reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

znowu moj chlop dzwonil..:(..jejku jaki on smutny glosik ma..taki jakby przed chwilka przestal plakac i zaraz dzwoil do mnie..:(...jek mi go zal....buuu buu...ju chce jak najszybciej byc na wychowawczym co bedziemy juz razem ..:)..i nie bedzie smutku..:)..

MamaCyprysia ja rodzilam w 2..:)

reklama
Wanda, Nadia ważyła 3600 g, możesz to poprawić??? Nie wiem jak ja to napisałam, że nie zauważyłam. W każdym razie dzięki za wpisanie.

jak wam sie rodzilo w 2??
wiem ze juz troszke czasu od porodu ale nie wpadlam wczesniej na to zeby zapytac a ciekawa jestem.
mialyscie oplacone polozne czy tak na zywca?
ja swoj porod wspominam ok.
wandziu o bizielu slyszalam duzo negatywnych opini.a jak tam u ciebie?

mamaCyprysia - moje oba porody super, oba w Bizielu - no i w koncu najlepszy gin, do ktorego wszystkie chodzily chociaz na USG jest z Biziela :p hehe :p No a poza tym, to jakbym miala znow rodzic to tylko w Bizielu !!!! Tam jest najlepsza opieka nad noworodkami w regionie :)

Martula - zaraz zmieniam :)

mamaCyprysia - a powiedz kim dla Ciebie jest Amelka ??? i kiedy ona sie urodzila ??? i czy jej mamusia nie ma czasem na imie Zaneta ???

Amelka to coreczka mojej szwagierki,urodzila sie 9.01(12 dni po cyprysiu)a jej mamusia to Agnieszka.

moze dlatego mam uprzedzenie do biziela bo tam umarl moj brat(2 dni po urodzeniu)a moja babcia mi opowiadala ze kiedys tam byla najwieksza liczba wsrod umieralnosci noworodkow ale moja babcia dlugo juz na tym swiecie wiec to moglo byc kupe lat temu :p

mamaCyprysia - a nie... mi chodzilo o Amelke z 16 grudnia :) Popularne imie, moze dlatego myslalam ze to moze byc ta sama Amelka :) No ale nic... No moze i te pol wieku temu bylo inaczej w Bizielu - teraz jest super... a porodowka zdecydowanie bardziej mi sie podobala niz w dwojce - z samego wygladu ma sie rozumiec, bo w 2 nie rodzilam :0 no ale szpital to szpital :)

reklama
Do góry