reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

WOW jakie dzielne dzieciaczki! moja Maja to sie darła okrutnie na szczescie krotko, ale tak to sie jeszcze w zyciu nie darła. zwłaszcza przy pierwszym wkluciu przy drugim jakos mniej bidulek.. szczepilyscie moze te pnumakoki tez?

moj pies sie wlasnie tak wydarł ze obudzil dzidzie!! co za brak wyczucia!! jak ja go wychowalam??

ide poogladac wasze fotki :) i sprobuje cos naszego dodac!

buzka dla wszystkich

ale pogoda .. dzis zostałysmy w domku podczas gdy normalnie codziennie smigamy wozkiem po okolicy!

reklama
mamaCyprysia - gratuluje małego bohatera
Paula - a co se myślisz???przecież Kacperek też ciekawy co słychać u kuzynostwa wirtualnego
Ketsa - fajnie masz - ja już weszłam w taki etap, że po kawce spać mi sie chce!!!
Ja też sie wietrze właśnie - cudowna sprawa ;D ;D ;D
Magdamaj - faktycznie - co za mały hultaj z tego psa (strasznie mnie smieszy słowo hultaj ;D ;D ;D ;D)

Magdamaj no psa raczej szczekac nie odluczysz... ;) u mnie o dziwo pies moze szczekac i szczekac a malego to nie rusza

Moskito ooo spac to zawsze i o kazdej porze nawet po litrze kawuni a ostatnio tak sobie popijam kurcze nic tylko kawa mi by wystarczyla.....

ketsa pierwsza na wzw druga-blonica,tezec,krztusiec a trzecia to hib,ktory wykupilam.myslalam tez ze dostanie tylko jedno uklucie a tu az 3.ale byl dzielny.az pielegniarka mowila ze pierwszy taki bohater za nie plakal na uklucie w bioderko bo to niby strasznie boli.

Ketsa - no to mamy podobnie - kawka ::) ::) ::) mniam - szkoda ze nie mogę pić tyle ile bym chciała ::) ::)
A mój piesek też może szczekać i szczekac - Karol ma ją gdzieś - zreszta ona nie szczeka tak normalnie - hau - tylko buf buf (jestem szczęśliwą posiadaczką bernardyna)

Paula proponuje zmienic lekarza, bo ta twoja to chyba z ery dinozaurów pochodzi ;D ;D ;D
KarinaNieZie fajnie że mąż sobie radzi, niebyło po co się denerwować ;)
Ja niestety nie mam warunków a by zrobić coś specjalego mężowi :p ;D ;) bo mieszkamy z rodzicami i siostrą i jest dosyć ciasno ::) ;D też pewnie byłby zachwycony czerwoną wstążką ;D ;D
Moskito "jesli okaże sie mało romantyczny - to nic nie zobaczy -a jesli wykrzesa z siebie choś troche romantyzmu - kto wie?"-ale masz super podejście ;D ;D coś za coś ;D ;D

mamacyprysia to dzielny chlop jest szacuneczek nawet nie wiedzialam ze takie meczarnie jak sie daje skojazonej...

Moskito no to daj no jakies zdjecie fajne to psy sa, a nie slini ci sie?
                   .....heh a kawka to tylko taka z fusami

Agnes to zrubcie sobie dzien dziecka i sie wyrwijcie z domku na chwilke na jakas kolacyjke jak tyle lokatorow to moze ktos bedzie chetny na zostanie z dzidziom

a ola i Paula polecam tak jak Moskito bear share programik do ściągania jedna piosenka sciąga sie kilka sekund przynajmiej u mnie ;D

no i jest prost di zainstalowania i obsługi i w języku polskim ;D

Agnes.kol - tak naprawde to ja mocna tylko w gębie - wystarczy że na mnie spojrzy tym swoim wzrokiem i zmiękne jak ...... nie wiem jak co????będę miekka jakbym była wyprana w Perwolu ;)
Ketsa- ok, juz kiedyś nawet wklejałam - ale to dawno temu było ::) ::) ::) a ślini sie - owszem owszem

reklama
Moskito ale się usmiałam hehehehe :laugh: :laugh: :laugh: wyprana w Perwolu ;D

Dinia właśnie sobie zainstalowałam ten programik i widzę że znacznie szybciej ściąga :) Dzięki :-*

Do góry