reklama
o rany, ale dzien Wlasnie udalo mi sie Wiktorka uspic - no co za upierdliwy dzieciak w niedziele wieczor jest no... Wyspi sie rano i potem wieczorem nie chce spac, a jutro do przedszkolka
No i tyle dzidzkow nowych nam dzis do lity doszlo duper
No i tyle dzidzkow nowych nam dzis do lity doszlo duper
aniaboy
Początkująca w BB
Ogromne G R A T U L A C J E dla wszystkich nowo upieczonych mamusiek.
Zazdroszcze Wam ze juz jestescie po ..., jednak pocieszam sie tym ze i na nas 2w1 przyjdzie pora.
Tez chcialabym utulic swojego juniora, natomiast z drugiej strony wiem ze bede tesknila za kopniaczkami i szturchancami
Zazdroszcze Wam ze juz jestescie po ..., jednak pocieszam sie tym ze i na nas 2w1 przyjdzie pora.
Tez chcialabym utulic swojego juniora, natomiast z drugiej strony wiem ze bede tesknila za kopniaczkami i szturchancami
Aniu - no ja tez bede tesknic za kopniaczkami - i zapewne to juz raczej moja ostatnia ciaza wiec wyglada na to ze faktycznie ostatnie chwile z ruchami dzidzi wewnatrz ciala
Ale nudy tu sa teraz no... dzie Wy wszystkie jestescie ???
Ale nudy tu sa teraz no... dzie Wy wszystkie jestescie ???
Gonia
Fanka BB :)
rzeczywiscie dzisiaj wysyp malenstw, juz sie zgubilam : w kazdym razie dla wszystkich dzisiejszych mamus
ogromniaste gratulacje
donia to Ty tez bedziesz miec wywolywany porod?? a co Ci jeszcze mowila polozna??
mi na razie czop odchodzi i maly nadaktywny, i to wszystko na razie
Paaricia a jak tam u Ciebie akcja??
ogromniaste gratulacje
donia to Ty tez bedziesz miec wywolywany porod?? a co Ci jeszcze mowila polozna??
mi na razie czop odchodzi i maly nadaktywny, i to wszystko na razie
Paaricia a jak tam u Ciebie akcja??
aniaboy
Początkująca w BB
Wandzia_23 no moja to tez raczej ostatnia ciaza
mozesz dopisac mnie tez do oczekujacych w grudnioweczkach ???
A moze wiesz ktora sie rozdwoila z forun info dziecko? Bo wiem ze z Natalia masz kontakt, a dziewczyny mialy pisac do niej smski
mozesz dopisac mnie tez do oczekujacych w grudnioweczkach ???
A moze wiesz ktora sie rozdwoila z forun info dziecko? Bo wiem ze z Natalia masz kontakt, a dziewczyny mialy pisac do niej smski
reklama
Gonia
Fanka BB :)
wanda jestem ;D tylko Ty sie wstrzymaj chociaz , zabraniam wepchac sie przede mnie ;D chcialabym w srode, no ale polozna powiedziala ze najdalej w niedziele bedzie po wszystkim, az nie moge uwierzyc :laugh: a Didi za taki numer postawi nam ciacha u Sowy ;D
Podziel się: