reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia super ze zalozylas nowego uzytkownika. Bedziesz mogla podac nam haslo to jak pojdziesz rodzic to kazda bedzie mogla Cie zastapic!
A co do wygladu to mysle ze:

- fajnie by bylo pomysl Aussi w zycie wprowadzic. Zamiast terminu planowaneo-ktory tydzien.
- No i chyba jednak sklanialabym sie do wprowadzenia formatu Ziemzi zamiast kolorkow. Bedzie bardziej przejrzyste.
- A! No i plec bym pominela. Imie chyba wystarczy, ale nie wiem... jak myslicie?

to teraz mam nareszcie czas zeby nad suwaczkiem popracowac...:)

reklama
Czesc laski..:)

widze ze nie tylko ja mialam trudna nocke..:(

Ziemziu..:)..trzymaj sie dzielnie i nie rodz tylko w niedziele bo bedie maly leniuszek...:)

Aga.:)..biedna Ty nasza..:)..trzymaj sie dzielnie ale coz moge wiecej powiedziectakie sa koleje zycia .

dziewczyny ja nie moglam spac co jakies 2 godz znow biegalam na siku..:(..maly jakis niespokojny..nogi bola..ciagnie mnie w dole brzuszka i ogolnie ja tez jakas niespokojna jestem..:(..w nocy porzarlam nospe chociaz troszke pomoglo ..:).ale i tak czuje ze brzusio siejakos dziwnie napina..i zastanawiam sie czy moze to byc wina wzdec..:(..bo znow od jakiegos czasu mam problemy..:(..ja to normalnie kibel na cos powarzniejszego odwiedzam zadko..:(..i wtedy chodze jak taki nabrzmialy balon..:(..a te bole brzuszka w dole to takie ciagniecia jakl na okres..:(..w ogole to ja myslalam ze nie zasne wcoraj....dzisiaj leze caly dzien w lozku tylko bede co jakic czas zagladala do was..bo wczoraj musialam przecholowac z tym sklepem i to chyba na maxa a chce aby maly zaczekal za tatusiem i jeszcze nie pchal sie bo pogoda brzydka..:)

Hej laseczki !!!!

Wlasnie dostalam zdjecia Ingusi maile, zaraz je umieszcze w Galerii - ale jest slodka...

A co do Waszych pomyslow, to mysle ze poslucham kazdego po kolei i tak - pomysl Aussie wydaje mi sie dobry, nawet bardzo, ale nie rezygnowalabym z terminu porodu, bo wtedy bedzie fajnie widac po terminie porodu ktora kiedy miala rodzic a kiedy urodzila... Np. jakbym ja teraz urodzila i nagle po terminie porodu Natalii 1 grudzien, bylby moj 30 grudzien to przeciez wszystko wiadomo ze ja za wczesnie - no nie ???
A poza tym, jakby wprowadzic pomysl Ziemzi - ktory jest bardzo fajny tez, i faktycznie bedzie przejrzyscie, to wtedy moze byc wiecej szczegolow, bo lista i tak bedzie sporo miejsca zabierala...
No i Pamcia, wydaje mi sie ze plec moze zostac - chociaz to jeszcze do uzgodnienia... w razie pomylek USG byloby fajnie wiedziec komu sie innej plci dzidzia urodzila :)

Wiecie co mi sie dzisiaj snilo !!!!!!! Ze jak juz Natalia urodzila to nagle wszystkie pokolei sie sypnelysmy !!!! No normalnie sen taki, ze nie bylam w stanie listy zapelniac i uzupelniac bo wszystkie rodzily ;D No i co ??? Ziemzia w nocy w szpitalu, Magi w nocy odeszly wody i dzisiaj zostanie mamusia.... super !!!!

No to zabieram sie do roboty, ale najpierw zdjecia umieszcze :)

Ziemziu no to pięknie :) chyba będziesz naszą druga mamusią ;D

niesamowite są te zdjęcia Ingusi, aż trudno uwierzyc, że to już i taki szkrab był sobie w brzuszku tyle czasu.

nie było mnie na czacie, bo niestety mąż o tej porze okupuje necik, ale mam jedną sugestie odnośnie listy - może zrezygnujmy z płci - to przecież widac po imieniu, a tak to trochę się dubluje i miejsce zabiera, co myślicie?

a u nas dzisiaj -5stopni - prawdziwa zima

Goniu - no wlasnie no jest najbardziej sprzeczna kwestia widze... ja bym mimo wszystko zostawila, bo przeciez moga byc jakies pomylki z USG...
Zmienilam liste na taka jaka chcialyscie - jest przejrzysta... mimo wszystko wrzucilabym wiecej kolorkow jakos no... hehe :)

A Ingusia przesliczna no nie :)

aha...Pamcia - no wlasnie dlatego zalozylam tego nowego uzytkownika - po pierwsze ladnie to wyglada jak zalozycielem sa Grudniowe Mamusie, no i po drugie wlasnie z ta mysle, ze ja tez bede kiedys rodzic :) Wtedy sle haslo i gotowe :) Jestem wpisana :)

Jest śliczna cudowna taka słodziutka kurcze ja tez chce juz zeby był ten 10 nie moge sie doczekac .....

Wróciłam własnie z porannej kawy zaczełam prac koce posciel nasza a na koniec wrzuce wszystkie maskotki pluszowe dzieciaków syndrom wicia gniazda rozpoczął sie na dobre :)

reklama
Ingusia jaka sliczna, rozplywam sie jak na nia patrze..co za cudna kruszyna i sliczne te wloski ma, ale mamusia musi byc dumna no...i tatus oczywiscie tez..ale ja jej zazdroszcze...

Wiolus wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Kruszynki!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!

Ziemzia trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!! to juz sie zbliza wielkimi krokami...nie stresuj sie tylko..i madry ten lekarz, ze nie chce abys dodatkowo sie meczyla..ale sie ciesze, ze urodzisz, najlepiej w sobote :) ;) :laugh:

Wandziu ja tez nie zajmowalabym zbednego miejsca plcia dzidzi, mysle, ze stosunkowo malo bedzie pomylek, a jak jakas sie zdarzy to i tak przedyskutujemy sprawe na watku grudniowym...co myslisz..??

Do góry