reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no to prześle jeszcze jeden - łagodny - ku przestrodze

żyło sobie szczęśliwe 60-letnie małżeństwo. dobra wróżka postanowiła nagrodzić ich piękny staż i spełnić ich życzenia. zapytała staruszka:
-czego pragniesz?
-chciałbym odbyć moją żoną rejs dookoła świata - odpowiedział.
*pstryk* i wróżka wręczyła mu bilety, po czym wrócila się do jego żony:
-a ty, czego pragniesz?
-chciałabym mieć o 30 lat młodszego partnera...
*pstryk* i wróżka zamieniła ją w 90. lenią babcie

reklama
Moskito dobre hehehe ;D ;D ;D ten drugi znam ale z odwrotnościa płci ;D

A psiaki prześliczne :) Natalio Ty masz chyba Berneńczyka tak jak i Steffi :)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
To ostatni - zebyśmy wiedziały - jak mamy sie zachować w podobnej sytuacji ;D ;D ;D

Jasiu wykopał z piaskownicy granat i pokazuje go mamie.
Mama:
- Wyrzuć to cholerstwo do pieca, bo nas pozabija!

A teraz lece z biustem do syna ;)

wy tu sobie kawaly opowiadacie a ja sie biedna uczyc musze.juz nie moge,jak siadam do notatek to dziwnym trafem spac mi sie zachciewa.chyba dam sobie juz spokuj jedynie poprawka mnie czeka-trudno.

mamaCyprysia - bidulko!!! mi też zawsze się chciało spać nad notatkami ::) ::) ale będzie dobrze - tak pieknie Ci idzie, pomyśl sobie ile będzie kciuków trzymanych za Twoje powodzenie ;D ;D ;D

reklama
Cyprysiowa - bedzie git ;) a potem będziemy oblewać Twoją zdaną sesje ;D ;D
Paula - smakowało ????? to skoro nam sie przerwy w jedzieniu zrównały - to zobaczymy którre częściej je ;) założe sie że mój głodomorek ;D ;D ;D

Do góry