reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Helo!!!!

Wstałam o 7, bo musiałam złapać mocz do badania. naczekałam się godzinę, ale się udało. Nie wchodziłam na bb, bo myslałam, że wszyscy śpią jeszcze po wczorajszym, ale nie doceniłam was. Bzyczek oczywiście zawsze pierwszy.... ;D ;D

Fuczak, zaraz poślę.

Ola..:)...ja juz mu daje wszystko do picia..herbatke anyzowa..koperkowa itp...tylko ze on nie umie pic z butli..przygryza smoczek..:)..i do tego jeszcze wielce jest zdziwony ..:)..no i polowe z tego co ma w buzi to wyplowa bokiem bo to nie jego cycki..:)

moje dziecko jest dzis nieziemskie...no nie spi i ciagle placze i uspakaja sie tylko w pionie kiedy kolysze plus w pozycji na samolota kiedy chodze...kregoslup odpada teraz lezy ale chyba nie usnela bo smoczek chodzi dzielnie wiec ja nadal w pizamie bez sniadania na kawie od 6  ::) no porazka...ale przczytalam w trakcie wszystko od wczoraj taka dzielna jestem !
i zabijeeeeeeeeeeeee......................juz Wy wiecie o kogo chodzi...no chat room se urzadzily no  :laugh: :laugh: :laugh: tyle bazgrac zeby pozniej biedna joeey tyle czytala i miala zwalke na maksa  :laugh: :laugh: :laugh:
a ile zaproszen mi sie posypalo no nie wiem na ktore najpierw sie zdecydowac  ;)  :laugh: :laugh: no pakuje Ade i jade do Was mieszkac  ;D ;D ;D ;D aha i zapisalam sobie wasze gg i daje moj tym, ktore nie maja  2396409  ;)
didi jestes dzielna ..podziwiam !
cos jeszcze chcialam ale zapomnialam  8)

mamaCyprysia pisze:
pije bardzo duzo.ja go przystawiam caly czas ale jak w cyckach nic nie ma to maly je sciska dziaslami i szaprie a ja nie moge z bolu,w koncu maly zaczyna plakac i lece robic sztuczne bo przecierz glodzic go nie bede.bardzo bym chciala karmic piersia ale widze male szanse.

MamaCyprysia u mnie jest tak samo :( zaczęłam dodatkowo pobudzać jeszcze laktatorem i zobaczymy  ::)

..pij herbatke hippa dla karmiacych to po kilku herbatkach nieodgonisz sie od mleka tak cycki powinny byc nim naladowane
Didi ja piję tą herbatkę już od dawna a do tego jeszcze zioła mlekopędne i to na mnioe nic nie działa :(  ::)
a że Al ma gazy to chyba dobrze, gorzej gdyby ich nie miał, wtedy brzuszek by go bolał :)
a no i podziwiam Was, że odważyliście sie na taką rozłąkę, bo ja bym nie wytrzymała, ale Ty dzielna dziewczynka jesteś i dasz rade :)
ech Didi mimo że jest Ci ciężko to potrafisz jeszcze żartować no niesamowita jesteś :) :) :)

aOla zobaczymy jak będzie to szło mailem jak bardzo powoli to wtedy wyślę Ci zwykłą pocztą :)

Kacperek zasnął :) ciekawe na jak długo ;)

Kobitki co do spotkania ja się dostosuję, może być ze szkrabami (też wolałabym nie zostawiać) ale jakby co mam komu podrzucić, propozycji na razie co do miejsca nie mam, nie ukrywam ze dla mnie Kraków najlepiej bo na miejscu :p

Ja też jeszcze w piżamie i bez śniadania. Ona nigdy nie śpi w dzień prawie. Masakra. mimo wszystko musz się pochwalić, że dzisiaj w nocy spała 6 godzin bez przerwy, co jej się dotąd nie zdarzyło. Jestem mile zaskoczona, oby tak dalej. Joeey, ja też będę rozszerzać dietę w 4 miesiącu, pomalutku i ostrożnie. Nie zaszkodzi jej to, bo kiedyś dawało się zupki po ukończeniu 3 miesiąca - tj w czasach, gdy ja byłam niemowlakiem.

No z tym rozszerzaniem djety dziecio to kiedys były jaja ::) Ostatnio mama mi powiedziała, że mi i mojej siostrze zaczeła podawac soczki już w drugim m-cu zycia!!! :o :o Powiedziałam, że chyba oszalała. Ja też zaczne pomału coś wprowadzać tak w 4-5 m-cu

reklama
a ja sie za to polozylam z Paulina na godzinke i se pospalam ;D ;D ;D No kiedys trza odespac te nocne pogaduchy :p
Dzis mam znowu nalot tesciowej - poprosilam ja zeby przyjechala, bo musze z Wikim jechac spodnie mu kupic, bo skubaniec coraz dluzszy sie robi !!!

Didi - Ty pamietasz kiedy bylysmy na badaniu bioderek ??? bo cos mowili ze za 10 tygodni wizyta kontrona znowu, a ja oczywiscie zapomnialam kiedy bylismy ;D

mamaCyprysia - my chrzcic bedziemy dopiero na Swieta i mam nadzieje ze bedzie wtedy cieplo - ja w kazdym badz razie nie pisze sie na siedzenie w kosciele w takich temperaturach !!! No i beta nie mamy ani po Wiktorze ani teraz... ja tam nie znosze betoz - zwlaszcza tych takich swiecacych - nie wiem jak to sie nazywa :p ale okropienstwo to to jest !!!
No i Didi ma racje - juz teraz nie chrzci sie w betach... Wiki mial poprostu biale bawelniane spiochy i koszulke pod spodem i byl wez sobie w wozku w kosciele i tylko do polewania byl na rekach - a buty mial tez... niebieskie ;D

Do góry