reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Cześć dziewczynki :)
Wy to macie zdrowie o tej godzinie na kompie ;D mam wrażenie, że wogóle sie nieodrywacie od niego ;D Ja bym padła, zreszta o tej godzinie to spie smacznie :D
didi moja tez ma gazy i czasem potrafi tak mocno pierdnąć, że mnie powala na kolana ;D ;D gorzej czasem jak tatuś ;D ;D
Mimo mojej bawy, mała po wczorajszym szczepieiu spokojnie spłała, ale wieczorem troche marudziła :p najważniejsze że temperatury nie ma :)

Cyprysiowa- to sie wydało z tymi jajami ;)czyżbym i ja Miriam była?????na szczęscie mamy juz z Krzyśkiem ustalone które z nas jest mężczyzną ;D
Didi - jesteś wspaniała kobieta- niejedna jęczałaby jeszcze facetowi do słuchawki - a Ty starasz sie,żeby było mu jak najlżej na sercu!!!Pioterk naprawde jest szczęściarzem!!Jeśli kiedyś chciałabyś pogadać,pożalić sie albo po prostu pośmiać wal do mnie jak w dym, jesli braknie Ci optymizmu - postaram sie go przywrócić, choć troszeczke ;) moje gg 1455070

no moskito to odwazna jestes ze zgodzilas sie robic za kobitke bo porod musialas przezyc tylko ktoredy mmmm....pewnie posladkowy heheh.
no to jak dzis sie sypia gg to sluze tez swoim 7016248

Witajcie :)

Jak tam dziewczynki wyspane po wczorajszej pogadance nocnej??? ;)

Ja niestety nie zdążyłam się nawet pożegnać bo mi internet odmówił posłuszeństwa ::)
a chciałam jeszcze Wandzi cos napisać no.....

teraz siedze przy śniadanku i zobacze co tam jeszcze nawydziwiałyście ;)
pod warunkiem że Kacper mi da, bo cos marudzi ::)

mamaCyprysia..ja mialam pozyczone na chcrzest taki kombinezonik..ale jak znam zycie to w Mikolaju jest zimniej niz na dworzu..a teraz to juz chcrzcza normalnie nie wydziwaja becikow...u nas jak chrzcilismy tak samo jak my bo bylo cholernie zimno..ta druga rodzinka tez iala swojego szkraba w tej torbie z wozka..:)..

a to dla tych ktore nie maja jeszcze mojego gygy..:D 3562387..ja jestem ciagle na gg tylko niewidoczna..;)

reklama
matko ile stron przez parę wieczornych godzin :p ledwo nadrobiłam

Paula mnie możesz wysyłac po jednej piosence tyle ze to idzie długo więc jeśli wolisz poczta to mi to rybka ;D
Didi na gazy możesz mu dawac do picia przegotowana wodę z glukozą do smaku ;D

zauwazyłam ze gdy Piotrus robi kupe to patrzy w jeden punkt i zamiera w bezruchu a potem strzela ;D

dziewczyny nie straszcie ja nie biore tabletek (no teraz to nie ma męza) bedziemy "jechać" tylko na gumkach myslę o kolejnej ciązy za rok także nie wiem czy jest sens je brać. A zresztą mój mężuś często wyjeżdza Mam nadzieję ze w tym roku nic nie "strzelimy" Bardziej mi chodzi o małego nizo mnie bo chciałabymżeby nacieszył się mamusia tylko dla siebie ;D

Do góry