reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ale ze mnie ofiara losu ::) ale poradzilam sobie

Ziemziu i Agamarkam kochane, przepraszam ze usunelam wasze posty razem z moim watkiem ale on byl zalozony omylkowo, to miala byc moja odpowiedz na ogolny, a tak smiesznie wyszlo :p z tym tematem no i zescie odpowiedzialy, buziaki, w kazdym razie mysle ze o tych toaletowych sprawach smialo mozemy nadawac na pielegnacji, jeszcze raz sorki za zamet dziewczynki, ale cosik niewyspana jestem ostatnio :) :) :)

reklama
no ;D udalo sie, nieprzytomna jestem, wciskam co popdanie i jajca wychodza, zakladam temat o kupach i jeszcze dziewczyny wprowadzam w blad ;D boze, mam nadzieje ze sie nie pogniewaja ::)

Gonia - a pewnie ze polece :) Moze to cos da :) Najpierw pojde jeszcze u mnie na osiedlu jest taki sklep zielarsko-ogrodniczy... Watpie ze tam bedzie, ale nie zaszkodzi sprawdzic... a noz bedzie, to nie bede musiala na Gdanska jechac, bo tam to dopieor jutro pojade ;D

ja wlasnie weszlam do domku, no i wyobrazcie sobie, ze bede miala swiateczne dziecko !!!  :laugh: :laugh: moge urodzic teraz ale raczej nie jest to prawdopodobne, szyjka sie zgladza i gin mowi, ze na jego oko w szpitalu bede gdzies na 2 dzien swiat albo po Wigilii jak sie najem grochu z kapusta i innych przysmakow...no i co Wy na to ??? osobiscie nie chcialabym byc urodzona w swieta...znam 2 takie osoby i sa to delikatnie mowiac "koty" jesli znacie takie okreslenie  ;) moj Artur strasznie sie cieszy bo mowi, ze lepiej w swieta niz przed..aha i jak sie dowiedzial to od razu uciekl zrobic jeszcze jeden kurs bo mowi, ze zdazy jak nie rodze wiec znowu sama ale tylko na 3dni  ::) ::) no sama juz nie wiem, siedze i mysle...

Agnes i Wanda jestem ciekawa, ktora z Nas bedzie pierwsza  ;) ja na kolejne ktg mam sie zglosic w srode...no i moj tez ma dyzur wlasnie 26.12 i tego dnia pracuja rowniez 2 polozne z mojej szkoly rodzenia..  :) wiec w sumie bym sie najadla wszystkiego co mozliwe i dopiero urodzila  :D :D :D :D

gingger a ja myslalam, ze Ty urodzilas  :laugh: :laugh:
Goniu udalo Ci sie  ;)
Aga no swietny mezus..niech sie przyzwyczaja, ze ma piekna, zadbana zone..a nie tylko chodzaca w szlafroku, w przydeptanych kapciach i moze jeszcze w walkach na glowie  ;)  :laugh: :laugh:

wywar sie gotuje pol godz. pomaga, zobaczysz, jutro pijesz - jutro rodzisz ;D niech mala juz wyjdzie; mi polozna kazala pic i sie nie oszczedzac ;D

joeey no udalo sie ;) a Ty tez bedziesz pic wywarek?? ;D

Hej Wandziu-23 co do moich danych to termin porodu miałam na 9 grudnia urodziłam 28 lisopada w 38 i 6 dniu. Urodziłam o godz. 9.05 .Miło mi bedzie być na waszej liscie porodów. Trzymam za Ciebie kciuki Wanda - 23 abyś urodziła przed świętam np. dziś było by całkiem fajnie, poniedziałek to dobry dzień do rodzenia ja tez urodziłam w poniedziałek :D pozdrawiam

Kati25 - dzieki bardzo za uzupelnienie danych :) Juz wprowadzam ;)
Tez chcialabym dzis np urodzic, ale mysle ze jeszcze dzis nie wyjdzie - nie mam herbatki malinowej jeszcze ;D ;D ;D

reklama
dziewczyny dostalam smsa od Pati i dopiero teraz go zobzczylam, zeby bylo dokladnie to przepisze jego czesc: "My trafilismy wczoraj do szpitala bo Atreiiu zakrztusil sie i przestal oddychac...Mama zrobila mu sztuczne oddychanie ale jeszcze 3razy stracil oddech.Boze jak ja sie balam!Bol gorszy od porodu.Teraz wyglada dobrze ale sie moze powtorzyc."
..no zamarlam jak czytalam tego smsa...napisalam jej, ze wszystkie ja sciskamy i ze musi byc dobrze!!!! napiszcie jej smska ze slowami otuchy bo strasznie przestraszona musi byc i moze ja troszke wesprzemy..strasznie smutne, ze takie malenstwo ma problemy z oddychaniem  :-[ az sie plakac chce.............

Do góry