reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ana jak będziesz pod kontrolą endokrynologa to wszystko będzie w porządku :) ale się cieszę....no nie mogę....jakbym sama była w ciąży ;) ....będziemy razem z Tobą wszystko przeżywały :laugh:

Natalia nikt o Tobie nie zapomniał, wiemy że masz na głowie przeprowadzkę podobnie jak Ziemzia, która jedzie jutro do W-wy :) jakby Cię nie było bardzo długo to napewno byśmy to zaalarmowały :)

Joeey no co za gość :mad: a ja już myślałam, że Ci wpisał zaliczenie bez pytania - co za burak! no ale widze, że Ty nie przejmujesz sie tym tak bardzo :)

No to ja ide już spać....

Dobranoc wszystkim...miłych snów! :)

kurde, a my z Wikim dopiero co sie wykapalismy ;D ;D ;D

Ana - no ode mnie tez gratulacje i czekam tez na termin, ale wychodzi mi na to, ze miedzy dzieciaczkami bedzie rocznikowo 2 lata roznicy :D :D :D

ANA MOJE OGROMNIASTE GRATULACJE SUPER SUPER SUPER :D :D :D :D :D :D :D

WSZYSTKIM DZISIEJSZYM MINI SOLENIZANTOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-* :-* :-* :-*

Natalia Ciebie nie da się zapomnieć ;)

Martula ale Nadia urosła ! :) Śliczna z niej dziewczynka :) Ja juz chcę żeby Kamil siedział :( ! A narazie udaje mu sie "usiąść" z pozycji z brzucha ale podpiera się rączką i siedzi tak krzywo jakoś niezdarnie :( Moje słoneczko ... :)

Ale faux pas...

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH MAŁYCH SOLENIZANTÓW- HANI, MATEUSZA, PAULINKI, CZARKA I MOJEGO UKOCHANEGO ZIĘCIUNIA KAROLA!!!!​

Bartyś, ona siada tylko z półleżącej, nie wstała jeszcze sama z leżącej, ale jak ją posadzę to siedzi jak drut. 27 maja usiadła 1 raz. To już miesiąc i praktycznie już nie traci równowagi.

Dobranoc!!!!!!!!!

reklama
Bartys - no wlasnie tez wracam z albumika, bo zdjecia wrzucalam i patrze a tam mala Nadia juz wcale nie taka mala :) Jakie slodkie sloneczko no... a jak dzielnie siedzi... Mojej Paulince to baaardzo daleko do tego :( w ogole troche boje sie ja puszczac zeby sama usiadla ;(

i chcialam sie pochwalic, ze kupilismy nowy aparat i wlasnie zdjecia sa juz testowane... fajnie robi foty :) Nie moglismy sie zdecydowac strasznie zwlaszcza ze nie chcielismy wydac zbyt duzo kaski, a miec jednak dobry aparat... no i jest obiektyw Leica takze jest chyba dobrze ;D ;D ;D

moze zaraz wstawie jeszcze kilka fotek mieszkanka ;D

Do góry