reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia super się spisałaś z tą listą, zostałaś naszą koordynatorką, aniołem stróżem listy ;D tylko dodaj imię dzidzi , bo gdzieś uciekło

u Ciebie też tak zimno?? i czy Twoja córcia (właśnie, zapomniałam Ci pogratulować babki - super :) ) będzie miała na imię Milenka? ciągle jestem trochę do tyłu przez tę nieobecność.

Aga ja do tej pory mialam zwis totalny na pakowanie torby i urządzanie kacika dla synka, byłam po prostu szczęśliwa, że udało nam się planowo skończyć przeprowadzkę i remont, no remont jako tako - czekamy jeszcze na płytkarza do przedpokoju i na zrobienie szafek wg własnego projektu też do przedpokoju. Cieszę się, ze wszystkie graty sa po prostu na swoim miejscu, bo do tej pory były zwalone po katach. Ale dzisiaj to kto wie ;D mam ochotę się spakować i zrobić przegląd rzeczy.

Pamciaw i Ziemzia ja tez dołączam do grona pedantek ;D normalnie od paru dni ustawiam wszystko co do cm i wkurza mnie bajzel, który robi Sławek, a do tej pory mi to nie przeszkadzało, mało tego sama bywałam bałaganiarą, więc albo tez mi się włączył syndrom wicia gniazda albo miałam dosyc tego syfu 3miesięcznego i zatęskniłam za porządkiem, ile mozna zyć na workach i kartonach ;D

reklama
Goniu - dzieki za gratulacje - tak bedzie miala na imie Milenka :) w koncu udalo nam sie na jedno imie zdecydowac i im blizej terminu tym bardziej to imie mi sie podoba :)
Ups... zapomnialam imienia dzidzi.... zaraz zmieniam - tzn dodaje ;D ;D ale ze mnie gapa :)

aaaa..... laseczki zobaczcie na pierwsze zdjecie Ingusi - wyraznie na wadze jest wyswietlone 3490 a Natalia podala nam w smsach 3450 - zmieniac ??? hehehe :)
No i jakby jeszcze jakies sygestie to piszcie!!

Ja za chwilke zmykam, bo musze jechac na zakupy - w koncu stelaz do wanienki kupic !!! No i jeszcze kilka innych rzeczy!

ja tez bywam pedantycza.. ::) ::) moze to cecha koziorozcow Gonia i Pamcia ;)
Wanda super, ze zdecydowalas sie na Milenke, to imie strasznie mi sie podoba ;)
a co do listy jeszcze to teraz wyglada bardzo przejrzyscie, no zobaczymy ile miejsca zajmie, aha a jeszcze z plcia dzidzi to moze jak zdarzy sie, ze bedzie pomylka to moze nie doslownie ale mozemy to umiescic w tym indywidualnym przypadku, np. w nawiasie, ze miala byc dziewczynka lub chlopiec, cos w tym stylu ;) no moze zmien ta wage bo rzeczywiscie rzuca sie w oczy...

jeujku...jaka slodka ..:)..normalnie nic tylko calowac Inge..:)..a jaki sznupus ma...no i ciotka znow sie poryczala..:)..tatus Musi byc dumny z takiej corci..:D..napewno bedzi epilnowal ja przed adoratorami..hehe...sliczna

Aga bardzo mi przykro z powodu Twojej Babci! Ja za swoją ukochaną Babcią bardzo tęsknię, umarła miesiąc przed moim ślubem, więc dla mnie to było straszne, zwłaszcza, że bardzo ją kochałam. Teraz strasznie mi zawsze smutno jak pomyślę, że nie zobaczy swojej Prawnuczki. No i już ryczę :(

Emma ja juz nie rycze raz ze w naszym stanie jest to niewskazane dwa ze taka jest kolej rzeczy i juz od jakiegos czasu zyłam z tą swiadomościa ze koniec jest bliski ale najbardziej wkurza bezsilnosc ze jestem w takich chwilach tak daleko i nie moge wsiasc w autobus miejski czy samochod poswiecic kilka minut i byc na miejscu dopilnowac zeby niczego babci nie brakowało ale zycie to ciagła dzungla i zeby przezyc trzeba ciagle walczyc i wybierac :(

Cześć mamuśki
Ingusia jest śliczna... jak ją zobaczyłam to łzy same do oczy weszły :) mam odczucie jak by to było moje własne dziecko :D tak się z wami zżyłam, że każdą będę tak przezywać :D :D już się niemogę doczekać mojej kruszynki :)

Ziemzia to ty kolejna ;D widac że dziewczyny z Trójmiasta narazie w czołówce rodzących ;D ;D ;D

Wandzia lista super, mi sie podoba, bez zatrzeżeń. Zostaje tylko uzupełniac ją zdjęciami naszych pociech :)

Tez miałam dziś noc nieprzespaną..obudziłam się o 1 w nocy na siku, potem obudził mnie sms o 5 rano i niemogłam juz zasnąć ::) zaczełam jeść faworki, które wczoraj z siosrką zrobiliśmy i czytac książkę :p

reklama
Czesc Laseczki,
zaczne od moich sugestii dot. listy:
1. Jezeli zostanie w takim ukladzie jak teraz to nie zmiesci sie na 1 stronie. Nas jest ponad 20. Jestem za pomyslem Pamci, zeby wszystko bylo jednak w jednym rzedzie
2. Mysle, ze to sa na tyle "wazne" sprawy, ze mozna by bylo wszystkie info wpisac drukowanymi literami
3. Jak na moj gust to troche za duzo kolorow. Teraz to wyglada fajnie, przy jednej mamusi, ale potem moze zrobic sie nieczytelne...
4. Wyrzucilabym objasnienia typu: waga, liczba punktow, dlugosc, data porodu i godzina. Wiadomo o co chodzi bez tego, a zajmuje duzo miejsca.

Dajcie znac, co o tym myslicie.

Ziemzia - trzymam kciuki!!! W koncu najwyzsza pora!!!

Ja tez odstawilam dzisiaj tabletki!!! Wszystko sie moze zdarzyc. ;D ;D

Do góry