reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
nie narzekaj, ja próbuje nadrabiać w trakcie pisania małej robótki, ale jeszcze sporo wątków mi zostało...

Hmmm podejrzana sprawa,musi sie ziemzia na ten temat wypowiedziec i bedzie wiadomo co z tym zrobic.

Ale u mnie dzis nuuuudy na pudy!!!nomalnie cos mi sie robi.Jak musialam sie uczyc to wszystko wydawalp interesujace.a teraz katastrofa!i dla urozmaicenia sobie zycia pisze bez ptrzenia na klawiature

Czesc kobitku
ale mnie tu dawnooo nie bylo :( i nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego wiec przeczytam tylko ostatnia stronke bo wiecej nie dam rady :( mam kupe roboty na glowie, do tego jestem podjarana bo kupujemy spacerowke dla Oli i jezdzilismy po sklepach od paru dni i w koncu wybralam tylko zamowimy przez neta bo taniej ;D tylko ostro nadwyrezy nasz budzet skromny bo to wozio chico i mam nadzieje ze nam posluzy ;D

Dzialo sie cosik ciekawego ???

hej a ja pierwszy raz wybrałam się do Warszawy z Ewą autobusem do koleżanki co prawda tylko na tarchomin ale jednak byłyśmy u niej cały dzień i dojechała do nas jeszcze jedna koleżanka z pracy było bardzo miło dowiedziałam się dużo ciekawych informacji co się dzieje w pracy i stwierdziłam napewno mnie tam już nie zobacza  ;D
a i obie są w ciąży heheee ale fajnie z tymi brzuszkami wyglądają  ::) aż zatęskniłam za takim  ::) :p ;) :)

Ketsa mój aparat to olympus [mju] digital800

Wanda  ;D ;D ;D ;D

Ewela szybo wracaj do nas cała i zdrowa  :)

jeżeli chodzi o spotkanie warszawskie to ja zawsze i wszędzie tyle tylko że nie w drugiej połowie sierpnia bo jedziemy nad morze  ;D

dobra lece na inne wątki

Klucha przez twoje zdjęcia nie moge się doczekać kiedy my wyjedziemy wreszcie z tego blokowiska ;) zdjęcia fajniusie

Kariny i Wózkary ;) wozia super

dobranoc

reklama
Kurcze ja tez sie napalilam na nowy wozek.Straszniego pragne bo ten co mamy to jednajk za ciezki i jeszcze z Hania w srodku....ale to pewnie bardziej na wosne teraz musimy sie przemeczyc jakos.Musze trenowac bicepsy.A juz na allegro chyba wszystkie spacerowki obejrzalam ;) ;)

Ide spac dobranoc babki!

Do góry