reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Czesc dziewczynki :)

Trzeba przejsc szybki kurs wchodzenia na forum bo jak tylko zazynam mowic ze ide zajrzec do mamus to moja Kaja odrazu sie budzi hehehe zazdrosna??

Ewcia wszystko mozliwe bo jakos sie dzis nieodzywa a to do niej nie podbne :(

co do plesniawek to cale zycie pamietam ze stosuje sie mocz malenstwa tzn pieluszke zasikana wypedzlowac buziaka plesniawka znika jeszcze szybciej niz sie pojawia :)

hej.Ja szybciuko,bo Hania taż czujniaczek:):) dzisiaj ładnie spała całe szczescie,a tak sie bałam,ze znowu kolka bedzie,ale pierdziała jak stary!!!

No i jestem za wprowadzeniem nowych wątków

Miłego weekendu.
Ewcia-wanda chyba nie urodziła,bo dałaby pewnie komuś znać:_:):)

no Wandzie mezulek na weekend wrocil ale rzeczywiscie ona by sie wpisala chociaz na liste nieobecnosci a nie tak zero odzewu od samego rana...zaraz skrobne do Niej smska..

hehehehe... czesc laseczki :)
ale mam ubaw :) Wlasnie nadrabiam zaleglosci, czytam czytam, a tu pytanie czy sie rozdwoilam... otoz nie :) Niestety nie :) Pewnie ze dalabym Wam od razu znac... pewnie jeszcze laptopa bym miala na porodowce :) hehehe ;D ;D ;D

Joeey - swietny pomysl z tym nowym watkiem... wszystko byloby na nowo... Chociaz za chwilke caly ten watek i tak zmieni sie w watek o dzidzkach, ale jak bedzie od nowa jakis temat poswiecony noworodkowi i niemowlakowi, to bedzie tak jakos przejrzysciej :)

cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było no ale niestety jak narazie nie mam czasu mała dopiero pierwszą noc nie płakała bo jak do tej pory miała straszne kolki bo mama wieczorem przed porodem najadła się kapusty z grochem i śledzi ;D a w nocy pojechała na porodówke no i potem był problem no i oczywiście nie zaglądam też dlatego bo jak narazie codziennie popołudniami mamy gości :)

postaram się nadrobić w przyszłym tygodniu a jak nararazie chciała bym się pochwalić swoją niunią ale nie umiem wklejać zdjęć czy ktoś mi pomorze :))

aaa...jeszcze chcialam napisac, ze Misia Ziemzi cudna - zreszta jak wszystkie maluszki :) Choc zapewne dla Ziemzi na pewno najladniejsza i najkochansza :) A reszte dzidziek juz chwalilam :)

Pamcia - jak bede rodzic, to wysle ktorejs haslo - tak na forum to nie podam, bo jeszcze wrzesniowki nam cos zamotaja i co ;D ;D ;D

no to ja zmykam - na liste nieobecnosci sie nie wpisuje, mowie tylko tutaj, ze bede dopiero jutro :)
Buzka :)

Aha... Agnes, Joeey - i inne 2w1 - jakby co, to dostep do kompa mam, takze jakby ktoras sie rozdwoila, to na pewno wpisze :)

reklama
Hej dziewczynki :)

Kamilek słodko śpi, więc skrobnę parę słów  ;D

Joeey życzę szybkiego i bezproblemowego rozwiązania :) Ale się Ada wytrzymała do samego końca :)
Pomysł z nowymi wątkami jest super! Szczególnie o karmieniu i pielęgnacji właśnie. A faktycznie trzeba by zlikwidowac te juz niepotrzebne ( myslę, że niewiele styczniówek czy lutówek tam zagląda, także chyba nie musimy trzymać tego wątku dla nich )
Poza tym u nas wszystko dobrze :) Tej nocy nareszcie sie dobrze wyspaliśmy, bo do tej pory Kamilek był dośc marudny w nocy :( Za to w dzień ma takie spanie że szok  :o Naprawdę nie można go dobudzić na jedzonko :( Ech, jeszcze parę dni i nareszcie wizyta u pediatry, więc w końcu sprawdzimy, czy przybiera na wadze jedząc według mnie troche mało :(

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Wam szybkiego rozdwojenia :)

Do góry