reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej Dziewczynki!

Ale sliczna Ingusia! Jaki ma malutki pyszczek! Ja nie moge!! Ale duuuza! Faktycznie to takie duze dzidzie w nas siedza, az trudno sobie wyobrazic! :D

Wandzia - dzieki za zrobienie listy i podjecie sie jej uzupelniania! Mi osobiscie wcale nie wydaje sie za duzo kolorow - mysle, ze jest idealnie kolorystycznie, i tez bym nie robila drukowanych liter, bo to sie zle czyta - sama sie o tym w szkole uczylam, ze oczy sie musza bardziej wysilac czytajac drukowane litery niz male, wiec po co?

O wlasnie zobaczylam linka od Aussi - super ta lista! Faktycznie bardzo przejrzysta! No i niewatpliwy plus ze sie zmiesci na jednej stronie. Biedna Wandzia! ;D Pytalas o sugestie i teraz kazda z nas ma do powiedzenia co innego! ;)

Jejku Ingusia jest prześliczna :) :) Normalnie nie mogę się napatrzeć :) A jakie ma długie włoski faktycznie !

Ja wogóle jestem w szoku, jeszcze nie zdążymy ochłonąć po Natalii i Ingusi a tu lada moment będą kolejne dzieciaczki !

Magi i Ziemziu trzymam za Was kciuki !!!

Olu witaj po przerwie :)

Wandziu co do listy to już sama nie wiem- bo z jednej strony też jestem pedantką i znacznie czytelniej jest gdy info są "w słupku" a nie w jednej linijce, a z drugiej strony faktycznie nie zmieścimy się na jednej stronie. Więc trzeba się tylko zastanowić, czy zależy nam na tym, by zmieścic się na jedenj stronie ???

Aha, i jeszcze mój numer komórki : 692 401 287

Ja jestem za jedna strona.

O co chodzi z Magi? Wanda wspomniala, ze jej odeszly wody i jest w szpitalu, a ja nic o tym nie wiem?? Czy mozecie mnie oswiecic? Pewnie stalo sie to na czacie, ktory przegapilam... ::)

Paaricia.:)..na czacie byly chyba tylko 4 moze 5 lasek i to krotko..a co do magi to Wanda troszke zakrecila..:D..bo mowila cos o snie i zaraz po tym o Magi i ja sama sie zakrecilam i jestem bardzo ciekawa o co tu chodzi

czyzby Magi nam tez juz rodzila..:)

Didi - no wlasnie nie bylam juz pewna jak interpretowac Wandy slowa, wiec kiedy jeszcze Bartys wspomniala, ze trzyma kciuki za Magi to pomyslalam ze faktycznie cos moze wyszlo na czacie. ;D

od początku sugerowałam, zeby wzorować się na lipcówkach z listą - chyba najbardziej klarowny układ, wszystko się mieści na 1 stronie i jest przjrzyście, bez natłoku info

magi rodzi??? to tez coś nie doczytalam???

reklama
Ale śliczna ta Ingusia, taka słodziutka :) :) A swoją drogą to niezłe laseczki się rodzą dla naszych chłopaczków ;)
Wczoraj jak zwykle przegapiłam czacik, wpadłam po 22 a tam juz pusto...
Ziemzia i Magi trzymamy kciuki!

Do góry