reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

A ja tez czekam i to na dwa tysiaczki :p hehehe, a co, jak daja to trza brac :)

Wiolus - welcome back :) Myslalam nawet o Tobie, jak zreszta o Goni, Magi, Pamci, Ziemzi, Magdus i innych ktore nas nie odwiedzaja ostatnio :(

reklama
Ja też juz jestem właśnie wróciłam od ginka wszystko jak najbardziej ok ;D tabletki mi przepisał wiec pytankoile kosztuje jedno opakowanie tych cerezzette czy jak tosie pisze ;D

Cwiczenia zalecił po trzech miesiącach czyli jeszcze musze miesiac poczekać ::) ale na solarium mozna zaszaleć ;D

Noto Wanda czyli jeszcze czekam z tym usg a ty skierowanie dostałaś coby było darmowe?

Wanda, Moskito dzięki :) W takim razie biorę się za branie ich, bo w przeciwieństwie do Was listopadówka zostac nie mogę ;) :(

reklama
Do góry