reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hejka :)
Witam po mojej zwyczajowej drzemce - potem po nocach nie bede spala... Joeey - o ile bede sie w miare dobrze czula z tym kroczem i kregoslupem, mozemy sobie dzis pol nocki zawalic na pogaduchy - co Ty na to ???
aaaa...i tak w ogole Joeey - ta rolete antywlamaniowa zawsze mozna ustawic tak, zeby takie przesmyki swiatla wchodzily :p hehehe :) No ale przy tym to sie super dlugo spi :D
mowisz ze jakies musimy sobie emocje sprawic - no to moze poprosze moich rodzicow zeby przyjechali ;D ;D ;D hahahaha na pewno urodze - ale z negatywnych emocji hahahah

Agnes - narazie u mnie nic a nic sie nie ruszylo... tzn rusza to mi sie tylko maly babelek w brzuszku i nic poza tym... nawet twardnien zbyt czesto nie mam - no co za uparciuch we mnie siedzi...a jak ma charakter po mnie to zapewne urodzi sie nie w weekend jak jest Pawel i jeszcze w srodku nocy !! A co :)  ::) ::)

Beatka - no to tylko pogratulowac malego obrzarciuszka.... to dobrze jak dziecko dobrze je - tylko zeby mu sie jednak te cycuszki nie odwidzialy...

Gochna - a czemu chce Ci sie plakac... jesli to juz to, to chyba powinnas sie cieszyc :)

Kurcze, a wiecie co... napisalam do Pati smska i ona mi odpisala, ze Roland mial jeszcze wkleic zdjecia maluszka, ale chyba cos mu nie wyszlo... Ale wrocilam do tego jego posta i sprawdzilam te trzy takie kwadraciki z czerwonymi krzyzykami i to chyba sa zdjecia... a wiecie jak jest pierwsze nazwane - kurwa_jak_tu_jasno - wiec to chyba zdjecia noworodka co ??? hehehehe

Po pierwsze Wanda,ja juz rozdwojona a zaglądam,żyć bez Was nie mogę!!!

A po drugie to prawda,ze jak juz wszystkie rozdwojone będą,to juz nie bedzie tyle czasu na siedzenie przy kompie.Hania zawsze zaczyna płakać kiedy usiadę przy komputerze,wiec wole,zeb spała w spokoju.:)

No GochnaR chyba sie sypiesz!!Czuję,ze pietnastego to tu pusciutko będzie:):)
Agnes,ja w dniu porodu nie miałm zadnych skurczy!!!A i czop może odejsc przy porodze wiec główka do góry,moze Ci sie uda pietnstego!!

Beatka,ale masz głodomra,dobrze że chce jesc,gorzej jakby nie chcał!Hania tez sporo je,juz nidługo nie bedzie jej widać oczu zza polików,ale na razie całe szczęście cycuś jej wystarcza:)

Dzis zrobiłąm porządki w szafie:):)przmierzalam spodniei mieszcze sie tylko w jedne,te kore kupiłami siostra,takie szersze,ale są takie zajebste,ze chyba nie chcę schudnąć:)

T tyle chyba.Pozdrawiam!!!

heh smieszny ten roland:) juz si e nei moge doczekać zdjęć micro-fruwacza,no ale nie oszukujmy sie ,na pewno bedzie sliczny jak wszystkie grudniowe dzieciaczki(Hania co prawda z listopada,ale uważam ją za grudniowego dzieciaczka):):)

Magdus - no to super ze nie mozesz bez nas zyc :) mnie to cieszy :) ja tez mysle ze bede tu zagladac po porodzie - to silniejsze ode mnie... No zwlaszcza ze bede musiala kiedys napisac w koncu ta cholerna prace mgr - a to przeciez przed kompem musi sie odbyc :)
Agnes - napisalam do niego maila, tzn na adres Pati, ze zle linki wstawil i ze jak chce moze mi przeslac te zdjecia to je umieszcze, a jak nie to sam zeby poprawil :)

Witam grudniowe brzuchatki jestem z sierpniowek :laugh:niedlugo wykluja sie wasze malenstwa mam pytanko ;)czy macie do sprzedania moze czasopisma o ciazy albo ksiazki chetnie odkupie siedze w domku i chcialabym dowiedziec sie co tak naprawde dzieje sie w moim brzuszku :)z gory dziekuje podaje maila patiszak@wp.plpozdrawiam

Czesc dziewczynki :)

Gratulacje dla tych ktorym nie zdazylam złozyc niestety na nic kompletnie nie mam czasu hehehe zapominam zjesc sniadania boski czas w szpitalu ciagle sie nudzilam i marudzilam kiedy do domu teraz bardzo chetnie polezalabym w dzien :)

Kaja rosnie jak na drozdzach tylko cos zaczelo jej oczko ropiec chyba nieobedzie sie bez antybiotyku przyjdzie w piatek polozna to zobaczymy

Wanda i pozostale 2w1 nie zalamujcie sie ja do szpitala pojechalam tylko na ktg wyladowalam na trakcie porodowym ale o szczegolach opowiem jak znajde chwilke tzn skoncze co zaczelam a potem wkleje

o wklejenie zdjec poprosze Wande masz w tym wprawe juz wysylam na poczte tylko znajde adres bo tak samo jak z telefonem gdzies zapisalam tylko gdzie ??? :-[ no to moj czas chyba sie wlasnie skonczyl trzeba podlaczyc mleczarnie :)

reklama
no Wanda wlasnie z radosci chce mi sie plakac i ze wzruszenia, w ogole to jakies dla mnie nierealne ze naprawde bede mama, no cud ??? ??? ???

Do góry