reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ALE TUTAJ PUŚCIUTKO

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM TATUSIOM I MALUSZKOM DUŻO DUŻO ZDRÓWKA W NOWYM ROKU

NOI OCZYWIŚCIE DZISIAJ "SZMPAŃSKIEJ ZABAWY" ;D :D ;D

reklama
Hejka dziewczynki!

Rzeczywiście pustki na forum...Ciekawe czy to już tak zostanie?! ;D

U mnie bez większych zmian. Jestem wszystkim zmęczona, ale tak bardzo kocham mojego synka, że wszystko przetrwam!
W środe wraca juz mój mąż, więc mam nadzieje, że sytuacja się polepszy.
Narazie jest ze mną mój tata, ale i tak jest cięzko, bomałemu ciągle cos dolega. Przede wszystkim kolki. Od wczoraj zmienilismy mleko, moze bedzie lepiej...
A te kolki są paskudne, bo trwają nie godzine czy dwie, a cały dzień... :-[

Pamcia - rozmawiałam z męzem i jednak nie bedziemy kupowac tego monitora. Ja juz spokojnie śpię sobie w nocy, skończyły sie czuwania, bo uwierzyłam, że musi byc wszystko dobrze i tego się trzymam. Ale dziekuje serdecznie, że pomyslałaś o mnie... ;D

Paaricia - zauważyłam, że jak poołoże małego dodatkowo na kocyku z polarku to się zsuwa, ale juz w niewielkim stopniu. Więc tak właśnie robie...U Ciebie raczej to chyba bedzie trudne do zrealizowania skoro jest aż tak ciepło i maluszek sie poci... :p

No dobra zmykam juz! Trzymajcie się cieplutko i wszystkiego najlepszego w Nowym 2006 Roku dla Was i Waszych pociech!
Buziaki!

Dzięki Agnesa za odpowiedź, spróbuje zwrócić uwagę, czy to nie to właśnie, ja też używam pampersów, zastanawiam się też czy to nie wina tego że jeszcze używam 1 bo wykańczas kupiony przez męża zapas, a mały urósł od tego czasu sporo, co prawda nie przekroczył wagi do jakiej są te pampersy, ale mogą być po prostu maławe, no zobaczymy... zostało mi jeszcze kilka sztuk i wskakujemy w rozmiar 2 i się okaże...

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU!!!!!!!!!!!!​

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU LASECZKI DLA WAS I WASZYCH RODZIN..DUZO SZCZESCIA ZDROWKA I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE..SPELNIENIA MARZEN NO I CO TYLKO JESZCZE SOBIE ZAPRAGNIECIE NO I POCIECHY Z NAJCUDOWNIEJSZEGO DARU JAKI DOSTALYSMY WSZYTKIE CZYLI NASZYCH MALUSZKOW..:)..BUZIAKI..

JA TEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM I DZIDZIUSIOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W NOWYM ROKU  ;D
PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA, ZADOWOLENIA I POCIECHY Z MALEŃSTW, POMYŚLNOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ :)

Dziewczyny,
przeczytalam z przerazeniem o zakrztuszeniu sie w wyniku ulania sie dziecka Patrycji, i bezdechu. Jak nalezy w takiej sytuacji postepowac z dzieckiem? Ja chyba bym spanikowala i nie wiedziala co zrobic. A przeciez wtedy nie ma czasu na czekanie az przyjedzie karetka...

Dajcie prosze jakies konkretne wskazowki, instrukcje. Na pewno wiecej osob bedzie wdzieczna za takie informacje.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Wszystkie NAJ w Nowym Roku!!! Dla Was i Dzieci! No i mezow tez..... ;)

Natalka - Lenka juz sie usmiecha do nas od ok 3 dni. Patrzy patrzy i nagle taki usmiech ze mi sie lzy wzruszenia w oczach kreca. Dzisiaj Dziadkom zaserwowala taki piekny usmiech. Ona jest w ogole pogodnym dzidziusiem. Placze tylko jak jest glodna a jest glodna czesto. Jakby jej sluchac to co godzine! Ale ona po prostu uwielbia ssac, wiec dostaje smoka i mam spokoj. :) Wyrodna stara matka! ;)

ja sie dolaczam do prosby o dokladne wskazowki CO ROBIC jak przytrafi nam sie to co Beatce i Patrycji???? Prosze napiszcie, miejmy nadzieje zadnej z nas sie ta umiejetnosc nei przyda ale lepiej nauczyc sie jak postepowac na wszelki wypadek.

Buziaki!

SZAMPANA PICCOLO,BROKATU NA CZOŁO,UŚMIECHU NA TWARZY,SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ ORAZ BRAKU KACA KIEDY PAMIĘĆ WRACA(TO OCZYWIŚCIE DLA NASZYCH PANÓW BO MY MUSIMY POŚCIĆ :( ).WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

KOCHANE KOBIETKI !!

BOGATEGO ZDROWEGO BEZ KŁOPOTÓW I TROSK PEŁNEGO UŚMIECHU NIECH TEN NOWY ROK PRZYNIESIE WAM SAME RADOŚCI POCIECHE Z MALEŃSTW I ZROZUMIENIE OD MĘŻÓW

Z calego serca swoim wirualnym koleżankom
życzy Agata z Kają i pozostałą częścią rodzinki :)

reklama
Do góry