Moje uwarunkowania genetyczne sprawiły, że jestem z natury szczupła (moi rodzice tacy byli). Nie stosuję żadnych diat :-) jem wszystko ale zdrowo, czyli: dużo owoców i warzyw. Dużo się poruszam, nie usiądę na miejscu. Od noszenia Gabrielki urosły mi bicepsy a brzuszek nabrał ładnych kształtów tareczki :-) Moj sposób na ładną figurę to SPORT :-) Pozdrawiam :-)
reklama
haj mamusie ;D
Ewela wszystko bedzie dobrze moja siorka miala takie cos i szybciuko ja potraktowali w szpitalu i bylo git
Magda ale Twoj chlopek dowcipnis ;D ;D
a co do Pauli to ona nie ma netu bo sie zepsul bratu komp a od niego ciagnela :
Ewela wszystko bedzie dobrze moja siorka miala takie cos i szybciuko ja potraktowali w szpitalu i bylo git
Magda ale Twoj chlopek dowcipnis ;D ;D
a co do Pauli to ona nie ma netu bo sie zepsul bratu komp a od niego ciagnela :
bartyś
Fanka BB :)
Hejo
Kamilek śpi więc mam wolna chwilkę Ostatnio cos mu sie poprzestawiało i 2-gą drzemkę ma baardzo długą 2,5 godziny nawet, co mnie bardzo cieszy ;D
Ewela szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu No i 3-mam kciuki za zabieg ...
Czyli jest nas 7 na Kraków : ja, Ketsa, Steffi, Fuczak, Sorbek, Dorotka, Amelka Chyba o nikim znowu nie zapomniałam ???
Ponawiam prośbę o wzmiankę o tym, czy wszystkie będziecie z facetami ???
Magdus Kamilek też czasem zapłacze przez sen. Zrywam się na równe nogi, ale on śpi dalej ... ale nie kojarzę jakiegos wzdychania ...
Spadam brac się za obiadek
Kamilek śpi więc mam wolna chwilkę Ostatnio cos mu sie poprzestawiało i 2-gą drzemkę ma baardzo długą 2,5 godziny nawet, co mnie bardzo cieszy ;D
Ewela szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu No i 3-mam kciuki za zabieg ...
Czyli jest nas 7 na Kraków : ja, Ketsa, Steffi, Fuczak, Sorbek, Dorotka, Amelka Chyba o nikim znowu nie zapomniałam ???
Ponawiam prośbę o wzmiankę o tym, czy wszystkie będziecie z facetami ???
Magdus Kamilek też czasem zapłacze przez sen. Zrywam się na równe nogi, ale on śpi dalej ... ale nie kojarzę jakiegos wzdychania ...
Spadam brac się za obiadek
Hej, dzięki za życzenia dziewuszki!!
Ewela - Trzymam kciuki za zabieg, napewno wszystko będzie dobrze, bądź dzielna bidulko!!
Magdus23 - Misia też tak robi przez sen.
Laseczki, no my też musimy zorganizować spotkanko Warszawskie, ale może jak Klucha nam wróci z wakacji?? w międzyczasie możemy wszystko zaplanować i dogadać, a Klucha przyjedzie na gotowe ;D
Ewela - Trzymam kciuki za zabieg, napewno wszystko będzie dobrze, bądź dzielna bidulko!!
Magdus23 - Misia też tak robi przez sen.
Laseczki, no my też musimy zorganizować spotkanko Warszawskie, ale może jak Klucha nam wróci z wakacji?? w międzyczasie możemy wszystko zaplanować i dogadać, a Klucha przyjedzie na gotowe ;D
hejka... nie mam zbyt wiele czasu.. tylko czytam, pisac juz nie daje rady...
caly dzien netu nie mialam i tv, ale juz naprawione.
Paula ma nadzieje ze szybko bedzie miala znowu neta
Ketsa - mloda tez jak widzi czy slyszy kogos na kompie to sie patrzy ;D
Zdanka - nie wiedzialam ze to sztuczny, to rzeczywiscie dobre zdjecie zrobilas, skoro wzielam go za prawdziwego ;D ;D
caly dzien netu nie mialam i tv, ale juz naprawione.
Paula ma nadzieje ze szybko bedzie miala znowu neta
Ketsa - mloda tez jak widzi czy slyszy kogos na kompie to sie patrzy ;D
Zdanka - nie wiedzialam ze to sztuczny, to rzeczywiscie dobre zdjecie zrobilas, skoro wzielam go za prawdziwego ;D ;D
reklama
jak dla mnie bomba ;D, pierwszy raz od dłuższego czasu nadążam z czytaniem
Ewela szkoda że Cię nie będzie... trzymam kciuki za zabieg, przy takim wsparciu z forum będzie OK, nie ma wyjścia, a zobaczymy się na następnym spotkaniu, mam nadzieję że takie będzie
Ewela szkoda że Cię nie będzie... trzymam kciuki za zabieg, przy takim wsparciu z forum będzie OK, nie ma wyjścia, a zobaczymy się na następnym spotkaniu, mam nadzieję że takie będzie
Podziel się: