reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Donia - no prosze prosze... ladnie tak podgladac i nic nie pisac :p hehe
Jutro ide z mloda do przychodni - mam nadzieje ze zaszczepia ja jutro... tzn rano bede dzwonic... A nie wiesz, bo Ty chyba dluzej w tej przychodni, czy bilans 4-latka i szczepienia to oba moge zalatwic o tej samej porze ??? bo chyba oba podchodza pod dzieci zdrowe, no nie ???

reklama
Hej,

Ale naprodukowalyscie! Wnioskuje ze WAsze dzieci coraz grzeczniejsze  a Wy coraz lepiej zorganizowane skoro tyle czasu na pisanie macie... ;)  ;D

wrocilysmy z Lenka z wojazy. Bylo fajowo ale w domku najfajowiej jest! Lot samolotem na Myszeczce nie zrobil zadnego wrazenia. Ani start ani ladowanie. Najwazniejsza byla zebra wiszaca na palaku fotelika samochodowego.

A ja mam jakis problem zdrowotny - strasznie mnie wszystko swedzi. I nie skora tak jak czaserm jak jest sucha po kapieli a tak jakby pod skora....Obled!!!! zaczelo sie od wew. stron dloni, a teraz juz coraz gorzej. Jutro ide do lekarza. Boje sie zeby to od watroby nie bylo....moga byc jeszcze nerki albo ta moja tarczyc anieszczesna. na pewno nie jest to alergia, a jakis problem wewnetrzny. To diagnoza mojej tesciowej. I rzeczywiscie zadnych wypryskow nie mam, ani zaczerwienienia (chyba ze sie drapie, a czasami robie to jak oszalala). A jakies 3 tygi temu nagle musialam z marwitu zrezygnowac bo mi watrobe rozsadzalo z bolu po marwicie. Ale odstawilam marwit i olalam, bo mnie juz nic nie bolalo...boje sie ze to watroba...kurcze...

lece spac

papa!

pamciaw - welcome back :) No i mam nadzieje ze wszystko ze swedzeniem bedzie dobrze - tzn ze przestanie swedziec i ze to nic powaznego :)

No i zostala sama Bydgoszcz :) A jak :)

reklama
mamaCyprysia - ja tam siedze, a co :)
Donia - no na pewno wiecej czasu spedze w przychodni :) Zebym sie jeszcze w miare szybko mogla dodzwonic do nich !!! ech...

Do góry