reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

aOla a z netu nie dasz rady czegos zassac?
polecam jeszcze dla dzidziorkow Sade (jak chyba przez to ze w ciazy sluchalam to teraz Maks do trzeciego kawalka nigdy nie dotrwa , ale to w ogole bardzo spokojna muzyka taka wlasnie kolysankowa.)

reklama
no niestety nie jestem w sciaganiu za dobra a jeszcze przed wyjazem moj mezus przeinstalował komputer i pokasował torenty buuuuuuuuuuuu

ola mojego synusia kupka nie zmienila kolorku ale moze dlatego ze podawalam tylko kilka dni.

didi no na pielegniarskiej od pol roku bo wczesniej na tatrzanskim ale sprzedalam mieszkanko i przeprowadzilismy sie w sierpniu tu.  u tej doktorki bylismy z Cyprysiem wtedy jak sie rozchorowal-bardzo fajna babeczka.
a ty gdzie teraz zamieszkujesz??

Gabi  Kacperek tez tak śmiesznie rusza buzią jak śpi jakby miał cyca albo smoczka :)

Moskito kokarda była a on ją rozwiązywał  ;D ;D ;D

Ketsa pamiętam ten film hihihihihi  :D ;) a prezerwatywy naszczęście nie są na receptę ;)

Ola mój osiołek tez coś kiepsko ściaga nawet jeszcze do połowy nie doszło, ale jak tylko ściągnie to dam Ci znac i oczywiście wyśle Ci tą płytkę :)

aOla no ale widze ze w temacie jestes jak o torentach piszesz, jak by ci sie jednak zachcialo cos z netu sciagnac to sluze pomoca
a tak poza tym to chyba jakies pliki mozna tez przez gg przesylac tylko nie wiem jak duze...

Moskito czemu biedni ...podobno wielkosc ma znaczenie ;D ;D ;D, lepiej meza nie draznij bo bedzie chcial caly czas cwiczyc....... :p

Dziewczyny moze macie kiepski program do torentow polecam BitComet'a

aOla- spróbuj sciągnąć sobieprogram bearshare- szybko ściąga
Własnie Karol okupuje moje kolanka - dosłownie

Ketsa- a jak mu schudnie??? :-[

Paula no nie sa na recepte ale szkoda ze takich wielkich nie ma to by bylo lepsze niz "szklanka wody przez"

reklama
Paula moje uszy beda ci wdzieczne ;D ;D ;D
Ketsa musiałabynm od nowa instalowac osiołka ale nie mam pojecia jak sie do tego zabrac bo w moim osiolku nie moge polaczyc sie z serwerem buuu

Do góry