reklama
dziewczyny zobaczcie tutaj czyzby Ziemzia nie miala faktycznie dostepu ??? A moze ta jakas inna ZIEMZIA ziemza jak w tytule tego watku ??? Ja tam podejzliwa jestem moze niepotrzebie ale jakby jakis alien sie tam wkadal ??? w koncu nie po to utajnialysmy te foty ;D :
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,8907.0.html
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,8907.0.html
Hmmm podejrzana sprawa,musi sie ziemzia na ten temat wypowiedziec i bedzie wiadomo co z tym zrobic.
Ale u mnie dzis nuuuudy na pudy!!!nomalnie cos mi sie robi.Jak musialam sie uczyc to wszystko wydawalp interesujace.a teraz katastrofa!i dla urozmaicenia sobie zycia pisze bez ptrzenia na klawiature
Ale u mnie dzis nuuuudy na pudy!!!nomalnie cos mi sie robi.Jak musialam sie uczyc to wszystko wydawalp interesujace.a teraz katastrofa!i dla urozmaicenia sobie zycia pisze bez ptrzenia na klawiature
Czesc kobitku
ale mnie tu dawnooo nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego wiec przeczytam tylko ostatnia stronke bo wiecej nie dam rady mam kupe roboty na glowie, do tego jestem podjarana bo kupujemy spacerowke dla Oli i jezdzilismy po sklepach od paru dni i w koncu wybralam tylko zamowimy przez neta bo taniej ;D tylko ostro nadwyrezy nasz budzet skromny bo to wozio chico i mam nadzieje ze nam posluzy ;D
Dzialo sie cosik ciekawego ???
ale mnie tu dawnooo nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego wiec przeczytam tylko ostatnia stronke bo wiecej nie dam rady mam kupe roboty na glowie, do tego jestem podjarana bo kupujemy spacerowke dla Oli i jezdzilismy po sklepach od paru dni i w koncu wybralam tylko zamowimy przez neta bo taniej ;D tylko ostro nadwyrezy nasz budzet skromny bo to wozio chico i mam nadzieje ze nam posluzy ;D
Dzialo sie cosik ciekawego ???
zdanka
Fanka BB :)
hej a ja pierwszy raz wybrałam się do Warszawy z Ewą autobusem do koleżanki co prawda tylko na tarchomin ale jednak byłyśmy u niej cały dzień i dojechała do nas jeszcze jedna koleżanka z pracy było bardzo miło dowiedziałam się dużo ciekawych informacji co się dzieje w pracy i stwierdziłam napewno mnie tam już nie zobacza ;D
a i obie są w ciąży heheee ale fajnie z tymi brzuszkami wyglądają : aż zatęskniłam za takim :
Ketsa mój aparat to olympus [mju] digital800
Wanda ;D ;D ;D ;D
Ewela szybo wracaj do nas cała i zdrowa
jeżeli chodzi o spotkanie warszawskie to ja zawsze i wszędzie tyle tylko że nie w drugiej połowie sierpnia bo jedziemy nad morze ;D
dobra lece na inne wątki
a i obie są w ciąży heheee ale fajnie z tymi brzuszkami wyglądają : aż zatęskniłam za takim :
Ketsa mój aparat to olympus [mju] digital800
Wanda ;D ;D ;D ;D
Ewela szybo wracaj do nas cała i zdrowa
jeżeli chodzi o spotkanie warszawskie to ja zawsze i wszędzie tyle tylko że nie w drugiej połowie sierpnia bo jedziemy nad morze ;D
dobra lece na inne wątki
reklama
Kurcze ja tez sie napalilam na nowy wozek.Straszniego pragne bo ten co mamy to jednajk za ciezki i jeszcze z Hania w srodku....ale to pewnie bardziej na wosne teraz musimy sie przemeczyc jakos.Musze trenowac bicepsy.A juz na allegro chyba wszystkie spacerowki obejrzalam
Ide spac dobranoc babki!
Ide spac dobranoc babki!
Podziel się: