reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
JA chciałam sobie wstawić taki polski suwaczek jak Peelka ale wyszło mi po wpisaniu daty ze mam poród spóźniony o 360 dni ;D ;D
ale ja tak nie chcę :-[ ;D

o rany, ale dzien :) Wlasnie udalo mi sie Wiktorka uspic - no co za upierdliwy dzieciak w niedziele wieczor jest no... Wyspi sie rano i potem wieczorem nie chce spac, a jutro do przedszkolka :)

No i tyle dzidzkow nowych nam dzis do lity doszlo :D duper :D

Ogromne G R A T U L A C J E dla wszystkich nowo upieczonych mamusiek.  :D

Zazdroszcze Wam ze juz jestescie po ..., jednak pocieszam sie tym ze i na nas 2w1 przyjdzie pora.

Tez chcialabym utulic swojego juniora, natomiast z drugiej strony wiem ze bede tesknila za kopniaczkami i szturchancami :D

Aniu - no ja tez bede tesknic za kopniaczkami - i zapewne to juz raczej moja ostatnia ciaza :( wiec wyglada na to ze faktycznie ostatnie chwile z ruchami dzidzi wewnatrz ciala :)

Ale nudy tu sa teraz no... dzie Wy wszystkie jestescie ???

rzeczywiscie dzisiaj wysyp malenstw, juz sie zgubilam ::) w kazdym razie dla wszystkich dzisiejszych mamus

ogromniaste gratulacje

donia to Ty tez bedziesz miec wywolywany porod?? a co Ci jeszcze mowila polozna??

mi na razie czop odchodzi i maly nadaktywny, i to wszystko na razie

Paaricia a jak tam u Ciebie akcja?? :)

Wandzia_23 no moja to tez raczej ostatnia ciaza :)

mozesz dopisac mnie tez do oczekujacych w grudnioweczkach ???

A moze wiesz ktora sie rozdwoila z forun info dziecko? Bo wiem ze z Natalia masz kontakt, a dziewczyny mialy pisac do niej smski

reklama
wanda jestem ;D tylko Ty sie wstrzymaj chociaz , zabraniam wepchac sie przede mnie ;D chcialabym w srode, no ale polozna powiedziala ze najdalej w niedziele bedzie po wszystkim, az nie moge uwierzyc :laugh: a Didi za taki numer postawi nam ciacha u Sowy ;D

Do góry