reklama
MOSKITO no teraz wątek tatusiowy my raz na jakiś czas aktywni jesteśmy w temacie nie tak dawno jak wczoraj mieliśmy okazję ale bardzo dziękuję że moje wysiłki zostały docenione bo połówka się piekliła ale ja jakiś taki dryg mam do ludzi że w 80 % trafiam hehe ,kiedys musimy się spotkac a jak mąż sie zapatruje
mamaCyprysia
Fanka BB :)
wandzia kiedy wazylas swoja paulinke i ile miala? pytam bo chce porownac z cyprysiem bo miedzy nimi tylko jeden dzien roznicy.
Fuczaczku - może akurat pospi dłużej i obudzi sie bez koleczki, nasze biedne dziecieczki tyle sie muszą ocierpieć
mamaCyprysia - gratuluje baaardzo zdanej sesji - wypije pół piwka świętując Twój sukces,ok??? A Cypryś pewnie więcej waży od Paulinki- chłopcy tak mają : : : chyba ,że Wandzia też ma śmietane w bufecie ;D ;D
mamaCyprysia - gratuluje baaardzo zdanej sesji - wypije pół piwka świętując Twój sukces,ok??? A Cypryś pewnie więcej waży od Paulinki- chłopcy tak mają : : : chyba ,że Wandzia też ma śmietane w bufecie ;D ;D
Nathalie
Fan(ka)
MamoCyprysia przyłączam się do gratulacji!!!
Wandzia jak z zainteresowaniem Waszym mieszkankiem? Już znaleźliście kupca? Gdzie dawałaś ogłoszenie? My też jesteśmy na etapie sprzedaży. Właśnie wczoraj daliśmy ogłoszenie.
Jak czytam co chwilę co Wy jecie to aż mi się włos na głowie jeży! Ja dalej się pilnuję może aż do przesady. :-[
Wandzia jak z zainteresowaniem Waszym mieszkankiem? Już znaleźliście kupca? Gdzie dawałaś ogłoszenie? My też jesteśmy na etapie sprzedaży. Właśnie wczoraj daliśmy ogłoszenie.
Jak czytam co chwilę co Wy jecie to aż mi się włos na głowie jeży! Ja dalej się pilnuję może aż do przesady. :-[
reklama
: : : pizza : : : ja gonie między piętrami bo zrobiłam babci podrzutke - niech popatrzy na wnuka troche,nie????
Nathalie - ja też nie odważyłam sie jeszcze wszystkiego spróbować - ale mój synek nigdy jeszcze nia miał kolki - więc to mi tak troszke odwagi dodaje ;D
Nathalie - ja też nie odważyłam sie jeszcze wszystkiego spróbować - ale mój synek nigdy jeszcze nia miał kolki - więc to mi tak troszke odwagi dodaje ;D
Podziel się: