reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziewczyny ja też zainstalowałam sobie ten program do ściągania i mam wpisać - ZipCode - o co chodzi ?? ja nie mam żadnego kodu :-[

reklama
Zdanka miałam ten sam problem ;D olej to i wybierz sobie jakies miasto i dalej juz pójdzie

mały wykąpany i spi ja tez uciekam
dobrej nocki pa

magdamaj, faktycznie niedaleko, tyle że Wrocław o wiele bardziej cywilizowany. Studiowałam we Wrocławiu, fajne miasto.

Dobry wiecier!!!! Myslałyście,że mnie dzisiaj już nie będzie?????haha - i tu was mam ;) ;) ;)
A lapta mi sie jeszcze bardziej ::) ::) ::) więc zapraszam do konwersacji ;D ;D ;D chwilowej- bo zaraz wpadnie mąż , powie sio i potulnie pójdę do łóżeczka....ale za to w odwecie ściągnę z niego w nocy kołderke, buhaha ;)

reklama
Wanda - przerazajaca ta Twoja przygoda, faktycznie cud!! Cale szczescie, ze nic sie Wam nie stalo!! Az mnie ciarki przeszly... Boze, wyobrazam sobie jak sie musialas czuc! Juz nie chodzi o to co Toba, ale ze Paulince moze cos sie stac! Bardzo wspolczuje!

Paula - dlatego do Anglii, ze Roland nie chce do Polski a Anglia to juz 2 kroki od Polski. W Angli tezi wiemy ze Roland moze miec dobra prace no i mowia po angolsku wiec nie musimy uczyc sie kolejnego jezyka.

Moskito - rozwalilas mnie tym prezentem walentynkowym, a wlasciwie obawa o wstazke! ;D ;D ;D

Acha no i moj Maly tez w nocy ladnie spi ale za to w zien tylko na rekach albo w jezdzacym wozku i tylko chwilke... ;D

Eee faktycznie wyprawka zginela! Tez chyba mialam wiecej postow. :laugh:

Do góry