reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula zaraz sprawdzę pocztę  ::) wreszcie dzisisaj będę mieć swój komputerek i sobie zainstaluję Inceri Mail to poczta będzie sama przychodzić nie trzeba będzie sprawdzać  ;D bo u męża nie mogę  :p
Wandzia i inne nocne marki ja się nie mogę nadziwić jak Wy po takiej posiadówce w nocy najwcześniej powstawałyście ??? chyba tylko nałogiem to można wytłumaczyć nie   ;D ;D ;D

reklama
Gochna to Ty chyba pisałaś , że masz na skrzynce tylko 2MB wolnego miejsca, bo niestety ale dostałam zwroty, że nie doszły do Ciebie moje maile :(
Ola i Agnes też chyba macie przepełnione skrzynki, bo nie dochodzą wszystkie kołysanki :(
może macie jakieś inne maile albo oczyście sobie skrzynki to spróbuje jeszcze raz tylko napisze które numerki doszły do Was.

Paula - no to identyko u nas :) Chociaz moze dat to Pawel raczej nie pamieta - ja mu musze przypominac kiedy jego mama ma urodziny i imieniny np :) Chociaz ja to bym tego w zyciu nie zapamietala - zrobilam se sciage :D

Gabi - Ty wiesz jak otrzezwia i stawia na nogi ranne wyjscie z domku ??? jak juz zaprowadzilam kolo 8 Wiktorka do przedszkolka to juz bylam na nogach ;D ;D ;D Zreszta musialam wstac, i sie porzadnie obudzic, bo samochodem jechalismy :p

Hej mamuśki:)

Ale nadrabiania

Ja od niedzieli do wczoraj walczyłam z jakimś cholernym zatruciem czy piernik wie czym. Bałam się cokolwiek zjeść bo zaraz lądowałam w kibelku....Smecta nie pomagała, w końcu samo przeszło...chyba mnie sałata tak załatwiła :(
Teraz z Kubusiem zabieramy sie do czytania co przez tyyyyyle stron napisały szanowne mamunie:)

Paula wysyłasz po jednej piosence? Bo ja jestem cienias w te klocki i dostałam od ciebie dziś (przynajmniej do teraz)jedną wiadomość i otworzyłam jedną piosenkę z nr 02ulubione reggae :p
Właśnie opróżniam skrzynke próbuj dalej ;D

Didi gdy Rafał wyjezdza staram si ę nie myśleć o nim i wynajduje dużo rzeczy do zrobienia i do załatwienia No teraz to te rzeczy same się wynajdują Ale doskonale cię rozumiem i ten płacz do poduszki :mad:

Steffi pisze:
Hej mamuśki:)

Ale nadrabiania

Ja od niedzieli do wczoraj walczyłam z jakimś cholernym zatruciem czy piernik wie czym. Bałam się cokolwiek zjeść bo zaraz lądowałam w kibelku....Smecta nie pomagała, w końcu samo przeszło...chyba mnie sałata tak załatwiła :(
Teraz z Kubusiem zabieramy sie do czytania co przez tyyyyyle stron napisały szanowne mamunie:)

Steffi - az wstyd sie przyznac, ale jak przeczytalam Twojego posta to naszla mnie ochota na piernika ;D ;D ;D

reklama
Moskito je jeszcze apropo Cerazette; czyli mogę zacząć je brać w każdym momencie ? napisz jeszcze jak możesz, co wiesz o skuteczności tych tabletek ? Faktycznie tak co do minuty trzeba je brać ? zastanawiam się też, czy one jakos wpływają na laktację ? Boję się, że coś sie może zacząć chrzanić jesli chodzi o ilośc mleczka ???

Do góry