Wiec widze ze straszny pewniak z tego mojego lekarza od USG, jestem jedyna z "udokumentowana podpisem lekarza plcia.... .....W koncu fama niesie ze to jeden z 3 najlepszych specjalistow w branzy w Polsce. Ale jak do wszystkiego tak i do tego typu rankingow to ja z przymrozeniem oka podchodze.... No zobaczymy co bedzie jak sie urodzi. Chociaz powiem Wam ze Lenka na zdjeciach w porownaniu z dziecmi moich polezanek z pracy ktore tez mialy to 3D robione a maja lub czekaja na chlopcow, ma bardzo delikatne rysy, takie wlasnie dziewczece. I nie jest to moja opinia a wlasnie tych kolezanek. Ale chlopcy tez moga miec delikatne rysy, dzieci sa rozne!
Ale tak czy inaczej "zasadzam" sie na kupno granatowego wozka jakiby to nie byl ostatecznie model. Ciuszkow nie mam nic a nic poza jedna bluza - tez granatowa. Ja w ogole nie lubie pastelowych kolorow, wiec czy Lenka czy ktokolwiek inny - rozowych ani niebieskich ciuszkow bede sie wystrzegac jak ognia. Kolory konkretne - granat, czerwien, ciemna zielen, bialy.... Juz wszyscy znajomi i rodzina wiedza ze ciuszki w jakimkolwiek pastelowym kolorze odpadaja.... Wiec pod warunkiem ze nie bede kupowala sukieneczek - problem uniwersalnosci malej garderoby mam z glowy!
Ale tak czy inaczej "zasadzam" sie na kupno granatowego wozka jakiby to nie byl ostatecznie model. Ciuszkow nie mam nic a nic poza jedna bluza - tez granatowa. Ja w ogole nie lubie pastelowych kolorow, wiec czy Lenka czy ktokolwiek inny - rozowych ani niebieskich ciuszkow bede sie wystrzegac jak ognia. Kolory konkretne - granat, czerwien, ciemna zielen, bialy.... Juz wszyscy znajomi i rodzina wiedza ze ciuszki w jakimkolwiek pastelowym kolorze odpadaja.... Wiec pod warunkiem ze nie bede kupowala sukieneczek - problem uniwersalnosci malej garderoby mam z glowy!