepsul bratu komp a od niego ciagnela ::)

Hejo :)

Kamilek śpi więc mam wolna chwilkę :) Ostatnio cos mu sie poprzestawiało i 2-gą drzemkę ma baardzo długą :) 2,5 godziny nawet, co mnie bardzo cieszy ;D

Ewela szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu :( No i 3-mam kciuki za zabieg ...

Czyli jest nas 7 na Kraków : ja, Ketsa, Steffi, Fuczak, Sorbek, Dorotka, Amelka :) Chyba o nikim znowu nie zapomniałam ???
Ponawiam prośbę o wzmiankę o tym, czy wszystkie będziecie z facetami ???

Magdus Kamilek też czasem zapłacze przez sen. Zrywam się na równe nogi, ale on śpi dalej ... ale nie kojarzę jakiegos wzdychania ...

Spadam brac się za obiadek :(

Anetko ja jak tylko będe mieć dostępnego Astka (tzn jak nie bedzie musiał do pracy )to na pewno z nim będe zresztą on chyba nawet chce. no i chyba wszystkie nas wymieniłaś ...chyba że ktoś sie jeszcze pisze na spotkanko ;)

Hej, dzięki za życzenia dziewuszki!!

Ewela - Trzymam kciuki za zabieg, napewno wszystko będzie dobrze, bądź dzielna bidulko!!

Magdus23 - Misia też tak robi przez sen.

Laseczki, no my też musimy zorganizować spotkanko Warszawskie, ale może jak Klucha nam wróci z wakacji?? w międzyczasie możemy wszystko zaplanować i dogadać, a Klucha przyjedzie na gotowe ;D

hejka... nie mam zbyt wiele czasu.. tylko czytam, pisac juz nie daje rady...
caly dzien netu nie mialam i tv, ale juz naprawione.
Paula ma nadzieje ze szybko bedzie miala znowu neta :)

Ketsa
- mloda tez jak widzi czy slyszy kogos na kompie to sie patrzy ;D
Zdanka - nie wiedzialam ze to sztuczny, to rzeczywiscie dobre zdjecie zrobilas, skoro wzielam go za prawdziwego ;D ;D

reklama
jak dla mnie bomba ;D, pierwszy raz od dłuższego czasu nadążam z czytaniem :p ;)

Ewela szkoda że Cię nie będzie... trzymam kciuki za zabieg, przy takim wsparciu z forum będzie OK, nie ma wyjścia, a zobaczymy się na następnym spotkaniu, mam nadzieję że takie będzie :)

Do góry