reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No Moskito dzieki za ponowne przyjecie :) widze ze Twoj udzial na forum sie sie zmienil, chodzi o czestotliwosc tak 3maj!!!

reklama
Psycha ma wiele do laktacji. Wiem ,bo porodzie miałam problemy z karmieniem, dopiero gdy znalazłam się w domku. Czasami jak mam nerwy to też mleczko słabiej leci, a mam nerwy gdy mi ktoś krytki zgłasza odnośnie karmienia.Typu :a może za mało jej leci, a może mleko niedobre, a może coś zjadłaś niewłaściwego... Masakra. Nie cierpię takich tekstów.

hejjjj...moj Al dzisiaj cos nie chce mi spac..:)..teraz zasnal i mam nadzieje ze troszenke pospi chociaz do kompieli

musze wam sie pochwalic ze 30 minut temu dostarczyli mi decyzje o przyznaniu becikowego..:D..takz e na koniec miesiaca dostanme 2 tysiaki..:)

no i koniec pisanka maly terrorysta juz nie spi..:(((

Witam wieczorkiem :)

A ten bzykacz bzykal caly czas widze :p hehe

Donia - nie nie, to ma byc za 10 tygodni od ostatniego :) Czyli jeszcze masz czas :)

Zaraz wracam :)

wiecie co chyba wpadne w mega wielki kompleks..:(..bo moja prawa piers jest 2 ray tak ajak lewa..:(..no i AL woli z niej pic mleczko bardziej nz z drugiej...a jak przystawiam go do lewej to ryczy jak opazony..zaczynam sie martwic ze jak przestane karmic kiedys to ten prawy cyc juz mi taki wielki zostanie...mama mowi ze moze mi sie wciagnie ale ja sie martwie..:(

hej z wieczorka...
Moskito Ty normalnie tak bzykasz sobie tu po forum jakbys dziecka nie miala  :laugh: :laugh: :laugh:
no moja juz po kapieli miala klejace oczka i tylko troche dojadla i padla jak nigdy, przynajmniej oszczedze troche na bateriach do karuzelki bo musialam ja wlaczac ze 20 razy zanim usnela  ;) ale dziwie sie, ze tak szybko padla trupkiem jak dopiero co o 6 wstala, a spalysmy razem od 3  >:D no i bym sobie z Wami chetnie poharcowala ale moje kochanie zaraz wraca po dlugiej rozlace...no ale zobacze bo on nieprzytomny to ja jeszcze moze do Was dolacze pobzykac stron  :laugh:
didi no jestem w szoku, ze przyznali Ci becikowe  :o :o :o no bo wyobraz sobie, ze ja tez dostalam decyzje, ze pozytywnie rozpatrzyli moj wniosek buahaaha no bo jak moga nie dac Nam tej kasy  :laugh: :laugh: niech sie spiesza bo juz opylam stary telewizor, dokladam becikowe i cos jeszcze i biegne po nowy.........  ;)
wiolus witaj spowrotem w domku ! udzielaj sie gesto i wklejaj zdjecia !

Wandzia - dziś będę bzykać mężowi do uszka ;D ;D ;D ;D chyba że go wcześnie uśpie ;) to wpadówe wam zrobię ;) ;D ;D ;D

A Ketsa bidna gdzieś siedzi w kąciku i cichutko czeka na swoją kolej ;) ;D Martula też sie schowała

Dobra dziopki,ja tymczasem zmykam!!!papapapapapa - nie siedźcie zbyt długo ;) i pamiętajcie - mogę przyjść z nienacka - jak sraczka ;D ;D ;D

Taaaak - moje dziecko jest taaaakieee grzeczne - dziewczyny - to trzeba sie umieć zorganizować ;)
cycuś - post - drugi cycuś - post itd

no to teraz powieję grozą -- bylam u gin i shit! powiedział ze mam peknieta szyjke macicy
i nie moge nic o tym znalezc na necie f**k
moze ktos cos o tym wie?
@##$#$%%$%!@@@

gin powiedzial ze moga byc problemy z utrzymaniem nastepnej ciazy ale niekoniecznie pewnie beda zakladac jakis szew na szyjke
podobno to sie operuje mam przyjsc jak mi sie miesiaczka zacznie co nie wiadomo kiedy bedzie bo karmie cycem..

no coz uroki porodu naturalnego :mad:

reklama
many many many..:)..bedziemy sobie teraz sspiewaly jak w kabarecie ..:)..Joeey..ach pieniazki kochane ..:)..no to zaszalejemy jak tylko kasa wplynie Ty kupujesz nowy Tv..ja fundyje sobie aparacyk..bo musze synalkowi robic przeciez sesje zdjeciowe dla Ciotek..:)..a tak to tylko ciagle go filmuje i filmuje a ciotki nawet nie moga tego zobaczyc..:)a on taki przystojny ..w koncu wasze corcie tez musza zobaczyc mojego ksiecia i moze ktoras go zechce,...:D

Do góry